Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 02 April, 15:23

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 17:57

Kommunens åtgärdsplan tar formKommunen har tillsammans med näringslivet nu börjat få en överblick av rådande situation. Kommunalråd Morgan Bengtsson (S) kunde under onsdag eftermiddag presentera ett initialt åtgärdspaket..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Morgan Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunens, åtgärdsplan, tar, form
BT - 04 jan 11 kl. 07:54

Planer för snabbt bredband tar form

Planerna för ett fibernät för bredband till alla i Tranemo har avancerat. Förhoppningen är att stamnätet ska börja byggas till våren. Det är nu klart att fibernätet kommer att dras från kommunens norra del.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jan 13 kl. 08:38

Servicecentret tar form

Kommunens planer på ett samlat servicecenter för de olika verksamheterna börjar ta fastare form. En fördjupad förstudie pekar bland annat ut två lämpliga lokaler, i kommunhuset och i biblioteket. I morgon behandlas förstudien i kommunstyrelsen och därefter väntar en remissrunda där de olika kommunala verksamheterna ska få säga sitt..

SmålandsPosten - 21 nov 15 kl. 05:00

Ny Hagaboskola tar form på pappret

Två våningar. 9 000 kvadratmeter stor. Nya skisser visar att Älmhults skola verkligen börjar ta form - i alla fall på pappret.

Vimmerby Tidning - 22 jan 11 kl. 06:05

Nya folkhälsoplanen tar form

Arbetet med kommunens nya folkhälsoplan går framåt då man under gårdagen nådde det första delmålet vid en träff på Valhall..

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 15 kl. 04:00

Planer för växande Ekeby tar form

Ekeby kommer att växa ännu mer enligt kommunens befolkningsprognos. Nu ska planer tas fram för utbyggnad och förbättring..

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 16:37

Techtanks nya styrelse tar form

På torsdagen höll Olofströms Näringsliv sammanträde om Techtanks framtid. Strategirådsmannen Göran Johansson för Techtank väntas bli ordförande, och Sara Rudolfsson (S) kommunens representant, i nätverkets styrelse..

Skånskan - 28 aug 19 kl. 15:30

Det nya badhuset tar form

Kävlinge Planprocessen för att kunna bygga nytt badhus i Stationsstionsstadens utkant går framåt.Detaljplanen beräknas vara klar om 6-12 månader. Nästa sommar kan kommunen inleda rivningen av bygghandeln.

YA - 20 dec 19 kl. 00:01

Kommunens egen tidning tar en paus

Kommunens informationstidning Sjöbomagasinet brukar komma ut med ett nummer till årets slut. Men nu har den pausats och kommunen provar annat som kräver mindre resurser..

Skånskan - 17 maj 18 kl. 14:00

Naturvårdsplan i tiden efterlyses

SVEDALA Socialdemokraterna i Svedala anser att det nu är dags att revidera kommunens naturvårdsplan som snart har trettio år på nacken.I samband med senaste kommunfullmäktigemötet lämnade Socialdemokraterna in en motion med förslaget att starta ett arbete med att förnya den till åren komna naturvårdsplanen.
S-politikerna Ambjörn Hardenstedt och Björn Jönsson pekar på att naturvårdsplanen tog Svedala kommun som första skånska kommun fram på 1980-talet liksom att den baseras på ett antal mycket gedigna och noggranna inventeringar av naturen i kommunen.

NSD - 26 apr 18 kl. 18:52

Kommunens centrumplan tar form

Nu är det på riktigt – snart växer centrum som en svamp ur jorden..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kommunen lanserar en hjälpande hand under coronakris

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tegnell om coronabeskedet: Ett missförstånd

Träning och matcher kan fortsätta i Sverige under coronautbrottet. Statsepidemiolog Anders Tegnell beklagar att Folkhälsomyndighetens tidigare besked kunde tolkas som att all idrott skulle ställas in..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De är nominerade till Nordiska rådets barnpris

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Volvo säger upp samtliga sina bemanningsanställda

Fredagen den 27 mars tog Volvo beslut om att helt stänga sin produktion. Samma dag sades samtliga bemanningsanställda upp. Totalt berördes 101 personer av detta, som alla nu gjort sin sista arbetsdag på företaget..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Tågstopp efter bussolycka i Lund

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Beslutet: Stänger kommunens dagverksamhet

Dagverksamheten i Karlshamns kommun stänger. Beslutet gäller från måndag, 6 april. Det görs för att skydda de äldre..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Portal ska hjälpa personer i riskgrupp

Ronneby kommun lanserar nu portalen ”Ronneby hjälper”. Där ska medborgare i riskgrupp få hjälp med inköp av mat och medicin..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Dubbelt så många jobbsökande i USA

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lag tar bort osäkerhet om svartbyggen

Fältsjukhus och testtält utanför sjukhus kan vara svartbyggen, om ingen tänkt på att ansöka om bygglov. Regeringen ändrar nu lagen så att krav på bygglov inte ska hindra coronavården..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Jurelius ny sportchef i AIK: "Enorm stolthet"

Henrik Jurelius, 34. Han blir ny sportchef för AIK:s herrlag i fotboll. "En enorm stolthet", säger han till klubbens hemsida..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.