YLE > Finland

Friday, 10 April, 21:25

YLE - 25 mar 20 kl. 19:22

Utrikesministeriet om otillräcklig coronainformation på flygplatser: "Vi har gjort förbättringar"Återvändande finländare har upplevt informationen kring coronarestriktioner som bristfällig. Det har inte funnits tydligt utmärkt på flygplatser hur resenärerna ska agera när det återvänder till Finland..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utrikesministerietom , otillräcklig, coronainformation, flygplatserVi har gjort , förbättringar
UNT - 29 nov 13 kl. 13:31

Ansökan om Kallak-gruva otillräcklig

Länsstyrelsen i Norrbotten anser i ett yttrande att Jokkmokk Iron Mines AB:s (Jimab) ansökan om den planerade gruvbrytningen utanför Jokkmokk är otillräcklig..

BT - 29 nov 13 kl. 13:33

Ansökan om Kallak-gruva otillräcklig

Länsstyrelsen i Norrbotten anser i ett yttrande att Jokkmokk Iron Mines AB:s (Jimab) ansökan om den planerade gruvbrytningen utanför Jokkmokk är otillräcklig. Jimab har "inte tillräckligt tydligt visat hur den planerade gruvnäringen kommer att påverka rennäring, natur- och kulturvärden, energiproduktion, kommunikationer med mera", enligt länsstyrelsen.Miljökonsekvensbeskrivningen motsvarar inte kraven, enligt yttrandet.

SvD - 29 nov 13 kl. 13:52

Ansökan om Kallak-gruva otillräcklig

Länsstyrelsen i Norrbotten anser i ett yttrande att Jokkmokk Iron Mines omstridda ansökan om en planerad gruvbrytning utanför Jokkmokk är otillräcklig..

UNT - 29 nov 13 kl. 13:52

Ansökan om Kallak-gruva otillräcklig

Länsstyrelsen i Norrbotten anser i ett yttrande att Jokkmokk Iron Mines AB:s ansökan om den planerade gruvbrytningen utanför Jokkmokk är otillräcklig..

UT - 11 feb 14 kl. 07:25

Har kritiserats tidigare för otillräcklig styrning

Stora underskott har upptäckts tidigare i kommunens verksamhet.
Men det har inte resulterat i att någon verksamhetschef tvingats sluta, bara timmarna efter att en kritisk rapport lämnats. Som var fallet efter rapporten i januari gällande äldreomsorgen.

SVT - 27 aug 14 kl. 08:16

Otillräcklig granskning av pensionerna

Regeringens granskning av pensionssystemet är otillräcklig och styrningen är otydlig, konstaterar Riksrevisionen i en ny rapport..

Kristianstadsbladet - 15 jun 18 kl. 08:46

Otillräcklig satsning på tågproblemen i Skåne

Vi har fått nog av den icke-fungerande tågtrafiken i Skåne. Dagligen möts Kristianstadsbor av besked om inställda eller försenade tåg. Vår arbetsmarknad riskerar nu att slås sönder.

Blekinge Läns tidning - 17 sep 18 kl. 08:23

Otillräcklig bevisning friar misshandelsåtalad

Bevisningen är otillräcklig för en fällande dom. Därför friar tingsrätten en 30-årig man från misstankarna om att ha kastas sin dåvarande sambos dotter i marken. .

SR - 25 sep 18 kl. 03:06

Otillräcklig beredskap för strålningsolycka

Den svenska beredskapen för kärnkraftsolyckor eller kärnvapenangrepp riskerar att bli otillräcklig på sikt, enligt en ny rapport från Strålsäkerhetsmyndigheten.

Skånskan - 08 jan 19 kl. 15:00

Otillräcklig socialtjänst

Enligt en oroväckande granskning av SVT nyheter och Uppdrag Granskning far många barn illa för att Socialtjänsten inte har möjlighet att göra sitt jobb på bästa sätt. Det verkar röra sig om en blandning av resursbrist och strukturella problem. Det framkommer en del som överraskar och bekymrar utöver den vanliga skattebetalarbesvikelsen när myndigheters verksamheter inte ger valuta för pengarna.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Försörjningsberedskapscentralens vd Tomi Lounema avgår - arbetsminister Tuula Haatainen informerade om misslyckandet

Arbetsminister Tuula Haatainen (SDP) meddelade på långfredagen att Försörjningsberedskapscentralens verkställande direktör Tomi Lounema avgått på grund av oklarheterna kring köpet av skyddsutrustning från Kina..

YLE - 8 timmar sedan

Statsminister Marin: Försörjningsberedskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende - arbetsministern håller presskonferens klockan 17

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rett ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av ansiktsnskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

YLE - 5 timmar sedan

Skandalen kring Försörjningsberedskapscentralen växer - arbetsminister Tuula Haatainen informerar om den misslyckade affären

Det finns fortfarande många frågetecken kring den skandalomsusade miljonbeställningen av skyddsutrustning som Försörjningsberedskapscentralen gjorde från Kina..

YLE - 8 timmar sedan

Statsminister Sanna Marin: Försörjningsberedskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rett ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av ansiktsnskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

YLE - 8 timmar sedan

Sanna Marin till IS: Försörjningsberedskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rett ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av munskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

YLE - 7 timmar sedan

Medicinteknologibranschen efter fadäsen på Försörjningsberedskapscentralen: Styr upp upphandlingen av skyddsutrustning

Upphandlingen av kritisk medicinsk teknologi borde styras upp och hanteras mer centralt. Det föreslår man vid intresseföreningen för aktörer inom branschen efter de farsartade uppköpen av andningsskydd från Kina. Affären har lett till upprördhet inom regeringen..

YLE - 8 timmar sedan

Sanna Marin till IS: Beredskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rätt ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av munskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

YLE - 11 timmar sedan

Försörjningsberedskapscentralens misslyckade affärer granskas - ministeriet får utredningen genast efter påsk

En utomstående utredning om Försörjningsberedskapscentralens skyddsutrustningsaffärer överlämnas till Arbets- och näringsministeriet nästa tisdag. Orsaken är de misslyckade affärerna med andningsskydd från Kina..

YLE - 11 timmar sedan

Fastan har inte försvunnit, den har bara förändrats: "Vad vi fastar från speglar tiden vi lever i"

Att avstå från någonting som man tycker om kan lätt avfärdas som jobbigt och onödigt. Varför skulle någon göra det frivilligt? Frågar man en präst eller en kostrådgivare så finns det ändå en del människor som fastar och som gör det helt av egen vilja..

YLE - 12 timmar sedan

Världens sötaste påskkycklingar finns i Västanfjärd - i en vecka. Sedan är de inte så fluffiga längre

Kycklingar föds traditionellt på våren kring påsken. Då är de jättesöta, supergulliga och fluffiga, men det varar bara en dryg vecka. Efter det växer de upp och får lära sig hackordningen i hönsgården..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.