Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 31 March, 18:34

Nyan - 25 mar 20 kl. 19:05

Hon är expert i erfarenhetHon har dragits med återkommande depressioner och de senaste tio åren har hon drabbats av utmattning flera gånger. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är experti , erfarenhet
DrivaEget - 20 jul 16 kl. 07:30

4 sätt att framstå som en expert – även som helt ny

 Guide / Affärer  För att locka kunder är det viktigt att de litar på att du kan dina saker, även om du inte har så stor erfarenhet. Så här lyckas du. När du försöker sälja in dig till en ny kund vill du självklart förmedla kompetens och trovärdighet.

HBL - 04 apr 13 kl. 20:19

Finnairs nya vd expert på Asien

För att bli vd på Finnair måste man uppfylla ett krav: Man bör sakna all erfarenhet av luftfart. Det gör nya vd:n Pekka Vauramo, 55, men överraskningsnamnet har andra meriter.Finnair följer sin gamla tradition att välja högsta chefen från någon annan bransch ?

Dagensanalys.se - 02 nov 16 kl. 10:16

Social Media Expert till Bonnier Business Media

Har du stenkoll på digitala medier och intresse för och erfarenhet av Inbound Marketing? Då är det här tjänsten för dig! Academic Work söker för Bonnier Business Medias räkning en Social Media Expert.

SVT - 21 nov 19 kl. 11:14

Frida Östberg om U21-EM: ”Ju fler som får internationell erfarenhet desto bättre”

Det svenska förslaget om att Uefa ska arrangera U21-EM för damer får stöd från SVT:s expert Frida Östberg. – Det är bara bra, ju fler som får internationell erfarenhet, desto bättre. Men det är inte självklart att det skulle gå bra för Sverige, säger hon..

Dalarnas tidningar - 14 mar 11 kl. 06:00

Expert från Dalarna på väg till Japan

[Ludvika/Japan] Per-Anders Berthlin från Sunnansjö landar i dag i Japan för att bistå som expert i det räddningsarbete som pågår. Han har mångårig erfarenhet av sök- och räddningsarbete, och ingår nu i en FN-styrka där han ska arbeta med katastrofbedömning och samordning..

BT - 28 aug 13 kl. 16:37

Expert: USA kan slå till i helgen

FN:s vapenexperter behöver mer tid på sig för inspektionen i områdena utanför Damaskus. Men flera säkerhetsexperter tror inte att USA vill vänta på deras rapport. Ett "lämpligt fönster" för att slå till mot Syrien kan vara någon gång mellan fredag och söndag.

Alliansfritt Sverige - 21 okt 13 kl. 10:42

Bildt: Jag har inte ansvar för biståndshaveri! Expert: Jo det har du!

Det har skrivits många spaltmeter om haveriet på Utrikesdepartementet rörande biståndet. Lagom innan frågan exploderade avgick Gunilla Carlsson och ersattes av Hillevi Engström, som knappast kan lastas för problemen. Men en sak har varit konstant: Carl Bildt har varit utrikesminister och ytterst ansvarig för departementet.

YLE - 21 apr 14 kl. 13:09

Expert: Två kritiska skeden vid hoppflygning

Kim Flood har 12 års erfarenhet av att flyga plan med fallskärmshoppare och han säger att det finns två skeden som är särskilt kritiska vid hoppflygning. Det är startfasen och uthoppsfasen. I startfasen är motorfel kritiska på låg höjd.

SR - 07 okt 14 kl. 17:55

Expert på katastrofmedicin: Nya regeringen måste agera

Samtidigt som flera personer nu vårdas i olika europeiska länder med misstänkt eller konstaterad ebola-smitta, fortsätter krisen i Västafrika. MSB vill skicka ner ett medicinskt team men har svårt att rekrytera personal. Den nya regeringen måste agera, säger expert på katastrofmedicin på Karolinska Institutet i Studio Ett.

SvD - 19 nov 16 kl. 13:07

Expert: ”Råa tonen inte unik för Moderaterna”

Partierna har överlåtit sociala medier till unga utan så stor politisk erfarenhet, och missat möjligheten till en utmärkt strategisk kommunikation med väljarna. Fast partierna kan fortfarande reparera missen inför nästa val tror Brit Stakston, expert på sociala medier..

YLE - 08 dec 16 kl. 11:25

Roman Eremenkos advokat tror fortfarande på lindrigare straff – kritiserar expert

Fotbollsspelaren Roman Eremenkos avstänging kan ännu bli kortare. Det säger spelarens advokat Artjom Patjev, som jämför Eremenkos fall med tidigare avstängningar. Roman Eremenko stängdes tidigare av i två år på grund av att ha åkt fast för kokain.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Info om permittering på flera språk

Ålands arbetsmarknads- och studieservicemyndighet, Ams, har på sin hemsida lagt ut information på rumänska, lettiska, estniska, arabiska, ryska och thailändska om ”Gör så här vid permittering.” – De språk som valts baserar sig på de språk där vi har flest kunder med annat språk än svenska i dag. Översättningarna från svenska till nämnda språk har gjorts av auktoriserade translatorer, naturligtvis, meddelar Ams-chefen Tomas Lundberg.

Nyan - 1 timme sedan

Djurägare får bakläxa för djupströbäddar

ÅMHM ger en djurägare tid till den 6 april att åtgärda djurens djupströbäddar, eller riskera böter på 700 euro. – Gårdens djupströbäddar ska hållas torra och ha en gid hygienisk kvalitet, skriver myndigheten. ÅMHM inspekterade gården den 6-7 februari och såg då att ungdjurens djupströbäddar var blöta och smutsiga.

Nyan - 5 timmar sedan

Direktsändning från tisdagens pressinfo

Vi direktsänder Landskapsregeringens presskonferens om coronasituationen. Presskonferensen börjar klockan 16.00, i dag tisdag den 31 mars.

Nyan - 6 timmar sedan

Eckerö ställer in trafik till 14 maj

Alla turer med Eckerölinjen mellan Eckerö och Grisslehamn ställs in fram till den 14 maj. Detta efter att staten har beslutat att förlänga undantagstillståndet till och med den 13 maj. -Vi följer med aktuellt läge och gör nödvändiga justeringar om behov för sådana uppstår, skriver rederiet i ett pressmeddelande.

Nyan - 7 timmar sedan

Norden med när klinkbyggen nomineras för UNESCO-lista

Arbetet för att få klinkbåtsbyggen med på UNESCOs lista över immateriella kulturarv fortsätter. .

Nyan - 8 timmar sedan

Snuffe svarar på barnens frågor

Är du barn upp till 18 år och har frågor som rör coronaviruset?
Skicka in dem till oss på Nya Åland! Barn har rätt till information som är anpassad för barn.

Nyan - 8 timmar sedan

WHA-projektet fortsätter

FOTBOLL. Ombyggnationen av Wiklöf Holding Arena (WHA) fortlöper enligt plan. .

Nyan - 8 timmar sedan

Stortidning om gränskontrollen

”Ålands sjöbevakning vädjar till svenskar: Kom inte hit” Så lyder en rubrik i stortidningen Dagens Nyheter, efter söndagens händelse då gränsbevakningen avvisade en svensk man som kommit med färja till Långnäs för att fortsätta till sin sommarstuga. Som Nyan berättade i går greps mannen av polisen och hölls i förvar tills han sattes på nästa färja tillbaka. – Det känns konstigt för oss också att jaga svenska medborgare.

Nyan - 8 timmar sedan

Mariehamn samarbetsförhandlar

Mariehamns stad inleder samarbetsförhandlingar. Det meddelar man i ett pressmeddelande på tisdagsförmiddagen. Det handlar om del- och heltidspermitteringar för totalt 175 personer.

Nyan - 9 timmar sedan

Omsorgspersonal prioriteras vid testning

Personal inom vård, omsorg och barnomsorg är prioriterade grupper när det gäller testning av coronaviruset. – Personal inom just de här grupperna är en prioriterad grupp för testning och det vet de som sitter i coronatelefonen om. Om det finns oklarheter kollar de upp med en läkare på plats och vid behov även med en smittskyddsläkare, säger hälso- och sjukvårdsdirektör Jeanette Pajunen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.