UNT > Inrikes

Thursday, 02 April, 01:23

UNT - 25 mar 20 kl. 17:30

Både ris och ros för regeringens krispaketRegeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
SEB, Robert Bergqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Både, risoch , rosför , regeringens, krispaket
Dagensanalys.se - 24 sep 16 kl. 16:35

Veckans kundcitat – Läsarna delar ut Ris & Ros till redaktionen

Målet med Dagensanalys.se är att vi vill vara er bästa digitala trenspanare. Vi arbetar med att publicera heta nyheter, genomföra spännande intervjuer, bevakar storslagna event, delar med oss av tips och guider – så att du  ska bli ännu bättre i din digitala marknadsföring.

BT - 17 nov 11 kl. 18:45

Ris, ros och ägg mot Mario Monti

I sitt första tal i senaten som Italiens premiärminister utlovade Mario Monti åtstramningar och budgetdisciplin. Över hela Italien demonstrerade ungdomar men bedömare och folk på Roms gator reagerade försiktigt positivt. Mario Monti lovade att hans regering ska fullfölja utlovade åtstramningar, balansera budgeten och lägga grunden för italiensk tillväxt.

SR - 09 mar 16 kl. 17:16

Ris, ros och en del förvåning över nya storregioner

Förvåning när Värmland väntas tillhöra Västra Götalandsregionen och missnöje i Halland över att förslaget inte innebar halländsk självständighet. Reaktionerna var blandade efter dagens presentation av förslaget på karta över ny regionindelning i Sverige..

Supermiljöbloggen - 26 okt 14 kl. 18:39

Ris och ros till regeringens budget

Flera satsningar på klimat och naturvård. Men budgeten får kritik från Miljöpartiets egna ungdomsförbund.  I torsdags presenterade den nya röd-gröna regeringen sin budget.

SR - 20 sep 17 kl. 12:43

Ris och ros till regeringens budget

Regeringens budget får som vanligt både ris och ros av ekonomiska bedömare och parterna på arbetsmarknaden..

Politikerbloggen - 03 mar 11 kl. 16:28

RIS OCH ROS S kritiserar helheten i uppgörelsen

KRITISERAR HELHETEN. Socialdemokraterna ger regeringens uppgörelse med Miljöpartiet både ris och ros. - Vi är kritiska till att man inte berör frågan om det gemensamma solidariska ansvaret för flyktingmottagandet, säger Fredrik Lundh Sammeli (S), migrationspolitisk talesperson.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 15 kl. 06:00

Ris och ros till budgeten

Budget. Jobb- och landsbygdsfientlig om du frågar Jan Wettmark (M), ett steg i rätt riktning enligt Peter Söderström (S). Hela Edas listas Hans Nilsson ger regeringens budgetproposition både ris och ros..

YLE - 06 apr 16 kl. 04:00

Budgetplanerna får ris och ros

Arbetsmarknadsorganisationerna är nöjda med regeringens planer på trafikprojekt. Däremot får regeringens övriga budgetplaner kritik. Näringslivet EK berömmer bland annat planerna på att förbättra järnvägsförbindelsen mellan Imatra och Luumäki, riksvägarnas skick och byggandet av Lahtis södra ringväg.

YLE - 12 aug 16 kl. 03:52

"Taggade" socialdemokrater får ris och ros

Socialdemokraterna vill utmana regeringen och utgöra ett klart alternativ. Hur stor tyngd partiets spelöppningar får återstår att se. På turnén i Kuopio- och Joensuutrakten fick partiledningen både ris och ros.

Nyteknik - 18 sep 13 kl. 15:46

Ris och ros till regeringens budgetförslag

Näringslivet är mestadels positivt till regeringens framtida satsningar..

SR - 15 apr 15 kl. 10:45

Ris och ros för regeringens budget

Det blir en svår uppgift att sänka arbetslösheten men en mer expansiv ekonomisk politik välkomnas liksom höjningen av taket i a-kassan. Det är bara några av kommentarerna på regeringens budget..

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Coronakrisen: Globala klimatmötet skjuts upp

Det internationella klimatmötet i Glasgow i november skjuts upp på grund av coronakrisen..

UNT - 3 timmar sedan

Klimatmötet i Glasgow ställs in

FN:s stora klimattoppmöte COP26 som var planerat att äga rum i Glasgow 9–19 november i år ställs in på grund av coronavirusets framfart, meddelar Finlands miljödepartement där FN:s miljöexperter citeras..

UNT - 3 timmar sedan

Löfven: Tar längre tid än vi vill att det ska

Månader – inte veckor..

UNT - 3 timmar sedan

Svenskar i masstämning efter Ischgl-smitta

Sjutton svenskar finns bland de 2 723 personer som har anmält sig till en gruppstämning mot myndigheterna i regionen Tyrolen i ÖsterrikeDen österrikiska konsumentskyddsorganisationen VSV anser att Tyrolen bidrog till smittspridningen bland annat genom att dröja med att stänga Ischgl och andra skidorter där många skidturister smittades med coronaviruset, rapporterar den norska tidningen Dagbladet..

UNT - 3 timmar sedan

Regeringen lovar mer hjälp till kommuner

Regeringen kommer i närtid att presentera en rad åtgärder för att stötta landets kommuner under den rådande coronakrisen..

UNT - 4 timmar sedan

Ökad oro för pandemier redan före corona

Det fanns en utbredd oro för pandemier redan före corona, enligt den årliga Som-undersökningen..

UNT - 4 timmar sedan

Löfven: Tänk månader – inte veckor

Månader, inte veckor..

UNT - 4 timmar sedan

Kortare väntan med privat sjukvårdsförsäkring

I Sverige råder principen att vård ska ges på lika villkor och utifrån behov..

UNT - 4 timmar sedan

Nio års fängelse för tortyrliknande våldtäkt

Två män i 25- och 30-årsåldern döms av Gällivare tingsrätt till nio års fängelse för synnerligen grov misshandel och grov våldtäkt, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten..

UNT - 5 timmar sedan

Eneroth: Bussträngsel får inte sprida smitta

Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer för att minska spridningen av coronaviruset siktar bland annat in sig mot trängsel inom kollektivtrafiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.