DI > Ekonomi

Thursday, 09 April, 09:38

DI - 25 mar 20 kl. 19:10

Tusentals fick gå – men miljonerna regnar över Hans VestbergHans Vestberg, tidigare vd för Ericsson, är numera både vd och ordförande på teleoperatören Verizon..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hans Vestberg, Vestberg, Ericsson, Verizon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals fick men , miljonerna, regnaröver Hans , Vestberg
Expressen - 07 jun 16 kl. 17:16

Miljonerna regnar över kungabarnen

Det går bra för kungabarnens aktieaffärer. Miljonerna regnar ner över Victoria, Carl Philip och Madeleine. Det är deras företag för aktier och fonder som redovisar en kraftig ökning av marknadsvärdet för 2015..

E24 - 09 sep 11 kl. 15:47

Miljonerna regnar över aktieägarna

Swedbank har fortsatt att köpa tillbaka egna aktier. Sedan i maj har Swedbank fört över nästan 6 miljarder kronor till sina aktieägare..

DI - 05 jan 16 kl. 07:00

Miljonerna regnar över getspelet från Skövde

Antalet nedladdningar av svenskutvecklade Goat Simulator ökade med över 500 procent i december. Bakom spelet står Skövdebolaget Coffee stain studios, som räknar med en omsättning på mer än 100 mkr år 2015..

DI - 02 mar 16 kl. 06:30

Miljonerna regnar över spelundret från Upplands Väsby

Känner du till spelutvecklaren Robert Topala? Det borde du göra. Hans bolag Robtop Games  drog in över 82 Mkr i fjol – med en vinstmarginal nära 97 procent..

Expressen - 22 aug 16 kl. 17:05

Miljonerna regnar över Harry Hole-stiftelsen

Den norska deckarhjälten Harry Hole fortsätter att fängsla miljoner människor världen över. Den svenske stjärnregissören Tomas Alfredson arbetar nu med en filmatisering med bland andra Michael Fassbender, Rebecca Ferguson och Chloë Sevigny. Samtidigt strömmar pengarna in till Jo Nesbøs Harry Hole-stiftelse, som ska bekämpa analfabetism i tredje världen..

DI - 29 maj 18 kl. 07:02

Miljonerna regnar över MyFC:s vd

MyFC:s vd tjänade 4,6 miljoner kronor i fjol, vilket är i nivå med börsens small- och midcapbolag och mångdubbelt mer än bolagets årsomsättning.  Nu försöker bolaget, vars ordförande inte kommenterar vd-lönenivån, ta in upp till 100 nya miljoner - samma belopp som förlorats under 2016 och 2017..

UNT - 08 aug 12 kl. 12:19

245 miljoner regnar ned över länet

På onsdagen börjar utbetalningen av skatteåterbäringen och invånarna i Uppsala län får tillsammans dela på drygt 245 miljoner kronor. Se hur många i din kommun som får ta del av miljonerna..

Skånskan - 13 nov 15 kl. 15:15

Miljoner regnar över Svalöv

SVALÖV Under en lägre tid har Svalövs kommun tagit emot och öppnat upp boende för många flyktingar.
Nu får man betalt för allt slit:
På fredagen offentliggjorde regeringen vilka kommuner som får ta en del av de 11 miljarder kronor som öronmärkts för att lätta på bördan.För Svalövs del blev det en riktig jackpott:
27,4 miljoner kronor trillar in på kontot och det innebär att kommunen kan ge pengar till de verksamheter som slitit ont under flera månader.

Dagens PS - 10 dec 19 kl. 12:33

Vestberg kan krävas på 90 miljoner

Hans Vestberg var koncernchef under tiden för Ericssons misstänkta korruption. Nu höjs röster för att dra tillbaka hans bonusar.  Korruptionen ska ha pågått i Afrika och Asien under åren 2010-2016 när Hans Vestberg var koncernchef.

BT - 11 apr 14 kl. 14:38

Vestberg: Tråkigt med mutrykten

Ericsson anklagas för att ha mutat sig till att sälja ett militärt radarsystem till Grekland runt sekelskiftet. Nu kommenterar vd Hans Vestberg för första gången Ekots uppgifter. - Det är otroligt tråkigt att Ericsson blir förknippat med de här ryktena och diskussionerna om korruption, säger Vestberg.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Peab tar order värd 252 miljoner

Peab har fått uppdraget att bygga om Noltorpsskolan i Alingsås. Beställare är Alingsåshem och kontraktssumman uppgår till 252 miljoner….

DI - 30 minuter sedan

Fast Retailing sänker helårsprognoserna

Fast Retailing, som bland annat äger Uniqlo och som konkurrerar med H&M, spår nu att intäkter kommer att falla med 8,8 procent för….

DI - 45 minuter sedan

Bure har miljonköpt aktier i Mentice

Bure har förvärvat nästan 1,2 miljoner aktier i det First North-listade medicinteknikbolaget Mentice av Priveq Investment Fund. .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk visar mobildata

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna med stigande kurser

Skärtorsdagen avslutar handeln i påskveckan där Stockholmsbörsen stänger redan vid klockan 13..

DI - 1 timme sedan

Tyskland rapporterar närmare 5.000 nya virusfall

Det senaste dygnet har 4.974 nya fall av coronaviruset konstaterats i Tyskland..

DI - 1 timme sedan

Omvänd vinstvarning från Getinge

Medicinteknikbolaget Getinge gör en omvänd vinstvarning. Ordertillväxt och resultat är högre än väntat för första kvartalet 2020..

DI - 1 timme sedan

IT-konsulten Softronics omsättning backar

IT-konsulten Softronics omsättning uppgick till 181 miljoner kronor under det första kvartalet 2020 (184)..

DI - 1 timme sedan

Petter Stordalen har sålt allt i Nent och Stillfront

Strawberry Capital, som kontrolleras av hotellägaren Petter Stordalen, har sålt samtliga sina aktier i tv- och streamingbolaget Nent,.

DI - 1 timme sedan

Enquest produktionen har löpt på som vanligt trots coronapandemin

Oljebolaget Enquest ökade omsättningen, rörelseresultatet och kassaflödet under 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.