Barometern > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:21

Barometern - 25 mar 20 kl. 19:00

KLT: Mer än hälften av resenärerna har försvunnitResandet med KLT rasar. – Vi är nog på den nivån att resandet har minskat med 60 procent i busstrafiken. Det är en rejäl minskning, säger Karl-Johan Bodell, trafikdirektör på KLT..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
KLT, Karl-Johan Bodell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KLT, Mer, än, hälftenav , resenärernahar , försvunnit
Dagensanalys.se - 10 aug 17 kl. 10:19

Mer än hälften av världens webbtrafik kommer nu från mobiltelefoner

Rapporten Digital in 2017 har sammanställt användandet av internet och sociala medier i alla världsdelar, här i Europa har 73 procent tillgång till internet och hälften (49%) är aktiva i sociala medier. Att internet har tagit över kommunikationen världen över kan inte undgått någon, men även sociala medier tar snabbt över mediekonsumtionen. Tillväxten av användandet av internet under de senaste 10 åren ligger på 4% medan användandet av sociala medier ökade med hela 32%.

Dagensanalys.se - 09 jul 19 kl. 02:22

Om två år är mer än hälften digitalt

År 2021 kommer mer än hälften av alla annonsinvesteringar vara digitala. Allt enligt en prognos från Zenith, som är en del av Publicis Media, kommer mer än hälften av alla annonsinvesteringar gå till digitalt. Högst upp på listan är onlinevideo och sociala medier som också kommer att dra mest nytta av kommande 5G.

News55 - 07 okt 15 kl. 13:45

Mer än hälften av landets seniorer lider av fobier 

Ormar, spindlar och råttor – det är vad äldre svenskar har mest fobi för. En avhandling vid Sahlgrenska akademin i Göteborg visar att mer än hälften av alla svenskar mellan 70 och 80 års ålder lider av någon form av fobi. Fler kvinnor än män är drabbade.

Västerbottens Folkblad - 15 mar 16 kl. 10:36

Mer än hälften av tågen i länet är försenade eller inställda

Under 2015 blev mer än vartannat persontåg i länet försenat eller inställt, uppger Trafikanalys. Förra året blev mer än hälften av persontåg i länet försenade eller inställda. Enligt kunskapsmyndigheten Trafikanalys kom knappt hälften av de 12 199 tåg som under 2015 hade sin slutstation i länet fram i tid.

Dagensanalys.se - 26 sep 19 kl. 09:21

Mer än hälften litar inte på chatbots

Mer än hälften (63 %) av de svenska konsumenterna litar inte på chatbots. Nästan en fjärdedel (21,5 %) föredrar att inte köpa från företag som kommunicerar via AI assistenter eller så kallade chatbots. Detta framgår av en undersökning som Trustpilot gjort bland 1700 svarande om deras åsikt om chatbots kontra mänskliga kundtjänstanställda.

DalaDemokraten - 31 jan 17 kl. 06:00

Ensam förbrytare svarade för mer än hälften av brottet

En brottskategori ökade under förra året mer än 350 procent i Dalarna. Det var mer än tre gånger fler brott av det slaget än under 2015. Det kan dessutom konstateras att en ensam förbrytare svarade för mer än hälften av brotten.

DalaDemokraten - 06 feb 17 kl. 07:00

Ensam förbrytare svarade för mer än hälften av brotten

En brottskategori ökade under förra året mer än 350 procent i Dalarna. Det var mer än tre gånger fler brott av det slaget än under 2015. Det kan dessutom konstateras att en ensam förbrytare svarade för mer än hälften av brotten.

DN - 04 jul 12 kl. 05:47

Mer än hälften av rösterna räknas om

Mer än hälften av rösterna från det mexikanska presidentvalet, 54,5 procent, kommer att räknas om, meddelar den mexikanska valmyndigheten IFE..

Jönköpingsnytt - 04 feb 13 kl. 10:29

Mer än hälften utan a-kassa i Jönköping

Mer än hälften av de arbetslösa i Jönköpings kommun saknar ett skyddsnät i form av a-kassegrundad ersättning, det visar en rapport från LO-distriktet i Jönköping som betraktar siffrorna som alarmerande..

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 13 kl. 07:30

Tre har gjort mer än hälften av målen

Många har få att tacka för mycket. Trion Anders Bastiansen, Marius Holtet och Chris Lee har gjort mer än hälften av FBK:s mål i slutspelet. När de kopierade den skörden slutade det äntligen med seger mot Luleå..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Fältsjukhus i Stockholm öppnar på måndag

Trycket på vården i Stockholm ökar snabbt. På lördagen intensivvårdas 157 patienter vid regionens akutsjukhus. Men ännu finns lediga vårdplatser, enligt hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

Barometern - 15 minuter sedan

Svensk galopp populär i världen i coronatider

Svensk galoppsport är plötsligt en världsangelägenhet. När nästan all annan hästsport har avstannat kommer intresserade från hela världen att kunna spela på svenska hästar i helgen..

Barometern - 30 minuter sedan

Sofia från Kalmar bor i coronadrabbade London

”Staden som aldrig slocknar har slocknat”. Det är så 19-åriga Sofia Andersson från Kalmar beskriver läget i London just nu. .

Barometern - 30 minuter sedan

Störningar i Telias internettrafik

Barometern - 45 minuter sedan

Elton John startar stödfond för hiv-smittade

Barometern - 1 timme sedan

Corona: Färre intensivvårdas i Italien

Barometern - 1 timme sedan

Sverige ändrar inte strategi trots WHO-besked

Coronaviruset kan vara luftburet, meddelade WHO i fredags. En omsvängning som är problematisk, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell – som säger att Sverige inte kommer att ändra sin strategi..

Barometern - 1 timme sedan

Färre intensivvårdas i Italien

Barometern - 1 timme sedan

Irland byter kapten direkt

Mick McCarthys andra period som förbundskapten för Irlands fotbollsherrar tog slut på lördagen. Då meddelade det irländska fotbollsförbundet att efterträdaren Stephen Kenny får ta över direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.