Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 00:22

Expressen - 25 mar 20 kl. 19:57

”Vi måste kunna lita på varandra”FC Rosengård kör på som vanligt – på fotbollsplanen.Utanför konstgräset gäller helt andra regler.– Vi har sagt att vi måste kunna lita på varandra, säger försvarsklippan Malin Levenstad, 31..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rosengård, Malin Levenstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi måste kunna lita, varandra
Nyheter 24 - 29 maj 12 kl. 17:43

Breiviks bästa vän: "Vi kunde lita på varandra"


"Han var en av de mest sociala människor jag kände". OSLO. Förra veckan hölls det sista vittnesmålet från ungdomarna som överlevt Utöya.

YLE - 24 mar 17 kl. 14:05

"Kan Frankrike lita på fred utan EU?"

Romfördragets 60-årsjubileum till ära vill Utrikespolitiska institutets chef Teija Tiilikainen påminna om den europeiska gemenskapens historiska bakgrund. Hon ser också optimistiskt på framtiden och litar på att européerna håller ihop också i fortsättningen, trots interna splittringar. - För 60 år sedan såg man på varandra som fiender och förberedde sig för krig i Centraleuropa.

NSD - 17 apr 13 kl. 14:35

Lagkaptenens vädjan: "Vi måste lita på varandra"

I morgon kan säsongen ta slut för Luleå Hockey.Och på dagens träning vädjade lagkaptenen Chris Abbott till sina lagkamrater:- Vi måste lita på varandra där ute, säger Abbott..

Cornucopia - 25 sep 14 kl. 13:13

Gästinlägg: Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Nedanstående är ett gästinlägg från Julien Morel, civilingenjör i teknisk fysik (KTH och Centrale Lyon), författare till ”Beyond GDP Use” och utredare på Energimyndigheten.

Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Kritik mot BNP har förekommit länge. Av praktiska skäl kan man ändå vilja använda BNP-siffror eftersom de sägs vara ekonomiskt välgrundade, tekniskt pålitliga, snabbt tillgängliga efter varje kvartal samt lätta att prognostisera.

Expressen - 25 mar 20 kl. 19:57

Stjärnan om krisen: ”Vi måste lita på varandra”

FC Rosengård kör på som vanligt – på fotbollsplanen.Utanför konstgräset gäller helt andra regler.– Vi har sagt att vi måste kunna lita på varandra, säger försvarsklippan Malin Levenstad, 31..

SVT - 25 aug 14 kl. 14:14

Hamilton: ”Kan inte lita på Rosberg”

I söndagens grand prix i Belgien kolliderade Mercedesförarna Lewis Hamilton och Nico Rosberg med varandra. Nu säger Hamilton att han inte längre kan lita på sin stallkamrat. – När du är ute på banan måste du kunna lita på att folk tänker till, säger han enligt Reuters..

Kristianstadsbladet - 25 jul 11 kl. 13:00

Norska jenter stöttar varandra

Foto: Bosse Nilsson
När terrorn har slagit till mitt i hjärtat av Oslo och på Utöya känns det viktigare än vanligt att träffa sina landsmän, tycker kvinnorna i Norske jenteklubben.
KRISTIANSTAD. Den norska flaggan vajar på halv stång.

YLE - 16 jun 17 kl. 18:52

De gamla vikingarna litade på varandra - kan den nordiska tilliten bestå?

Vad har vi i Norden allra mest gemensamt? En färsk rapport föreslår den sociala tilliten. Den kan betraktas som Nordens guld, så värdefull är den.

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 10:49

Vem i hela världen kan man lita på?

Ett lärostycke om drygt 300 sidor. Det konstaterar kultur-skribent Jan Karlsson när han slår igen norska Linn Ullmanns nya roman, ?Det dyrbara?.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 15:03

Debatt: Vi måste kunna lita på välfärden

Det extra val som regeringen har utlyst blir en folkomröstning om tillförsikten – till varandra, till samhället och till Sverige. Antingen bygger vi ett land där vi kan lita på att välfärden fungerar, där rasisterna inte får inflytande och där det ekonomiska systemet demokratiseras, eller så river vi ned det som återstår av den svenska välfärden och solidariteten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Barnen som dött i coronaviruset

Coronaviruset skördar offer runtom i världen – och de flesta är äldre. Men det drabbar även unga. I Europa har flera dödsfall kopplat till coronaviruset drabbat barn där en 12-årig flicka är yngsta offret.

Expressen - 15 minuter sedan

Läckbergs bolag erbjuder gratis tester för corona

Hedda Care har börjat med gratis coronaprover för personer som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.Camilla Läckbergs och Christina Salibas privata vårdbolag samarbetar nu med flera privata aktörer, rapporterar Breakit.”Tillsammans är enda sättet att göra skillnad”, skriver Camilla Läckberg på Instagram..

Expressen - 1 timme sedan

Katten Harry kom hem igen efter 17 månader

Familjen Akselsens katt Harry försvann en höstdag i oktober 2018.
Matte Carmitha och övriga familjemedlemmar sökte med ljus och lykta efter sin älskade katt. 17 månader senare såg de katten i ett inlägg på Facebook.

Expressen - 2 timmar sedan

Chef mutades med badtunna till stugan

En tidigare chef på ett fastighetsbolag i Malmö lät sig mutas med en badtunna för 63 000 kronor till sin stuga på Österlen. För att dölja mutan kallades badtunnan för kylmaskin.Fastighetschefen nekar.

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Då är den värsta spridningen över

Det nya coronaviruset fortsätter att spridas i världen.I Sverige har 180 personer avlidit i corona och drygt 4 000 är bekräftat smittade.Men ju fler som smittas ju närmare kommer vi flockimmunitet och spridningen minskas.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna död efter brand i lägenhet

Vid 18-tiden på tisdagskvällen startade en brand i en lägenhet på en adress i Eslöv.En kvinna har avlidit i samband med branden, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 4 timmar sedan

Färre intensivplatser för coronasjuka på fältsjukhus i Stockholm

Region Stockholm har tagit ett nytt beslut i dag om fältsjukhuset på Stockholmsmässan i Älvsjö.Vårdplatser kommer inte längre upptas av lika många coronapatienter som kräver intensivvård – utan av fler patienter som kräver annan typ av vård.– Vi har helt ändrat strategi, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm..

Expressen - 3 timmar sedan

Ovanliga dejthistorien i coronakrisen alla pratar om

Minimera alla sociala kontakter, lyder uppmaningen från myndigheter världen över till följd av coronaviruset.28-årige Jeremy Cohen från New York lyder order men har trots det lyckats gå på dejt efter ett oväntat möte på ett hustak.Nu pratar alla om den lyckade historien..

Expressen - 4 timmar sedan

Inga intensivplatser för coronasjuka på fältsjukhus i Stockholm

Region Stockholm har tagit ett nytt beslut i dag om fältsjukhuset på Stockholmsmässan i Älvsjö.Vårdplatser kommer inte längre upptas av coronapatienter som kräver intensivvård – utan av patienter som kräver annan typ av vård.– Vi har helt ändrat strategi, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm..

Expressen - 3 timmar sedan

Farfar hämtade fel barn på förskolan

Mannen hade i uppdrag att hämta sitt barnbarn på förskolan i Borås.Flickan följde med honom hem och först då upptäcktes att det var fel barn, skriver Borås Tidning.– Det här ska inte kunna hända, säger rektorn på förskolan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.