SVT > Inrikes

Saturday, 04 April, 22:16

SVT - 25 mar 20 kl. 19:33

Ris och ros för regeringens krispaket: ”Inte tillräckligt kraftfullt”Organisationen Företagarna är positiva till regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag. Svenskt Näringsliv håller inte med, och menar att åtgärderna inte är tillräckligt kraftfulla..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Företagarna, Näringsliv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Risoch , rosför , regeringens, krispaketInte , tillräckligt, kraftfullt
DI - 27 mar 20 kl. 19:31

Harald Mix sågar regeringens krispaket - ”Rädda jobben - är det som räknas”

Regeringens krispaket är ”beklämmande små” i jämförelse med åtgärderna i andra länder. .

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 17:30

Både ris och ros för regeringens krispaket

Regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist. Svenskt Näringsliv håller inte med, och menar att åtgärderna inte är tillräckligt.

Aftonbladet - 25 mar 20 kl. 17:30

Både ris och ros för regeringens krispaket

▸ Regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot….

UNT - 25 mar 20 kl. 17:30

Både ris och ros för regeringens krispaket

Regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist..

Barometern - 25 mar 20 kl. 18:56

Ekonomi: Både ris och ros för regeringens krispaket

Regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist. Svenskt Näringsliv håller inte med, och menar att åtgärderna inte är tillräckligt kraftfulla..

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 18:52

Både ris och ros för regeringens krispaket

Regeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist..

Dagensanalys.se - 24 sep 16 kl. 16:35

Veckans kundcitat – Läsarna delar ut Ris & Ros till redaktionen

Målet med Dagensanalys.se är att vi vill vara er bästa digitala trenspanare. Vi arbetar med att publicera heta nyheter, genomföra spännande intervjuer, bevakar storslagna event, delar med oss av tips och guider – så att du  ska bli ännu bättre i din digitala marknadsföring.

SR - 20 mar 20 kl. 16:52

Littfest positiva till regeringens krispaket

Littfest var ett arrangemang som ställdes in bara timmar innan det skulle ha dragit igång. Ansvariga ser positivt på regeringens nya krispaket..

DI - 25 mar 20 kl. 17:31

Regeringens krispaket satte fart på handeln

Börsen reagerade positivt på regeringens nya krispaket. Breda OMXSPI-index klättrade 1,5 procentenheter på beskedet klockan 17 och ser med….

Expressen - 30 jul 18 kl. 14:08

Regeringens krispaket till lantbrukarna: 1,2 miljarder

På måndagseftermiddagen presenterade regeringen ett krispaket för landets lantbrukare – som drabbats hårt av torkan.– Det här är en exceptionell åtgärd, men det är ett exceptionellt läge, säger finansminister Magdalena Andersson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Trottoarapotek införs för alla över 70 år

Apoteket inför trottoarapotek för att personer och 70 år och i riskgrupper ska kunna knacka på och få hjälp med sina mediciner utan att behöva gå in i lokalen. – Gå till apoteket, knacka på och ropa in så kommer det någon och hjälper dig, säger Markus Sjöqvist, kommunikationschef Apoteket..

SVT - 3 timmar sedan

Regeringen backar om kritiserat lagförslag

Regeringen backar om den nya lag som ska ge regeringen utökade maktbefogenheter i kampen mot coronasmittan. Enligt vad SVT erfar har förslaget efter kritiken från andra riksdagspartier skrivits om så att riksdagen i efterhand kommer att kunna pröva varje åtgärd som regeringen vidtar inom ramen för den nya lagen..

SVT - 5 timmar sedan

Coronaviruset stoppar utvisningar från Sverige 

Reseförbud och stängda gränser i coronapandemins spår gör att nästan inga utvisningar går att genomföra. Polisen har nu börjat släppa ut människor som sitter i förvar i väntan på utvisning. – Det är ett stort problem, säger Patrik Engström, chef för Gränspolissektionen på Noa.

SVT - 7 timmar sedan

Ulf Kristersson (M): Demokratin måste fungera även i en kris 

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson är kritisk till regeringens förslag om att kringgå riksdagen under coronakrisen.  “Djupt otillfredsställande att regeringen valt att involvera riksdagens partier så sent och relativt slarvigt”, skriver han på Facebook. .

SVT - 9 timmar sedan

Följ med ambulansen en dag på corona-larm

Över hälften av alla uttryckningar handlar numera om misstänkt corona för ambulanssjukvårdaren Joni Rääf och specialistsjuksköterskan Pelle Sandén. SVT fick följa med på ett av deras 15 timmar långa arbetspass..

SVT - 11 timmar sedan

Hjälp SVT dokumentera coronakrisen: Bidra med en video från din nya vardag

Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt – runt om i Sverige..

SVT - 15 timmar sedan

Ny rapport: Var tredje butik kan tvingas stänga inom två månader

Sällanköpsvaruhandeln har drabbats hårt av coronautbrottet. Nästan 30 procent av företagen kan tvingas stänga inom två månader, enligt en ny rapport från arbetsgivarorganisationen Svensk Handel. – Det man har jobbat ihop rinner ur händerna på en, säger butiksägaren Svante Nilsson..

SVT - 16 timmar sedan

4 april: Nattens nyheter

SVT - 17 timmar sedan

3 tips: Så hanterar du ovissheten i coronatider

Hur länge kommer det hålla på? Hur ska man agera? När blir allt som vanligt igen?

SVT - 19 timmar sedan

Studier visar att coronaviruset kan smitta tidigare än man trott

Flera studier pekar mot att viruset kan smitta tidigare i sjukdomsförloppet. Något som kan förklara varför äldreboende har drabbats av smittan, menar Niklas Arnberg, professor i virologi vid Umeå universitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.