SR > Kultur

Tuesday, 07 April, 11:54

SR - 25 mar 20 kl. 18:48

BBC stoppar uppmärksammade personalneddragningarBBC News pausar de uppmärksammade planerna på att göra sig av med 450 anställda. Orsaken är att personalen behövs för att bevaka Coronapandemin..
Läs mer på SR
Läs mer om:
BBC, BBC News, Coronapandemin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BBC, stoppar, uppmärksammade, personalneddragningar
DN - 20 nov 12 kl. 16:26

Uppmärksammade hjärnskakningar

En del av de senaste säsongernas uppmärksammade hjärnskakningar i NHL och elitserien..

UNT - 12 mar 13 kl. 16:12

Österrike uppmärksammade "Anschluss"

Österrike uppmärksammade i dag att det gått 75 år sedan "Anschluss" - då tyska trupper marscherade in i Österrike och gjorde Hitlers hemland till en del av Tredje riket. 66 000 av landets judar mördades.(TT).

SvD - 12 mar 13 kl. 16:12

Österrike uppmärksammade ?Anschluss?

Österrike uppmärksammade i dag att det gått 75 år sedan ?Anschluss? - då tyska trupper marscherade in i Österrike och gjorde Hitlers hemland till en del av Tredje riket..

SvD - 07 maj 13 kl. 11:31

Fler uppmärksammade kidnappningsfall

Händelserna i Cleveland har föregåtts av flera uppmärksammade kidnappningsfall de senaste åren. Här en bild på Jaycee Lee Dugard som försvann 1991 och räddades 18 år senare..

GöteborgsPosten - 17 nov 14 kl. 09:31

Svenskar uppmärksammade och hyllade i Toronto

Natten till måndagen spelades "Legends Classic" i Toronto, Kanada. Tre svenskar blev uppmärksammade och hyllade..

GT - 01 jun 15 kl. 22:20

Uppmärksammade våldsdåd i Borås

Skottlossningen mot polishuset i Borås är en i raden av våldsdåd i staden det senaste året. Här är sex uppmärksammade händelser som inträffat i staden bara i år. Klicka på datumen för att läsa artiklar om våldsdåden..

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 15:03

Tre uppmärksammade brott mot äldre

GP har tidigare skrivit om flera brott mot äldre. I sommarens granskning berättade polisen att antalet åldringsbrott har ökat. Här är tre uppmärksammade fall från de senaste åren där offren var äldre..

Jmini.se - 16 feb 16 kl. 06:31

Stylisteleverna uppmärksammade Alla hjärtans dag

LÄSARNYHET Stylisteleverna i åk. 3 på Plusgymnasiet i Jönköping uppmärksammade Alla hjärtans dag på skolan. Klassen har tillsammans med sin lärare Sara Conradsson i kursen entreprenörskap drivit ett litet projekt för att sprida kärlek, glädje oc.....

Västerbottens Folkblad - 17 feb 16 kl. 23:00

[PLUS] Några av alla uppmärksammade fall

Här är några av alla uppmärksammade fall som Göran Markström varit med och utrett. Åmselemorden.....

SR - 04 apr 16 kl. 16:16

Panamadokumenten - här är de mest uppmärksammade fallen

Journalister från hela världen har granskat de så kallade Panamadokumenten i vad som beskrivs som historiens största läcka. Världsledare, sportprofiler, filmstjärnor och även ökända brottslingar gömmer enorma summor pengar från allmänheten. Här är de fyra av de mest uppmärksammade historierna som läckt..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Roskildefestivalen ställs in

Den femtionde festivalen i ordningen blir inte av i år..

SR - 3 timmar sedan

Klichéartat med mycket svärta i Anne Swärds "Jackie"

Anne Swärd har sedan den prisade debuten med "Polarsommar" för 17 år sedan skrivit ett flertal romaner som på olika vis kretsar kring flickors kvinnoblivande och den nya romanen är inget undantag..

SR - 5 timmar sedan

Blasé och sexigt på konstscenen i Kajsa Grytts nya roman Performance

Staden är Los Angeles. En plats med pengar, längtan efter berömmelse och ett bejakande av att överträda gränser. Där utspelas Kajsa Grytts nya roman Performance, som Cecilia Blomberg har läst..

SR - 5 timmar sedan

Fotografer vill få statligt uppdrag för att dokumentera krisen

Coronakrisen har slagit hårt mot en redan pressad bransch för frilansfotografer. Därför föreslås nu krisfotograferande för statens räkning..

SR - 5 timmar sedan

Coronakrisen slår mot Sydafrikas kulturliv – navet för modern konst nedstängt

För tre år sedan invigdes Afrikas största museum för modern konst från kontinenten – nu kämpar man med en oviss framtid i ett nedstängt Sydafrika..

SR - 5 timmar sedan

Coronakrisen slår mot Sydafrikas kulturliv - navet för modern konst nedstängt

För tre år sedan invigdes Afrikas största museum för modern konst från kontinenten - nu kämpar man med en oviss framtid i ett nedstängt Sydafrika..

SR - 15 timmar sedan

Kulturutövare tipsar: Så klarar du tristessen

Vad kan man göra för att må bra och få tiden att gå i en coronabegränsad tillvaro? Vi har bett kulturutövare ge sina bästa tips för att klara corona..

SR - 16 timmar sedan

Junibacken varslar 50 om uppsägning

Upplevelsehuset Junibacken i Stockholm varslar 50 medarbetare om uppsägning. Beslutet fattas av ekonomiska skäl sedan verksamheten stängt och intäkterna upphört..

SR - 17 timmar sedan

Revolt mot ett virus – Camus i coranasmittans tid

Ett osynligt virus och en statistisk kurva är abstrakt, men att tvätta händerna och känna en hostning leta sig upp genom luftstrupen är konkret. Kulturredaktionens Olof Åkerlund tar i denna krönika Albert Camus ”Pesten” till hjälp för att fundera över vårt tänkande i coronatider, samt över hur vi gör revolt mot något som inte syns..

SR - 19 timmar sedan

Konsumentvägledare: Då får du pengarna tillbaka

Fler och fler evenemang ställs in på grund av coronaviruset, och många kulturbesökare står med en biljett som inte längre gäller. Men vad kan man förvänta sig för ersättning från arrangören?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.