Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:13

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 18:00

Åbyhem byggs ut med 55 platserVäntetiden för att få plats på ett äldreboende är i snitt 100 dagar i Klippans kommun..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Klippans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åbyhem, byggsut med 55 , platser
Helsingborgs Dagblad - 11 okt 19 kl. 11:30

Klart att Åbyhem byggs om i egen regi

Projektet beräknas kosta runt 100 miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 16 aug 11 kl. 06:30

800 p-platser försvinner från centrum

Arkivfoto: Tommy Lindstedt
Max två timmars parkering i centrum och eventuellt ett mobilt parkeringshus. Så föreslås en ny parkeringsstrategi lösa problemen när 800 p-platser temporärt försvinner från staden.
KRISTIANSTAD.

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 12 kl. 14:29

P-förbud vid Åbyhem

Kommunstyrelsen har beslutat om parkeringsförbud längs norra delen av Rönnegatan i Klippan. Skälet är att bilar som parkerar längs gatan gör det svårt för varubilarna att svänga in vid Åbyhem.Förbudet kommer att gälla på Rönnegatans norra sida, ett 30-tal meter från korsningen med Kolonigatan på en sträcka av 35 meter och gäller alla dagar mellan klockan 06 och 18..

Skånskan - 26 nov 19 kl. 15:30

150 nya lägenheter byggs på p-platser

ESLÖV Eslövs Bostads AB:s länge planerade fyra nya bostadshus i Sallerup med totalt 150 lägenheter är nu på gång.
Husen blir i fallande skala åtta, sju, sex och fem våningar höga och placeras på det som idag är parkeringsplatser.Planen går nu ut på samråd innan den slutliga granskningen.

ÖstersundsPosten - 16 jul 13 kl. 18:56

Skidgymnasiet byggs ut med fler platser

Nästa höst byggs det alpina skidgymnasiet i Järpen ut med åtta nya platser. Samtidigt läggs NIU ner, vilket innebär att cirka tio platser försvinner..

Skånskan - 24 jan 20 kl. 11:00

P-platser som tas bort på Stora torg ersätts

ESLÖV Ett antal p-platser ryker när Stora Torg byggs om. För att kompensera utökas tidsspannet för tvåtimmarsparkeringen på andra gator.Det är 11 parkeringsplatser som försvinner när Stora Torg byggs om.

Barometern - 15 feb 14 kl. 08:34

Flyttcirkus för gamla när boenden byggs om

Snart drar flyttcirkusen på Kalmars äldreboenden igång på allvar. Riddaren och hela Smedängen ska tömmas samtidigt som det plötsligt blivit många fler som vill ha en plats. Boende och personal på Riddaren har redan börjat flytta in på splitter nya Berga Backe och nu står Smedängen på tur.

Barometern - 15 feb 14 kl. 08:34

Flyttcirkus för gamla när hem byggs om

Snart drar flyttcirkusen på Kalmars äldreboenden igång på allvar. Riddaren och hela Smedängen ska tömmas samtidigt. Boende och personal på Riddaren har redan börjat flytta in på splitter nya Berga Backe och nu står Smedängen på tur.

Sydsvenskan - 28 jun 13 kl. 13:24

Ståplatser byggs om till sittplatser

Ståplatser byggs om till sittplatser inför MFF:s möte med irländska Drogheda nästa torsdag. Det bekräftar Per Nilsson, vd för MFF till Sydsvenskan..

YLE - 03 apr 14 kl. 12:55

Vasa ishall byggs ut för en halv miljon

Utbyggnaden av Vasa ishall kommer att kosta drygt 520 000 euro. Tom Knip Ab väljs till entreprenör för utvidgningen. I och med att ishockeylaget Sport stiger till ligan måste antalet platser i Vasa arena vara minst 4500.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Hellbrand skriver spänningsserie i hästmiljö

Den hästälskande författaren Gertrud Hellbrand tar sig an spänningsgenren i en ny romanserie om tre böcker som alla utspelar sig i ridsportsvärlden. "Dragoner", den första boken i serien, ges ut våren 2021. Handlingen kretsar kring Mira Westman som åter.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sverige ändrar inte strategi trots WHO-besked

Coronaviruset kan vara luftburet, meddelade WHO i fredags. En omsvängning som är problematisk, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell – som säger att Sverige inte kommer att ändra sin strategi. Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luft.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stadsforskaren om vilka som flyttat in i nya SeaU: ”Jag är inte förvånad”

Lyxiga nybyggen frigör inte billiga lägenheter i flyttkedjan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Störningar för Teliakunder

Det är störningar i internetuppkopplingen för Teliakunder i Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Irland byter kapten direkt

Mick McCarthys andra period som förbundskapten för Irlands fotbollsherrar tog slut på lördagen. Då meddelade det irländska fotbollsförbundet att efterträdaren Stephen Kenny får ta över direkt. McCarthy, 61, tillträdde i november 2018 och skulle ha lett.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Färre intensivvårdas i Italien

För första gången sedan coronaviruset slog till mot Italien minskar antalet patienter som intensivvårdas för covid-19. Det senaste dygnet fick 3 994 personer intensivvård, en minskning med 74 personer jämfört med föregående dygn. – Det är väldigt viktig.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kobe Bryant invald i Hall of fame

Drygt två månader efter sin död har Kobe Bryant valts in i basketens Hall of fame. Det som skulle ha varit en glädjens stund blir nu en hyllning till stjärnan som omkom i en helikopterkrasch. En spelare kan väljas in i Hall of fame först fyra år efter k.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Frankrike släpper svensk last med skyddsmasker

Frankrike tillåter att en last med fyra miljoner skyddsmasker från Mölnlycke AB skeppas vidare. Beskedet kommer från utrikesminister Ann Linde (S): "Efter insatser från regeringen har Frankrike släppt exportrestriktioner på ansiktsmasker från Mölnlycke.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Naturvårdsverket lånar ut medarbetare

Tillväxtverket får hjälp av en annan myndighet med att dela ut stöd vid korttidsarbete. Stöden ska delas ut med anledning av det ekonomiska läget som många arbetsgivare drabbats av till följd av coronaviruset. Stöd till korttidsarbete är ett nytt uppdra.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Årets man lämnar elitserien

Tuomas Määttä utsågs härom dagen till årets man i svensk bandy. Men nu är finländaren förlorad för elitserien. I torsdags meddelade storstjärnan att han lämnar Edsbyn efter SM-guldet för ett par veckor sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.