DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 17:14

DI - 25 mar 20 kl. 19:26

Corona påverkar resultatet negativt begränsad periodOmvärldshändelser kopplade till spridningen av Covid-19 väntas påverka Intrums produktivitet och resultat negativt under en begränsad. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Covid, Intrums

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Corona, påverkar, resultatet, negativt, begränsad, period
Aftonbladet - 23 timmar sedan

Morfar Kjell, 92, överlevde corona: Solsken i allt negativt

▸ När Jennys morfar Kjell, 92, smittades av corona blev familjen orolig..

SVT - 12 mar 20 kl. 22:34

Corona påverkar flera stora militärövningar i Europa

Militärövningen Cold Response i Norge ställs in på grund av corona-pandemin. 14 000 soldater från tio länder skickas hem, varav 350 svenskar. Samtidigt meddelade USA på onsdagen att antalet amerikanska deltagare i övningen Defender Europe kommer att reduceras.

Skånskan - 17 mar 20 kl. 05:30

Corona hindrar Erdogans EU-spel

De senaste dagarna kommer det färre flyktingar till Grekland sedan Turkiet öppnade gränsen i slutet av februari. Det kan bero på flera omständigheter. Grekland har skärpt bevakningen och inte tillåtit flyktingarna att passera och många människor har fastnat mellan gränskontrollerna.

Expressen - 13 mar 20 kl. 17:53

Så sprids desinformation om viruset: ”Påverkar negativt”

Kedjebrev i sociala medier, påhittade artiklar med koppling till Ryssland och propaganda riskerar att skada arbetet mot smittspridningen.Nu varnar experter för faran med den falska informationen om corona.– Faran är att det sprids en onödig oro och att det påverkar situationen negativt, säger Maria Bergstrand, tillförordnad enhetschef för operativ ledning på MSB..

YLE - 12 timmar sedan

Corona påverkar inte bilskolor i Finland: "Det om du får körkort beror endast på om du kan köra"

I Stockholm kan många bli utan körkort den här sommaren, uppger nyhtesbyrån TT. På grund av coronaviruset har Trafikverket i Sverige stängt all ny bokning för teoriprov för bil, motorcykel och moped till och med fram till 4 maj. Men här hemma i Finland blir ingen utan körtkort på grund av viruset, ännu i allafall..

NSD - 09 mar 20 kl. 20:30

Coronaviruset - så påverkar det

"Corona påverkar, flyg är inställda och människor är rädda, de är inte rädda för att komma till Sverige och Finland, de är rädda för att flyga..

YA - 05 mar 20 kl. 06:00

Corona påverkar reseföretag och hotell i Ystad: ”Vi har en del avbokningar”

Coronaviruset får många företag att planera om sina resor och konferenser. – Vi har en del avbokningar, men det är också en hel del som bokar in sig hos oss istället för att resa utomlands, säger Louise Torsvik, säljchef på Hotell Continental du Sud..

Corren - 26 mar 20 kl. 12:00

Corona påverkar inte Platens hyror

På olika håll i landet finns enskilda hyresvärdar som tillfälligt sänker hyran för de boende på grund av coronakrisen..

Dagensanalys.se - 01 apr 20 kl. 11:17

66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt

En ny undersökning från företaget Userneeds har frågat svenskarna om deras inställning till Corona, och hur de tror att de själva och Sverige kommer att påverkas. Överlag är svenskarna inställda på att den nya Coronaviruset som nu sveper över världen kommer att påverka dem själva negativt, och de flesta tror att det kommer att ta 1 år innan Sverige är tillbaka på fötter. Man anser dock att regeringen har hanterat situationen bra, och oron för att man själv ska smittas […] Inlägget 66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt dök först upp på Dagensanalys.

Skånskan - 04 mar 20 kl. 16:55

Hamstring i kölvattnet på corona

malmö Många Malmöbor har börjat hamstra i kölvattnet på corona-viruset.
Framför allt handlar det om torrvaror, handsprit och konserver. Men även vattendunkar, nödradio och spritkök.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Global Gaming byter fot – återinför utdelningsförslag

Global Gamings styrelse har bytt fot i fråga om vinstutdelning och föreslår nu till stämman en utdelning om 0,40 kronor i stället för ingen….

DI - 15 minuter sedan

Svensk Näringslivs beska kritik: ”Våra grannar bättre på att stötta företagen”

Sveriges system för stöd till fasta kostnader vid intäktsfall är femton gånger mindre än Danmarks och Norges, enligt beräkningar från….

DI - 15 minuter sedan

Norge: Vi har kontroll över epidemin

Norge har coronaepidemin under kontroll. Det var budskapet från hälsominister Bent Høie under måndagseftermiddagens presskonferens. ”.

DI - 15 minuter sedan

17.00: Infrastrukturministern håller pressträff – Di TV direktsänder

Infrastrukturminister Tomas Eneroth håller pressträff tillsammans med ekonomisk-politisk talesperson Emil Källström (C) och Trafikverkets….

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Marknaden ser ljus i slutet av tunneln

Marknadssentimentet var överlag positivt på måndagen. Italien rapporterade på söndagen det lägsta dödstalet i covid-19 på över två veckor..

DI - 30 minuter sedan

Addlife drar tillbaka utdelningsförslaget

Medicinteknikbolaget Addlifes styrelse har av försiktighetsskäl beslutat att dra tillbaka sitt utdelningsförslag på 2,40 kronor per aktie….

DI - 30 minuter sedan

Safeture förlänger avtal – värt 2 miljoner dollar under 5 år

First North-noterade mjukvarubolaget Safeture har tecknat ett femårigt förlängningsavtal med försäkringsjätten Chubb, som uppges vara….

DI - 45 minuter sedan

Safeture tecknar femårigt förlängningsavtal med försäkringsjätten Chubb

Safeture AB har tecknat en femårig avtalsförlängning med Chubb, världens största börsnoterade försäkringsbolag inom egendom och olycksfall..

DI - 45 minuter sedan

Avkastning på kapital är ett samhällskontrakt

Aktieutdelningar är en förutsättning för att skapa riskvilligt kapital för den nödvändiga omställningen av näringslivet och ekonomin i den….

DI - 1 timme sedan

InCoax Networks AB genomför förändringar i ledningsgruppen

InCoax Networks AB meddelar idag att Helge Tianinen utsetts till ny Head of Product Management, Marketing & Sales samt att Emil Bendroth….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.