Barometern > Nyheter

Sunday, 05 April, 15:05

Barometern - 25 mar 20 kl. 19:00

Oroliga busschaufförer kritiserar KLT: ”Tar det inte på allvar”Busschaufförer vill bomma igen framdörren för att slippa exponeras för coronasmittan. KLT säger blankt nej och hänvisar till myndigheterna. – Det visar att de inte tar det på allvar, säger Ulf Petersson, huvudskyddsombud på Flexbuss som kör åt KLT..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
KLT, Ulf Petersson, Flexbuss

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroliga, busschaufförer, kritiserar, KLT, Tardet inte på , allvar
Barometern - 15 apr 19 kl. 18:33

Oroliga busschaufförer vill ha kameraövervakning

Arbetsmiljön för busschaufförer blir allt sämre. Hot och till och med våld är inte ovanligt. Nu kräver facket Kommunal övervakningskameror på bussarna..

Dalarnas tidningar - 20 okt 13 kl. 16:25

Busschaufförer kritiserar system för mobilbiljetter

Sedan den första oktober är det möjligt för alla i länet att köpa bussbiljett i mobilen. ? Det har än så länge gått väldigt bra, säger Annika Gustavsson, försäljningsansvarig på Dalatrafik.

Barometern - 24 feb 17 kl. 06:00

Busschaufförer kritiserar ifrågasatt hållplats

Bushållplatsen på Skeppsbron 3 i Oskarshamn får inte bara kritik av fastighetens hyresgäster. Även för busschaufförerna vållar hållplatsen problem..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Busschaufförer i protest mot SD-reklamEU-valskampanj

Sverigedemokraterna har valt att fokusera på Skåne och Stockholm i sin kollektivtrafiks-kampanj. På Facebook och Twitter mobiliserar sig nu en grupp busschaufförer under parollen "Busschaufförer mot rasism". – Det här har dragits igång av folk i Stockholmsområdet som kör för olika bussbolag.

UNT - 15 nov 19 kl. 01:00

Oacceptabelt våld mot busschaufförer

Det kan aldrig vara okej att busschaufförer ska vara oroliga för vad som kan hända på jobbet, skriver Johanna Engström..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 busschaufförer som är så grymma att de borde få en medalj

1. Busschauffören körde omväg för att hjälpa sjukt barn till sjukhuset En busschaufför i Skåne hyllades av en passagerare på Facebook som åkt med honom. En pappa och hans sjuka femåriga son hade klivit på bussen för att bege sig till sjukhuset i Trelleborg.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 20:22

Hundratals busschaufförer varslas


Samtliga chaufförer vid bussbolaget Nobina, som kör åt Dalatrafik, har varslats om uppsägning. Hundratals busschaufförer riskerar därmed att stå utan jobb i sommar, skriver Dalarnas Tidningar på nätet. - Det känns inte riktigt bra då vi inte har någon arbetsgivare i dagsläget, säger en anställd chaufför, som uppskattar att det är 400 personer som berörs.

BT - 03 dec 13 kl. 20:23

Hundratals busschaufförer varslas

Samtliga chaufförer vid bussbolaget Nobina, som kör åt Dalatrafik, har varslats om uppsägning. Hundratals busschaufförer riskerar därmed att stå utan jobb i sommar, skriver Dalarnas Tidningar på nätet. - Det känns inte riktigt bra då vi inte har någon arbetsgivare i dagsläget, säger en anställd chaufför, som uppskattar att det är 400 personer som berörs.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 12:59

Busschaufförer våldsutsatta

Malmö Att busschaufförer utsätts för våld är inte ovanligt. På måndagen strax efter 18 fick en busschaufför som körde längs Eriksfältsgatan en flaska kastad i ansiktet. Han blev även sparkad innan gärningsmannen steg av.

Resume - 18 aug 14 kl. 15:05

Busschaufförer tar strid mot SD-reklam

SD:s valkampanj i kollektivtrafiken har stoppats på flera håll och nu har busschaufförer gått man ur huse för att dra igång sociala medier-kampanjen "Busschaufförer mot rasism"..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Påven om viruset i digital mässa: "Tragedi"

Barometern - 15 minuter sedan

Medelålders man död i mopedolycka

Barometern - 30 minuter sedan

Rooney slår tillbaka mot ministern: "Skamligt"

Kritiska röster har krävt att spelarna i Premier League ska gå ned i lön. Wayne Rooney tycker att diskussionen har varit ovärdig. "Hur de senaste dagarna har utspelat sig har varit skamligt", skriver han i The Sunday Times..

Barometern - 1 timme sedan

Corona: 401 bekräftade dödsfall hittills

Barometern - 1 timme sedan

En man död i båtolycka

Barometern - 4 timmar sedan

Apotekaren: Munskydden är fortfarande restade

Coronakrisen har inneburit ett enormt tryck på landets apotek. Folk har hamstrat läkemedel och ropat efter handsprit. Men nu ser det ut att lugna sig en aning..

Barometern - 1 timme sedan

Efter OS-flytten: "En känsla av hopplöshet"

Tokyo-OS flyttades till nästa år. Hur påverkar det elitidrottare som hade sommarspelen i Japan som säsongens stora målbild?.

Barometern - 2 timmar sedan

Första coronafallet i Sydsudan bekräftat

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.