Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 05 April, 22:26

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 17:30

Både ris och ros för regeringens krispaketRegeringens åtgärder för att stötta små och mellanstora företag är "helt rätt" och visar på stor lyhördhet gentemot näringslivet, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist. Svenskt Näringsliv håller inte med, och menar att åtgärderna inte är tillräckligt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SEB, Robert Bergqvist, Näringsliv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Både, risoch , rosför , regeringens, krispaket
Dagensanalys.se - 24 sep 16 kl. 16:35

Veckans kundcitat – Läsarna delar ut Ris & Ros till redaktionen

Målet med Dagensanalys.se är att vi vill vara er bästa digitala trenspanare. Vi arbetar med att publicera heta nyheter, genomföra spännande intervjuer, bevakar storslagna event, delar med oss av tips och guider – så att du  ska bli ännu bättre i din digitala marknadsföring.

BT - 17 nov 11 kl. 18:45

Ris, ros och ägg mot Mario Monti

I sitt första tal i senaten som Italiens premiärminister utlovade Mario Monti åtstramningar och budgetdisciplin. Över hela Italien demonstrerade ungdomar men bedömare och folk på Roms gator reagerade försiktigt positivt. Mario Monti lovade att hans regering ska fullfölja utlovade åtstramningar, balansera budgeten och lägga grunden för italiensk tillväxt.

SR - 09 mar 16 kl. 17:16

Ris, ros och en del förvåning över nya storregioner

Förvåning när Värmland väntas tillhöra Västra Götalandsregionen och missnöje i Halland över att förslaget inte innebar halländsk självständighet. Reaktionerna var blandade efter dagens presentation av förslaget på karta över ny regionindelning i Sverige..

Supermiljöbloggen - 26 okt 14 kl. 18:39

Ris och ros till regeringens budget

Flera satsningar på klimat och naturvård. Men budgeten får kritik från Miljöpartiets egna ungdomsförbund.  I torsdags presenterade den nya röd-gröna regeringen sin budget.

SR - 20 sep 17 kl. 12:43

Ris och ros till regeringens budget

Regeringens budget får som vanligt både ris och ros av ekonomiska bedömare och parterna på arbetsmarknaden..

Politikerbloggen - 03 mar 11 kl. 16:28

RIS OCH ROS S kritiserar helheten i uppgörelsen

KRITISERAR HELHETEN. Socialdemokraterna ger regeringens uppgörelse med Miljöpartiet både ris och ros. - Vi är kritiska till att man inte berör frågan om det gemensamma solidariska ansvaret för flyktingmottagandet, säger Fredrik Lundh Sammeli (S), migrationspolitisk talesperson.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 15 kl. 06:00

Ris och ros till budgeten

Budget. Jobb- och landsbygdsfientlig om du frågar Jan Wettmark (M), ett steg i rätt riktning enligt Peter Söderström (S). Hela Edas listas Hans Nilsson ger regeringens budgetproposition både ris och ros..

YLE - 06 apr 16 kl. 04:00

Budgetplanerna får ris och ros

Arbetsmarknadsorganisationerna är nöjda med regeringens planer på trafikprojekt. Däremot får regeringens övriga budgetplaner kritik. Näringslivet EK berömmer bland annat planerna på att förbättra järnvägsförbindelsen mellan Imatra och Luumäki, riksvägarnas skick och byggandet av Lahtis södra ringväg.

YLE - 12 aug 16 kl. 03:52

"Taggade" socialdemokrater får ris och ros

Socialdemokraterna vill utmana regeringen och utgöra ett klart alternativ. Hur stor tyngd partiets spelöppningar får återstår att se. På turnén i Kuopio- och Joensuutrakten fick partiledningen både ris och ros.

Nyteknik - 18 sep 13 kl. 15:46

Ris och ros till regeringens budgetförslag

Näringslivet är mestadels positivt till regeringens framtida satsningar..

SR - 15 apr 15 kl. 10:45

Ris och ros för regeringens budget

Det blir en svår uppgift att sänka arbetslösheten men en mer expansiv ekonomisk politik välkomnas liksom höjningen av taket i a-kassan. Det är bara några av kommentarerna på regeringens budget..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Åtalas för dataintrång mot Allra-granskare

En 46-årig man har åtalats misstänkt för att ha kapat en mobiltelefon som tillhörde en skribent som granskade fondbolaget Allra. Genom att flytta skribentens telefonnummer till ett annat sim-kort ska 46-åringen ha kommit över hans Google-konto, rapporte.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Danmark planerar gradvist öppnande

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) säger att det danska samhället troligen kan öppnas gradvis igen efter påsk. I en intervju med nyhetsprogrammet 21 Søndag säger Frederiksen att beslutet gäller om samtliga följer de riktlinjer som gäller i för.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Coronaviruset dråpslag mot USA:s ekonomi

USA:s dagliga BNP har gått ner med 29 procent jämfört med första veckan i mars, enligt en studie av finansanalysföretaget Moody's Analytics. Den kraftiga inbromsningen är helt unik och går inte att jämföra med andra ekonomiska kriser i landets historia..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Coronastängt Christiania portar langare

Christiania i Köpenhamn, som stängt för besökare med anledning av coronautbrottet, kommer att porta knarklangare som rapporterats ha skapat otrygghet i närliggande områden. Efter stängningen den 21 mars har flera drogförsäljare hållit sig på omkringligg.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Svensktoppen: Hanna Ferm kliver upp i topp

Hanna Ferm överraskar och intar förstaplatsen med sin Melodifestivalslåt "Brave"..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Andersson: ”Hoppas att det är en mardröm”

Coronakrisen stoppade senaste samlingen och flyttade fram fotbolls-EM till nästa år. Förbundskapten Janne Andersson har svårt att greppa allt som har hänt. – Jag vaknar varje dag och hoppas att det är en mardröm: ”Så här kan det väl inte vara?

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Kokkonen klar för spel i HV71

”En härlig lirare som gillar att göra mål”..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Legendarens coronafruktan: ”Väldigt tufft”

Samtidigt som fotbollslegendaren Roberto Donadoni försöker förbereda sin kinesiska klubb Shenzhen inför säsongen finns tankarna hos hans familj i coronakrisens Italien. – Det är väldigt, väldigt tufft, säger den före detta Milanstjärnan. Donadoni, 56 år.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Detta har hänt i Sverige under coronakrisen

Här är de viktigaste händelserna sedan det första bekräftade fallet i landet..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Riksbankschefen vill döda deflationsspöket

Coronakrisen kan väcka deflationsspöket – en farlig utveckling med fallande priser. – Ja, det kan inte uteslutas på kort sikt, säger Riksbankschefen Stefan Ingves som är beredd att sätta full fart på sedelpressarna. Det är udda tider.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.