YLE > Finland

Saturday, 04 April, 11:06

YLE - 25 mar 20 kl. 18:46

När affären blir tom är det svårt att betala hyran - i Västnyland är många hyresvärdar nu beredda att vara flexiblaMånga företag har fått se antalet kunder minska i och med coronaepidemin. Men det är inte så lätt för hyresvärdar att sänka hyran för affärsfastigheter, de harlånoch bolagsvederlag att tänka på..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Västnyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När affärenblir , tomär det , svårtatt , betala, hyran i Västnyland är många hyresvärdar nu beredda att vara flexibla
HBL - 19 nov 13 kl. 18:01

Nokia-stämman röstade om Microsoft-affären

Elops arvoden en stor fråga på bolagsstämman. Arvodena till Nokias tidigare vd Stephen Elop och de eventuella alternativen till affären med Microsoft var två frågor som var på aktieägarnas läppar under Nokias extra bolagsstämma i Helsingfors ishall i dag.. Diskussionen om det historiska beslutet att sälja telefonverksamheten till Microsoft fortsätter långt in på kvällen.

Expressen - 18 jun 18 kl. 10:19

Telia kan tvingas betala en miljard om affären spricker

Ett hemligt avtal kan tvinga Telia betala Bonnier en miljard för TV4 – även om affären inte blir av.Det avslöjar Svenska Dagbladet och hänvisar till källor. .

Nyheter 24 - 09 feb 14 kl. 16:00

Arg kund vägrade ta ett "nej" – rev ner hela butikshyllorSkjuts i affären

USA. Polisen i delstaten Michigan söker just nu efter en man som beskrivs som "galet arg", skriver Fox.
Händelsen som utspelade sig i fredags fångades med butikens övervakningskamera.

SN - 23 nov 12 kl. 09:54

Leif GW Persson fick betala högt pris i Geijer-affären

Leif GW Persson var en av huvudpersonerna i Geijer-affären på 1970-talet som högaktuella filmen Callgirl baserar sig på..

Nyteknik - 27 aug 13 kl. 14:54

Svenska riskerna ökar i schweiziska Gripen-affären

Schweiz vill betala mindre i förskott för nya Gripen E än vad Sverige förväntat sig. Därmed kan den finansiella projektrisken för svenska skattebetalare öka. I dag tas ett viktigt beslut i den känsliga affären i ett schweiziskt försvarsutskott..

GöteborgsPosten - 21 feb 14 kl. 16:37

Bolton drar sig ur Dyrestam-affären

Bolton drog sig ur affären med Mikael Dyrestam, på grund av det utbildningsbidrag klubben hade behövt betala till IFK Göteborg. Försvararen är på väg hem efter några dagars provspel i England..

Barometern - 20 sep 14 kl. 09:29

?Affären står på egna ben?

Håkan Dahlgen, vd för Nybro Energi, svarar på frågor om kraftvärmeverket. Vad händer om Nybro inte får tag i tillräckligt med brännbart avfall?
– Det går att elda med flis också i pannan, men för avfall får vi betalt, flis får vi betala för.

Expressen - 13 mar 18 kl. 15:08

Porrstjärnans erbjudande: Pengar för att prata om affären

Donald Trump har förnekat att han haft en sexuell relation med porrstjärnan Stormy Daniels.Nu vill Daniels betala tillbaka pengarna hon ska ha givits för sin tystnad – för att kunna berätta om affären, skriver NBC News..

YLE - 05 feb 20 kl. 15:02

Klädaffär bad väktare följa romskt par – affären ska betala 1 500 euro i ersättning

En klädaffär i ett stort köpcentrum ska betala 1 500 euro i ersättning till ett romskt par som butikens väktare hade beordrats följa. Affärens ledning åtar sig nu att utbilda sin personal så att motsvarande situationer inte kommer att hända igen..

BT - 26 feb 14 kl. 09:27

Välj bort fulgris redan i affären

Statliga subventioner är ingen lösning som gör svensk fingris mer lönsam Svenska grisbönder har det inte lätt. Just nu är trycket på branschen större än på länge, när ryskt importförbud, stark krona och europeisk överproduktion tvingar ner priserna. När Ryssland öppnar gränsen igen – den stängdes för att lettiska vildsvin hade drabbats av afrikansk svinfeber – ändras balansen till det bättre och efterfrågan på svenskt griskött till högre pris lär öka.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Expert tror inte på snabb återhämtning - fyra orsaker till varför den ekonomiska krisen blir långvarig

Den som tror att coronapandemin leder till en enbart tillfällig ekonomisk svacka, misstar sig rejält. Det säger Vesa Puttonen, professor i finansiering vid Aalto-universitetet. Han listar fyra skäl till sin pessimism - och ger småsparare några börstips i krisläget..

YLE - 1 timme sedan

Coronakrisen kan tvinga eurozonen att välja mellan ökad solidaritet och sönderfall

Både USA:s utsatthet och eurons framtid oroar när coronaviruset tvingar världens länder att öka sin skuldsättning..

YLE - 4 timmar sedan

Linn Henrichson ställde ut konst i Madrid men hamnade kort därefter i karantän på en ö i Pargas skärgård

Nyländska Linn Henrichson studerar och bor i Stockholm men befinner sig nu på en ö ute i Åbolands skärgård på grund av coronakrisen. Nu vet hon inte om hon borde ta sig hem till Stockholm eller stanna kvar i skärgården på grund av det konstant förändrande läget i världen..

YLE - 4 timmar sedan

Nu är krogarnas dörrar stängda – företagarna förutspås hamna i knipa på kort tid

Från och med nu får finländarna vänja sig vid att ofta rycka förgäves i restaurangernas dörrhandtag. Så kommer det troligen att vara fram till slutet av maj. Förbudet mot normal restaurangverksamhet har trätt i kraft i och med att det blivit lördag..

YLE - 15 timmar sedan

Regeringen har inte fattat beslut om gränsstängningar inom Norden – ''Det är i kristider som det nordiska samarbetet mäts''

Regeringen har hela veckan grunnat på hur hälsovårdsmyndigheternas önskan att stänga gränserna i norr ska förverkligas. Ministern för nordiskt samarbete Thomas Blomqvist säger att en stängning är problematisk på många sätt..

YLE - 15 timmar sedan

Hur är coronaläget i din kommun? THL publicerade statistik över bekräftade coronavirusfall efter kommun

THL har uppdaterat sin karta där alla laboratoriebekräftade coronavirusfall samlas. Både alla bekräftade fall och fall per kommun hittas numera på kartan. Flest smittade finns det i Helsingfors, 511 stycken.

YLE - 16 timmar sedan

Folkpensionsanstalten: Vi är förberedda på coronavirusepidemin – ansökningarna fördubblades på en vecka

Folkpensionsanstalten förbereder sig på att kunna behandla en ökad mängd ansökningar och på att kapaciteten för kundtjänsten ska vara tillräcklig, uppger FPA i ett pressmeddelande efter att dess styrelse i dag gått igenom hur coronavirusepidemin påverkar FPA:s tjänster och bidrag..

YLE - 17 timmar sedan

"Coronapandemin ger oss en andningspaus i arbetet" - Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg glada över folkbildningsmedaljen

Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg tilldelades SFV:s folkbildningsmedlaj för sitt engagemang kring Porkalaparentesen. De är överraskade över utmärkelsen och säger att coronapandemin gett dem en kort andningspaus i arbetet med att digitalisera material i museet Degerby Igor..

YLE - 18 timmar sedan

Anställd vid intensivvårdsavdelningen vid Åucs bekräftas vara smittad av coronaviruset: "Risken är mycket liten att personen smittat patienter"

Den anställda är den första smittade vid avdelningen och man följer med läget mycket noggrannt, säger chefsöverläkaren Mikko Pietilä vid Åucs..

YLE - 19 timmar sedan

Arkea permitterar över 350 personer – anger coronasituationen som orsak men samarbetsförhandlade också i februari

Arkea har haft svag ekonomi under det senaste året, och inledde samarbetsförhandlingar i februari i år som berörde alla 1 100 anställda. Nu, på grund av coronasituationen, väljer man att permittera 355 anställda i högst 90 dagar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.