Aftonbladet > Opinion

Monday, 06 April, 06:01

Aftonbladet - 25 mar 20 kl. 19:45

Rädda och rika räddar sig själva
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räddaoch , rika, räddarsig , själva
Dagens PS - 11 feb 19 kl. 12:22

60 tips: Så vänder rika fiasko till succé

Travis Bradberry, som är krönikör på sajten Entrepreneur, författare och vd för Talent Smart, konstaterar att framgångsrika människor har förmågan att vända sina misslyckanden till något bra. Den är den attityden som skiljer succéentreprenörer från vanliga dödliga, det handlar om att hantera bristen eller felet som begåtts på rätt sätt. När du står där inför fullbordat faktum är Travis Bradberrys tips att du tar vara på möjligheten att utforska en lösning på problemet i stället för att låta misslyckandet stoppa din framtida business.

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 13:08

Londons brandmän slutar rädda katter


Londons brandkår uppmanar invånarna att sluta larma om katter som fastnat i träd. I Sverige har brandkåren ingen skyldighet att rädda katter. "Skulle sitta massa torra kattskinn i träden om de inte kom ner av sig själva".

Nyan - 19 feb 15 kl. 15:11

Spelarna räddar IFK:s träningsläger – med golf

FOTBOLL. Ett pressat ekonomiskt läge gör att IFK Mariehamns ledning avstår från att finansiera det årliga Turkietlägret i mars. Då räddar spelarna själva resan – genom att ordna en företagstävling i golf.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Råttor väljer att rädda sina kompisar framför att äta choklad

Vi känner alla till uttrycket att råttor är de första att lämna ett sjunkande skepp. Men inte innan de har räddat sina polare, det visar ny forskning som News Science Magazine skriver om.LÄS MER: Camilla Björkbom: "Djurförsök är både oetisk och omodernt"Forskare i Japan har undersökt om råttor räddar sin kompisar av egoistiska skäl eller för att de verkligen känner för sina kompisar.

YLE - 05 maj 15 kl. 11:28

Privata krafter räddar simundervisningen

Tredje sektorn spelar en stor roll när det gäller skolbarnens simkunskaper. Anna Fröding som har hand om Folkhälsans simskolor uppskattar att omkring 3 000 barn mellan sex och 14 år deltar i de mellan 70 till 80 simskolor som ordnas i Österbotten varje sommar. Det här är cirka 40 procent av skolbarnen.

Nyheter 24 - 27 sep 13 kl. 18:05

Hjälps åt att rädda man på tunnelbanespåret

BOSTON. På onsdagen föll en man ned på spåren på North Station-plattformen i Bostons tunnelbana. Men direkt började samtliga på perrongen engagera sig i mannen, som låg avsvimmad mitt på spåret.

Trelleborgs Allehanda - 10 feb 14 kl. 10:35

Clooney räddar konst från nazisterna i ny film

George Clooney kände att han ville göra en mindre cynisk film.Resultatet blev "Monuments men", historien om hur konstkännare i andra världskrigets slut räddade konst som nazisterna stulit.
När George Clooney hörde storyn om hur nazisterna stal och även förstörde hundratals värdefulla konstverk under andra världskriget, kände han att det var något han ville göra film av.

Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 10:35

Clooney räddar konst från nazisterna i ny film

George Clooney kände att han ville göra en mindre cynisk film.Resultatet blev "Monuments men", historien om hur konstkännare i andra världskrigets slut räddade konst som nazisterna stulit.
När George Clooney hörde storyn om hur nazisterna stal och även förstörde hundratals värdefulla konstverk under andra världskriget, kände han att det var något han ville göra film av.

YLE - 13 sep 14 kl. 08:00

Du kan rädda liv

I nio fall av tio är det en vanlig förbipasserande som räddar en olycksdrabbad person i livsfara. Alla kan lära sig den grundläggande första hjälpen, påminner Röda Korset på Internationella första hjälpen-dagen. Det är bara sällan som ett proffs är den första på plats vid en olycka.

Skånskan - 22 dec 15 kl. 14:00

Boken som räddar både humör och julstämning

Omläsning, del 1 Efter alla nära-på-hjärtattacker i anslutning till den årliga diskussionen om pepparkaksgubbar i luciatåg och bortklippta scener i Kalle Anka. Efter att ett halvårs konsumtionshets kulminerat i besvikna tweets om värdelösa julklappar. Efter att teven blinkat fram tio härliga julfilmer om dagen med någon tomte (kanske Hugh Grant) i huvudrollen och vindlande förvecklingar på temat ”komplicerad kärlek”.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 14 timmar sedan

Folk nyser och hostar fortfarande rakt ut

Aftonbladet - Igår: 00:00

Stockholm är Ground Zero i Coronakrisen

Aftonbladet - Igår: 19:45

Vilgot: Bästa vänner

Aftonbladet - I förrgår: 00:00

Vårdanställda måste få 100 procent stöd

Aftonbladet - I förrgår: 19:45

Svältkulturen smakar på Tulles Fågel och Vilt

Aftonbladet - I förrgår: 15:58

”Nu planerar vi för det värsta”

Aftonbladet - 03 apr 20 kl. 00:00

Vi får försöka festa bort pesten en stund

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.