Nyteknik > Teknik

Wednesday, 01 April, 16:21

Nyteknik - 25 mar 20 kl. 19:21

Krispaket: Halva hyran, sänkta arbetsgivaravgifter, lånegarantiKrispaketet handlar bland annat om statlig lånegaranti, lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter och hyresstöd..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KrispaketHalva , hyran, sänkta, arbetsgivaravgifter, lånegaranti
SR - 25 mar 20 kl. 16:45

Ekot erfar: Regeringen sänker arbetsgivaravgifter

Regeringen presenterar på onsdagen ett nytt krispaket som främst riktar sig till mindre företagare, erfar Ekot. Bland annat ska det innehålla sänkta arbetsgivaravgifter och egenavgifter..

Expressen Dina Pengar - 25 mar 20 kl. 16:31

Regeringen presenterar nytt krispaket

Finansminister Magdalena Andersson presenterar nu ytterligare ett krispaket för att stötta landets hårt pressade företag. Insatserna inriktar sig framför allt på småföretagen och handlar bland annat om sänkta arbetsgivaravgifter. – Det är en väldigt allvarlig ekonomisk situation vi är i, säger Magdalena Andersson på en pressträff..

PrivataAffärer - 16 mar 20 kl. 09:22

Regeringen: Nytt krispaket för jobben

Förslagen ska lämnas till riksdagen i den extra ändringsbudget som beslutas av regeringen den 19 mars. Krispaket kan, beroende på hur situationen utvecklas, omfatta över 300 miljarder kronor om hela likviditetsförstärkningen genom skattekontot utnyttjas. För det första införs korttidspermittering.

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 17:21

Nytt krispaket riktat till småföretag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. – Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

SR - 25 mar 20 kl. 17:43

Regeringen presenterar nytt krispaket för företag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

Hela Gotland - 25 mar 20 kl. 19:00

Krispaket kapar arbetsgivaravgifter

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag som ska räcka fram till sommaren..

Kristianstadsbladet - 05 nov 12 kl. 15:25

Brandrester bevis mot misstänkta rånare

Foto: Bosse Nilsson
På måndagen fortsatte rättegången om rånet i Hammar. En stugägare vittnade. I stugan som mannen hyrde ut hittade polisen brända mobiltelefonrester, som ingår i bevisningen mot de misstänkta.

LV - 22 aug 13 kl. 08:32

Sänkta hyror fick klartecken

Bostadsbolaget betraktade trerumslägenheterna i Gillethuset som nyproduktion. Sett utifrån byggnationens kostnader.
När benämningen istället blev nyrenovering sjönk hyran med 100 kronor kvadratmetern.

SVT - Igår: 20:25

Mats Knutson: Tror inte sänkta a-kassekraven är tillfälliga

Regeringen har nu presenterat ett nytt krispaket, ett paket som kostar 10,8 miljarder kronor. Det ska bland annat bli lättare att få a-kassa och både taket och grundbeloppet höjs..

Nya Wermlands Tidningen - 22 nov 14 kl. 06:00

Sänkta hyror i dyraste bostäderna

Just nu är fyra av Värmlands dyraste hyresrätter lediga, de flytande bostäderna på Mariebergsviken i Karlstad. Nu har KBAB sänkt hyran med 10 procent..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Sunpines nya talldieselfabrik ökar produktionen med 50 procent

Trots överklagat miljötillstånd och den globala coronapandemin börjar den stora expansionen av Sunpines biodieselfabrik vara färdig. Efter driftstart beräknas utbyggnaden öka produktionen till 150 000 kubikmeter biodiesel per år..

Nyteknik - 1 timme sedan

”Blir nanopartiklar nästa hälsofara för byggsektorn?”

Fler och fler byggmaterial har fått nya och bättre egenskaper med nanoteknik. Men det finns ingen kartläggning av vilken omfattning det används, och om de medför risker för hälsan, skriver Johnny Kellner..

Nyteknik - 1 timme sedan

Här är teknikvärldens bästa aprilskämt

Det är 1 april och tech-världen gör sitt bästa för att sprida humor. Här samlar vi några av dagens bästa aprilskämt från teknikvärlden – även om det just i år är färre än vanligt..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Liebherr lanserar helelektrisk betongbil

Redan till hösten kommer det att rulla en betongbil i Schweiz som drivs helt och hållet av el. Volvo lastvagnar bidrar också till projektet..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Stopp på Scanias fabriker i flera veckor till

Produktionen på Scanias fabriker i Sverige, Nederländerna och Frankrike stoppas till och med den 20 april, rapporterar Dagens Industri..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Industrin visar sämsta siffran på 25 år: ”Det är en tvärnit”

Aldrig tidigare under 25 års tid har inköpschefsindex – en av de viktigaste konjunkturmätarna – rasat så mycket månadsvis..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Coronaviruset slår mot bilmarknaden i vår

Nybilsregistreringarna minskade under mars, enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden. Det är inte relaterat till den rådande pandemin – men effekterna slår mot marknaden i vår..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Deras nya batteripack kan misshandlas utan brandrisk

BYD hävdar att de nu tar elbilarnas säkerhet till en ny nivå. Tillverkaren demonstrerade det nya batteriet ”Blade” genom att sticka hål på det med en spik..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Myndigheterna rapporterar för få it-incidenter: ”Anmärkningsvärt”

Förra året rapporterade myndigheterna in 296 allvarliga it-incidenter till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), visar årsrapporten för 2019. Det anser myndigheten är alldeles för få..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Enormt ozonhål över Arktis – tre gånger så stort som Grönland

Ett ovanligt ozonhål har öppnat sig över Arktis. Hålet är rekordstort – tre gånger så stort som Grönland, rapporterar Nature..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.