Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 09:47

Expressen - 25 mar 20 kl. 20:02

Bengt, 78, från Ystad fast i karantän i CypernBengt Haraldsson, 78, från Ystad sitter isolerad i Cypern sedan två veckor tillbaka.Maten lämnas utanför rummet och i korridorerna spatserar väktare sedan en person konstaterats smittat med coronaviruset.– Det är som att vara inlåst i ett fängelse, berättar Bengt Haraldsson. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ystad, Cypern, Haraldsson, Bengt Haraldsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bengt78 från , Ystad, fasti , karantäni , Cypern
Skånskan - 16 feb 17 kl. 23:06

IFK Ystad fast i botten efter bottennapp

HANDBOLL Det här var kvällen då IFK Ystad skulle fästa IFK Skövdes skalp i sitt bälte och på kuppen kravla sig över det förhatliga nedflyttningsstrecket. Men i stället för seger och välbehövliga poäng svarade IFK Ystad för ett av säsongens bottennapp. ERWP.

YA - 09 nov 16 kl. 21:50

Möller Madsen sänkte IFK Ystad

Pojkar mot män. Det är en klyschig beskrivning av de förhållanden som rådde under handbollsligamatchen mellan Karlskrona och IFK Ystad. Fast rättare vore att säga att det var en jätte mot pojkar.

YA - 23 mar 20 kl. 10:38

78-årige Bengt från Ystad inlåst på Cypern: ”Som ett fängelse”

Fotbollsprofilen Bengt Haraldsson, 78, från Ystad sitter i karantän på ett hotellrum i Farmagusta på Cypern. Sedan en tysk kvinna diagnostiserats för corona får ingen av gästerna lämna sitt rum och Haraldsson har nu tillbringat 13 dygn inlåst. – Det är som att sitta i ett fängelse, säger han till YA-sporten..

YA - 20 feb 14 kl. 07:30

Många fast i fartkontroll

Foto: Scanpix/TT
Tio förare fastnade i fartkontrollen i Skåne Tranås i tisdags. Om fler poliser hade varit på plats hade de påkomna fartsyndarna nog varit ännu fler. Många struntar i att lätta på gasen när de passerar genom byn.

YA - 30 jan 19 kl. 00:10

Bengt Eriksson: När går nästa tåg till Ystad?

Han har gett sig ut i världen – men alltid velat vända tillbaka till Ystad. YA:s krönikör Bengt Eriksson har träffat skådespelaren och regissören Bror Tommy Borgström i Ystad och funnit att de båda har mycket gemensamt..

Kristianstadsbladet - 02 okt 19 kl. 19:00

Bengt Eriksson: Moondag lyfter Ystad

I morgon, den fjärde oktober, kommer Stefan Lakatos till Scala i Ystad för att spela musik av Moondog med pianisten Bengt Tribukait och Kören Kairos. Vem är Moondog? Inför besöket har Bengt Eriksson pratat med Lakatos om deras gemensamma favoritkompositör och musiker..

YA - 02 okt 19 kl. 19:00

Bengt Eriksson: Moondag lyfter Ystad

I morgon, den fjärde oktober, kommer Stefan Lakatos till Scala i Ystad för att spela musik av Moondog med pianisten Bengt Tribukait och Kören Kairos. Vem är Moondog? Inför besöket har Bengt Eriksson pratat med Lakatos om deras gemensamma favoritkompositör och musiker..

YA - 10 jun 14 kl. 06:30

Även Ystad tar ut olaglig avgift

Det är olagligt att ta ut en avgift för de 15-timmarsbarn som stannar på förskolan över lunchen. Det har Skolinspektionen slagit fast efter en anmälan mot Sjöbo kommun. Det påverkar även Ystad, som har en liknande modell.

GöteborgsPosten - 29 jan 15 kl. 18:00

Inför krav på karantän vid ebola-exponering

Vi måste göra allt för att hindra smittspridning av ebolaviruset. Det vore klokt att kräva karantän under inkubationstiden för dem som utsatt sig för smittan, skriver veterinär Bengt Johansson..

Dagen - 06 dec 11 kl. 03:00

"Vi måste hålla fast vid det väsentliga i vår tro"

"Man ska inte vara naiv. Det finns djupgående och viktiga skillnader." På torsdagskvällen möttes evangelikala och katolska företrädare i Stockholm för att prata om ekumeniken i Sverige.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Finansministern öppnar upp för statligt ägande

Coronakrisen hotar inte bara människors hälsa utan också den svenska arbetsmarknaden och ekonomin. I en intervju med Dagens Nyheter berättar nu finansminister Magdalena Andersson om hur hon förbereder nästa steg. Och där kan ett större statligt ägande bli aktuellt.

Expressen - 1 timme sedan

Urnorna i Wuhan kan visa det verkliga dödsantalet

Kina anklagas för att mörka det verkliga antalet döda i covid-19 i Wuhan.Flera av stadens invånare berättar att hundratals urnor delas ut till familjer varje dag, en process som väntas pågå i till slutet på nästa vecka.– Det kan inte stämma...

Expressen - 1 timme sedan

Polisen varnar för halka

Trafikanter i Sydsverige uppmanas att se upp på måndagsmorgonen till följd av halka.Flera olyckor har inträffat.– Ingen med personskador men man ska vara försiktig, säger Åsa Emanuelsson vid polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Här minskar de farliga utsläppen

Utsläppen av skadlig kväveoxid minskar kraftigt i Europas storstäder.Det visar nya satellitbilder från Europeiska rymdorganisationen ESA som jämfört mars år 2020 med samma månad år 2019..

Expressen - 1 timme sedan

CORONA I KORTHET: Sjuksköterskans vittnesmål från intensiven • Börsras i Asien • Folkhälsomyndigheten: Experiment att låsa in befolkningen

Sjuksköterskan på intensivvårdsavdelningen på Karolinska universitetssjukhuset berättar om läget.■■■Trots Kinas signal – Börserna rasar i Asien ■■■ Carlsons svar på den internationella kritiken: ”Sådana regler undergräver förtroendet för myndigheterna”■■■Expressen ger dig morgonens coronanyheter i korthet..

Expressen - 1 timme sedan

Väktare upptäckte hål i bankens väggar

En bank i Askim utsattes på fredagskvällen för ett inbrott.Det var en väktare som upptäckte stegar utplacerad längs fasaden, och hål i lokalens innerväggar.– Vi kan inte konstatera om något är stulet ännu, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

Expressen - 2 timmar sedan

Fackets vädjan – om krisen skulle förvärras

I frontlinjen i kampen mot covid-19 och smittan i Skåne står oftast medlemmar i fackförbundet Kommunal.  Om kanske tio dagar kan covid-19 slå till med full kraft i Skåne.– Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer så våra medlemmar kan klara av att sköta sitt arbeta inom vården och omsorgen, vädjar Tina Christensen, ordförande för Kommunal i Skåne..

Expressen - 2 timmar sedan

När coronakrisen ska summeras har vi också lärt oss bra saker

32 000 döda i en grym pandemi, en global katastrof, ett världskrig utan stridande parter, endast människor som söker skydd och solidaritet och hopp om bättre tider.När vi har kommit ut på andra sidan corona borde vi ta fasta på de få positiva effekterna, de enstaka förändringar som kan tolkas som godartade..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Explosion vid pizzeria i Lund

Under natten till måndag larmade flera lundabor om en hög smäll i närheten av Mårtenstorget. Det hade skett en detonation vid en restaurang – lokalen fylldes med glassplitter och rök. – Någon har kastat en kraftigare fyrverkeripjäs mot en pizzeria, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl vid polisen, till Sydsvenskan.

Expressen - 2 timmar sedan

Carlsons försvar: ”Sådana regler undergräver förtroendet”

Internationell kritik har riktats mot Sveriges hantering av coronaviruset. BBC kallade det för ”det svenska experimentet”.Nu slår generaldirektören för Folkhälsomyndigheten tillbaka mot de andra ländernas hårdare taktik:– Det är ett väldigt knepigt experiment att låsa in en befolkning, säger Johan Carlson i SVT:s Agenda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.