GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 29 March, 01:43

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 11:43

LO öppnar för fler samtal i coronakrisenFackförbundet LO utökar sin tjänst Fackets hjälptelefon under coronakrisen. Fler handläggare och längre öppettider ska bidra till att hjälpa fler när antalet varsel ökar kraftigt på en pressad arbetsmarknad..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
LO, Fackets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO öppnar för fler, samtali , coronakrisen
Trelleborgs Allehanda - 19 aug 11 kl. 20:00

Fler samtal till Trelleborgs kvinnojour

Trycket på Söderslätts Kvinnojour har varit ovanligt högt under sommaren. Vanligtvis går antalen samtal ner under sommarmånaderna, men under juni, juli och augusti har kurvan tvärtom pekat uppåt.
Att fler kvinnor hört av sig till Söderslätts Kvinnojour under sommaren följer den generella utvecklingen i Skåne.

Skånskan - 28 okt 13 kl. 10:03

25 gånger fler samtal till 113 13

Många oroliga har ringt till krisinformationsnumret 113 13 i dag. Man har tagit emot 25 gånger fler samtal per timme än en vanlig dag.
- Det låter dramatiskt.

SR - 14 mar 18 kl. 21:18

Fler samtal till Bris

Det har kommit in fler samtal till Bris det senaste året och samtalet har ändrat karaktär. 18-åriga Karin mådde dåligt hela tonåren..

Kristianstadsbladet - 26 jul 18 kl. 19:00

Fler samtal till ABK om värmen – ”Viktigt att de gjort det man själv kan göra”

Även AB Kristianstadsbyggen har fått fler samtal än vanligt om värmen de senaste dagarna. .

SVT - 30 dec 18 kl. 11:35

Kim Jong Un efterlyser fler samtal med Sydkorea 2019

Sydkorea uppger att Nordkoreas ledare Kim Jong Un har skickat ett brev till den sydkoreanska presidenten Moon Jae-in, som efterlyser fler samtal mellan ledarna under 2019, rapporterar AP..

SR - 04 nov 19 kl. 17:02

Fem bomblarm på en helg: ”Fler samtal än vi brukar ha”

Polisen i Malmö fick i helgen fler samtal än vanligt om misstänkta föremål. Den senaste tidens sprängningar har ökat oron och vaksamheten..

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 11:43

LO öppnar för fler samtal i coronakrisen

Fackförbundet LO utökar sin tjänst Fackets hjälptelefon under coronakrisen. Fler handläggare och längre öppettider ska bidra till att hjälpa fler när antalet varsel ökar kraftigt på en pressad arbetsmarknad. Enligt fackförbundet drabbas många anställda.

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 11:43

LO öppnar för fler samtal i coronakrisen

Fackförbundet LO utökar sin tjänst Fackets hjälptelefon under coronakrisen. Fler handläggare och längre öppettider ska bidra till att hjälpa fler när antalet varsel ökar kraftigt på en pressad arbetsmarknad. Enligt fackförbundet drabbas många anställda.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 05:30

Fler samtal mellan partierna

Det är mycket prat om vem som pratar med vem och vem som inte pratar med vem. Ulf Kristersson (M) pratar med Jimmie Åkesson (SD) men vill inte vara med i samtalen om nya stambanor. Ebba Busch (KD) pratar också med Jimmie Åkesson och med Jonas Sjöstedt (V), som emellertid vägrar prata med Jimmie Åkesson.

SVT - 31 dec 19 kl. 06:59

Fler samtal än någonsin till kvinnofridslinjen i år

Vid årets slut kommer kvinnofridslinjen ha besvarat över 40 000 samtal – vilket är den högsta siffran någonsin. Medial uppmärksamhet kring dokumentären om Josefin Nilsson samt #metoo har lett till att fler kvinnor vågar berätta om sin utsatthet. Det menar Åsa Witkowski, chef för patientverksamheten på nationellt centrum för kvinnofrid..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ny stor skada på barriärrevets koraller

Stigande havstemperaturer har orsakat den tredje stora korallblekningen på fem år i Stora barriärrevet. Australiens regering har kritiserats för att gynna kolindustrin snarare än att begränsa klimatförändringarna..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

"Körsbärsblommorna kommer tillbaka nästa år"

De bekräftade coronafallen ökar i mångmiljonstaden Tokyo och guvernören Yuriko Koike uppmanar människor att hålla sig hemma. Trots att körsbärsträden står i blom..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Här säkras läkemedlens väg till apoteken i coronakrisen

Läkemedelsdistributören: "Får jobba som om vi hade en befolkning på 15 miljoner".

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Viking Line återupptar frakttrafik

Rederiet Viking Line har ställt in all persontrafik mellan Kapellskär och Mariehamn på Åland på grund av coronakrisen. Men från och med tisdag nästa vecka återupptas trafiken för frakttransport, bland annat med mat och mediciner..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Konstnär pryder bergvägg med coronabudskap

De senaste kvällarna har toppen av det 4 478 meter höga berget Matterhorn, på gränsen mellan Schweiz och Italien, fått en ny skepnad..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Utsiktens spelare om den kaotiska perioden

"Man får vara professionell i det här läget"..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Enorma stödåtgärder skapar nya risker

Stater pumpar just nu in svindlande summor pengar till hushåll, företag och banker för att hålla liv i ekonomin, när nästan allt tvärnitar till följd av coronapandemin..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Instängd gruvarbetare: Så klarar du isolering

De var fast i underjorden i 69 dagar. Här är några av de chilenska gruvarbetarnas bästa tips till alla som sitter isolerade till följd av coronavirusets härjningar i världen..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Uppskjuten säsong – en chans för Adnan Maric

En längre försäsong ger fler chanser – inte minst för en 23-åring i BK Häcken..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

"Var ärlig och berätta om du har symtom"

Inför påskens anstormning av turister uppmanar Rickard Svedjesten, ordförande i Svenska fjällräddares riksorganisation, nödställda att vara ärliga och tala om för larmoperatören om de har symtom på coronasmitta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.