Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 29 March, 13:40

Affärsvärlden - 25 mar 20 kl. 18:00

Klockan tickar för småföretagenKrisen är redan ett faktum för flera av de småföretag som är fastighetsbolagens hyresgäster..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klockan tickarför , småföretagen
SvD - 20 jul 15 kl. 14:31

Klockan tickar för Apple Watch

Efter Googles starka rapport förra veckan är intresset stort för vad de övriga stora amerikanska it-företagen ska prestera. Det gäller inte minst uppgifter om hur Apples försäljning av nya Apple Watch har gått..

SmålandsPosten - 02 okt 14 kl. 06:56

Bottenplats inte hela sanningen

Föreningen Företagarna och Affärs- och kreditupplysningsföretaget UC rankar Tingsryd som en av de tio sämsta företagarkommuner i landet. Plats 280 av 290. Placeringen är kanske inte hela sanningen.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:35

Bankdirektör: Ekonomin vänder till det bättre

Den ekonomiska instabiliteten i Österbotten fortsätter. Men Ulf Nylund, Vasa andelsbanks vd, ser ett svagt ljus i tunneln. Det kommer att vända, menar han.

PrivataAffärer - 14 nov 19 kl. 12:55

Därför går Rysslandsfonderna som tåget

Den allt starkare ekonomin och den låga skuldsättningen är de viktiga förklaringarna till att ryska fonder går som tåget. Fredrik Colliander, förvaltare av Carnegie Rysslandsfond, konstaterar också att bolagen i Ryssland successivt bara blir bättre och bättre. Bakgrunden är en ekonomisk stabilitet i landet, vilket delvis har att göra med att inflationen är låg, 3-4 procent.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:44

Pessimismen tillbaka på Wall Street

De ledande börserna i New York rekylerade nedåt under fredagens inledande handel, trots senatens godkännande av stimulanspaketet värt cirka 2.000 miljarder dollar, som väntas godkännas av representanthuset under fredagen. Virusspridningen i USA fortsätter vara ett stort orosmoln för investerare..

Affärsvärlden - Igår: 15:23

Börsplus: Här finns fortsatt köpläge

Börsplus går igenom tidigare analyser och uppdaterar med avseende på coronakrisen..

Affärsvärlden - Igår: 15:14

De drar tillbaka sin utdelning

Alt fler bolag drar tillbaka sina utdelningsförslag. Bland fredagens skörd syns bland annat Inwido, Malmbergs och Feelgood..

Affärsvärlden - Igår: 14:06

Sammankomster med mer än 50 personer förbjuds

Regeringen har på fredagen fattat beslut om att förbjuda allmänna sammankomster för mer än 50 personer från och med söndag. Tidigare var gränsen 500 personer..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:22

Spår arbetslöshet på tio procent

De kraftiga varslen kan få arbetslösheten att stiga till tio procent, spår Danske Bank i sin konjunkturprognos. Banken räknar även med att Sveriges BNP totalt sett faller med fem procent under det första halvåret..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

OECD: Så påverkas ekonomin av nedstängningar

Varje månad som de utvecklade ekonomierna befinner sig i nedstängning kommer att ta bort 2 procentenheter i årlig tillväxt. Det uppger OECD i ett uttalande, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:09

Så agerar spararna i coronakaoset

Spararna fortsätter vara mycket aktiva i coronaoron och privatspararna har nettoköpt aktier hela veckan. Här är listan över de aktier som spararna bunkrar just nu..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:00

Börslyft i Tokyo

Börserna i Asien och Stillahavsområdet utvecklades på fredagen blandat, samtidigt som osäkerheten kring utvecklingen med coronaviruspandemin fortsatte att vara stor..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:32

Boris Johnson smittad av coronaviruset

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har bekräftats vara smittad av corona, berättar han själv på Twitter..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:14

Rekordsnabba försäljningstider på bostadsmarknaden

Det går nu rekordsnabbt att sälja bostadsrätter via bostadssajten Hemnet. Enligt Hemnets analytiker Erik Holmberg beror det troligen på en stress hos både säljare och köpare om att komma till snabbt avslut på grund av oro för coronavirusets effekter och möjliga framtida restriktioner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.