Barometern > Nyheter

Tuesday, 31 March, 19:29

Barometern - 25 mar 20 kl. 20:07

Varor får exponeras utomhusKalmar Citys butiker får nu möjlighet att exponera sina varor utanför butikerna. Kalmar kommun har gett tillstånd till detta under förutsättning att det inte hindrar framkomlighet och överstiger en meter bredd från fasaden..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Citys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varorfår , exponeras, utomhus
Barometern - 06 aug 14 kl. 11:08

Handlare får extra utrymme för varor

Kalmar stadsfest är lukrativ för de flesta näringsidkare. Kalmars handlare ges nu möjlighet att utan tillstånd göra reklam för sina varor på gatorna under festen. Det väntas runt 100?

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Ny förening höll årsmötet utomhus

I dessa Coronatider valde den nystartade Folkets Parkföreningen i Hultsfred att hålla årsmötet utomhus för att minska smittorisken..

Barometern - 4 timmar sedan

Kalmar: Elever fick äta skolmat utomhus

Coronaviruset och risken för smittspridning har lett till att en del elever på Falkenbergsskolan under måndagen fick äta sin skollunch utomhus. .

SR - 02 dec 13 kl. 17:12

Förskolebarn exponeras för kemikalier

Gamla platsmadrasser, bildäck och avlagd elektronik – källorna med skadliga kemikalier som förskolebarn exponeras för är många och vanligt förekommande. Det visar en inventering som Naturskyddsföreningen gjort på 129 förskolor runt om i landet..

Barometern - 20 dec 18 kl. 08:12

Klart med ändring i ordningsstadga - butiker ska få sälja utomhus

Efter många turer och yttranden är det nu klart att Oskarshamns kommun får en ändring i den lokala ordningsstadgan som gör det lättare för butikerna att flytta ut sina varor..

Skånskan - 19 aug 19 kl. 17:56

Guide ska främja arbete utomhus

MALMÖ Ett bord, några stolar och ett parasoll. Mer behövs inte för att flytta ut arbetsplatsen och under måndagen invigdes flera tillfälliga utearbetsplatser på stadshusets innergård.Ett 50-tal anställda från Malmö stad har deltagit i forskningsprojektet StickUt och deras erfarenheter har nu resulterat i en guide med massor av tips och reflektioner.

YLE - 18 nov 16 kl. 05:00

I Houtskär görs maten på lokala råvaror

Det senaste året har man vid centralköket i Houtskär satsat extra mycket på råvaror från orten. Satsningen på närproducerat har varit mycket lyckat tycker både kökspersonalen och kostchefen. Vid centralköket i Houtskär har man fullt upp och arbetet med dagens lunch är i full gång.

Supermiljöbloggen - 30 jan 15 kl. 13:03

Världsunik försäljningsökning av ekologiska varor i Sverige

Försäljningen av ekologiska varor i Sverige ökar, och 2014 var inget undantag. Förra året ökade  försäljningen med fantastiska 38 procent, en ökning som saknar motstycke i världen. I främre ledet går ICA med en ökning på hela 55 procent.

BLT - 27 apr 11 kl. 11:10

Karlshamnsfestival flyttar utomhus

Festivalen RockNite i Karlshamn flyttar ut i parken.
? Det känns både roligare och arrangera rockkvällen utomhus, säger arrangören Fredrik Thomasson.

YA - 21 aug 13 kl. 09:33

Hon vill samla skånska varor

Mark Hanlon
Nisse H är arbetsnamnet på Anna-Karin Gustafssons vision att starta en butikskedja som erbjuder närproducerade produkter från hela Skåne. Den första butiken vill hon öppna i en Skånelänga i Rydsgårds naturpark.
?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Tappade morötter blev rotmos på vägen

Barometern - 15 minuter sedan

Oroliga rökare söker stöd i coronatider

Oro för att bli sjuk i covid-19 får många rökare att vilja sluta tvärt. Sluta röka-linjen tar emot fler och längre samtal än vanligt..

Barometern - 30 minuter sedan

V75-vinnaren från Trekanten: "Det var helt galet"

Kalmartravets senaste V75-segrare heter Image Rapida. Fyraåringen från familjen Sjöströms stall utanför Trekanten krigade ner konkurrenterna i Klass 1-finalen i lördags. – Det var helt galet, säger tränaren Christin Sjöström..

Barometern - 1 timme sedan

Corona: Totalt besöksförbud på äldreboenden

Från och med på onsdag råder totalförbud för besök på äldreboenden. De tidigare rekommendationerna om att inte besöka äldreboenden räcker uppenbarligen inte, enligt regeringen..

Barometern - 45 minuter sedan

USA svänger om makten i Venezuela

Efter att i över ett års tid ha lyft fram oppositionsledaren Juan Guaidó som Venezuelas rättmätige ledare tar USA ny ton: Både Guaidó och den sittande socialistledaren Nicolás Maduro bör kliva åt sidan..

Barometern - 45 minuter sedan

Cannavaro: "Vi måste slåss tillsammans"

"Det som händer i vårt land just nu fyller mig med ångest och smärta". Så inleder den italienska fotbollsikonen Fabio Cannavaro ett brev riktat till Italien via sajten The Players Tribune..

Barometern - 45 minuter sedan

Skistar stänger sina anläggningar

Barometern - 1 timme sedan

TT-FLASH: Skistar stänger skidanläggningar

Skistar stänger alla sina skidanläggningar för resten av säsongen från den 6 april, enligt Dagens industri..

Barometern - 1 timme sedan

Brittiska dödssiffran ökar

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.