Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 28 March, 16:38

Kristianstadsbladet - I förrgår: 20:11

C4 Hus bygger 69 radhus – ett av företagens största projekt någonsinC4 Hus ska bygga 69 radhus i Täby kommun. Det är ett av Kristianstadsföretagets största projekt någonsin..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hus, Täby, Kristianstadsföretagets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C4 Hus, bygger69 , radhusett av , företagensstörsta , projekt någonsin
Supermiljöbloggen - 18 dec 16 kl. 09:53

Ny undersökning: småföretagens miljöhänsyn minskar

Enligt en ny undersökning minskar småföretagens miljöhänsyn vid inköp. Ett trendbrott, jämfört mot tidigare mätningar som visat en positiv utveckling. Vismas Affärsbarometer bygger på en undersökning av 1400 små och medelstora företag och presenteras en gång i halvåret.

SvD - 05 feb 17 kl. 07:00

”Företagens modeller slår sönder demokratin”

Samhället behöver byggas med olika organisationsformer som var och en bygger på sin egen inre logik, anpassade för sin specifika verksamhet. Det skriver författarna och debattörerna Niklas Lång och Kjell Lindström. .

Dagensanalys.se - 19 mar 18 kl. 14:01

L’Oréal bygger på sin digitala verksamhet genom köp av ModiFace

Skönhetsföretaget L’Oréal har tagit ytterligare ett kliv mot att ha en mer digital närvaro. Genom köpet av AR och AI företaget ModiFace vill L’Oréal bygga på sina erbjudanden till kunderna med innovativa skönhetsupplevelser. För bara några månader sedan lanserade L’Oréal världens första smarta hårborste som lovar att veta mer om ditt hår än vad din frisör gör.

DI - 17 jun 19 kl. 17:00

Förslag på avskaffat industrimärke bygger på felaktig teori

DEBATT. Fackförbunden inom 6F vill avskaffa industrimärket med argumentet att en rörlig växelkurs absorberar eventuella försämringar av konkurrenskraften genom en svagare kronkurs. Men argumentet har inget stöd i verkligheten, skriver Teknikföretagens chefsekonom Mats Kinnwall..

DN - 06 jul 12 kl. 22:11

?Det är skillnad på att vårda sjuka och bygga hus?

Isabell Jernbeck (M) och Acko Ankarberg Johansson (KD) skriver i varsin replik om Vänsterpartiets modell för en välfärd fri från kommersiella intressen. Som väntat försvarar de företagens rätt att plocka ut vinster från den skattefinansierade välfärden, men de gör det med vantolkningar och märkliga jämförelser..

Barometern - 13 jan 14 kl. 08:07

Utnyttja befintliga hus

Som Barometern tidigare har uppmärksammat så råder det akut brist på hyresrätter i Kalmar och väntetiden för en bostad är upp till sju år. Detta är inte acceptabelt.
Alla bedömare är överens om att det råder bostadsbrist i Sverige.

HBL - 10 okt 13 kl. 11:04

Brokig rapportflod väntas

Bilden av läget är tudelad när börsbolagen i dag inleder sin rapportsäsong. Företag med försäljning i Finland och Ryssland har det kämpigt, medan till exempel Kones affärer i Kina går utmärkt.Som vanligt var det programvaruföretaget Basware som inledde de finländska börsbolagens rapportsäsong.

Opinionen.se - 06 mar 14 kl. 06:11

Drygt 8 000 fler restaurangjobb 2012


Restaurangbranschen växte med 8 000 jobb under 2012, enligt siffror från SCB som branschorganisationen Visita tagit fram. Statistiken visar att det främst var unga och utrikes födda som fick de nya krogjobben. Frågan om sysselsättning, tillväxt och priser i restaurangbranschen har varit kontroversiell sedan restaurangmomsen sänktes 2012.

BT - 06 mar 14 kl. 06:08

Drygt 8 000 fler restaurangjobb 2012

Restaurangbranschen växte med 8 000 jobb under 2012, enligt siffror från SCB som branschorganisationen Visita tagit fram. Statistiken visar att det främst var unga och utrikes födda som fick de nya krogjobben.Frågan om sysselsättning, tillväxt och priser i restaurangbranschen har varit kontroversiell sedan restaurangmomsen sänktes 2012.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 06:08

Drygt 8 000 fler restaurangjobb 2012

Restaurangbranschen växte med 8 000 jobb under 2012, enligt siffror från SCB som branschorganisationen Visita tagit fram.Statistiken visar att det främst var unga och utrikes födda som fick de nya krogjobben.
Frågan om sysselsättning, tillväxt och priser i restaurangbranschen har varit kontroversiell sedan restaurangmomsen sänktes 2012.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fiket tog farväl av stammisarna – och sålde av allt på loppis

Töserna Andersson är nu ett avslutat kapitel. På lördagen sålde de av nästan allt som funnits i kaféet och tog samtidigt farväl av flera trogna stamkunder..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Coronasmittad person avliden på äldreboende i Kristianstad

En person har avlidit på ett äldreboende i Kristianstads kommun och efteråt testats positiv för coronaviruset. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kvinna misshandlad flera gånger

Slagen tog på hennes ansikte, huvud och överkropp. När poliserna kom till kvinnans lägenhet hade hon flera rodnader och sår. Nu har en 43-åring åtalats..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Skolsköterskor tvingas jobba i äldreomsorgen

Åtta skolsköterskor flyttas nu över till äldreomsorgen för att mildra personalbristen under coronakrisen. Men överflyttningen sker inte frivilligt. Vårdförbundet sa nej..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Allmänheten stöttar CSK – "Vi ser att folk inte kommer hit i onödan”

Fler i personalen är sjukanmälda. Samtidigt har akuten färre patienter. Just nu utbildas medarbetare för att kunna förstärka intensiven, infektionen och akuten.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Ingen oro på infektionskliniken: ”Ingen anledning att stressa upp sig”

Personalen på infektionskliniken på CSK känner sig lugna och trygga i den nya vardagen som coronaviruset innebär. Arbetet blir mer intensivt, men i övrigt rullar det på ungefär som vanligt..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Kristianstad: En anhållen för påkörningsförsök

En man i 20-årsåldern har anhållits för försök till grov misshandel efter bråket utanför länsstyrelsen i måndagskväll..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Så styrs Skåne under pandemi-krisen

Den vanliga förvaltningsledningen är satt ur spel. I stället leds Region Skåne nu av en krisledningsstab, som kan ta snabba beslut över förvaltningsgränserna. Samtidigt har flera politiska möten ställts in..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Corona: ABK skänker 150 skyddsdräkter till sjukvården

Personal på ABK:s måleriavdelning hittade 150 skyddsdräkter i ett lager. Nu ha de donerats till sjukvården för att stötta upp i coronakrisen..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:35

Brand vid biogasanläggning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.