SR > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:21

SR - 25 mar 20 kl. 17:48

Demokrater och republikaner överens om stödpaketI USA finns nu politisk enighet om det gigantiska stödpaketet som motsvarar 20 000 miljarder svenska kronor. Stödpaketet riktas till både företag och privatpersoner. – Det är det största räddningspaketet i USA:s historia, säger vår utsända Ginna Lindberg i Washington..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Ginna Lindberg, Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demokrateroch , republikaner, överensom , stödpaket
TA - 24 feb 14 kl. 20:07

EU redo att ge Ukraina stödpaket

EU står beredd att skriva på handelsavtalet med Ukraina när en ny regering sitter på plats. Det öppnar för ett större stödpaket från EU och IMF - enligt ekonomikommissionär Olli Rehn krävs miljardbelopp.
- Det är fortfarande i ett väldigt tidigt skede, men det ukrainska folket verkar ha visat en önskan att ta sitt land in i framtiden, att ha starkare länkar med Europa, och jag tycker inte att vi ska avvisa det, jag tycker att vi ska omfamna det, säger Storbritanniens finansminister George Osborne vid en pressträff i Singapore.

DI - 11 aug 15 kl. 06:14

Grekland överens med långivare om nytt stödpaket

Grekland och dess långivare är överens om ett nytt stödpaket till landet.Det uppger en företrädare för Greklands finansdepartement till journalister på tisdagen, enligt Reuters."En överenskommelse har träffats.

DI - 27 sep 18 kl. 08:06

Argentina och IMF överens om utvidgat stödpaket

Argentina och IMF kom på onsdagen överens om ett utvidgats stödpaket till landet, rapporterar Bloomberg News..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Cypern: Klart med stödpaket

Cypern har kommit överens om ett stödpaket med EU och Internationella valutafonden (IMF), enligt en talesperson för regeringen. Överenskommelsen, vars detaljer ännu inte offentliggjorts, kommer enligt talespersonen bekräftas av långivarna senare under fredagen. Bedömare har räknat med att Cypern kan behöva 10 miljarder euro i nödlån för att inte tvingas ställa in betalningar.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 12 kl. 12:09

Cypern: Klart med stödpaket

Cypern har kommit överens om ett stödpaket med EU och Internationella valutafonden (IMF), enligt en talesperson för regeringen. Överenskommelsen, vars detaljer ännu inte offentliggjorts, kommer enligt talespersonen bekräftas av långivarna senare under fredagen. Bedömare har räknat med att Cypern kan behöva 10 miljarder euro i nödlån för att inte tvingas ställa in betalningar.

Affärsvärlden - 23 nov 12 kl. 13:12

Cypern överens med EU/IMF om stödpaket

Cypern har enats om ett stödpaket med EU och IMF. Uppgörelsen kommer att offentliggöras senare under fredagen..

E24 - 13 aug 15 kl. 10:49

Grekland håller extrainsatt möte om stödpaket

I dag ska Grekland debattera det stödpaket som landet kom överens om i början av veckan med långivarna. Premiärminister Alexis Tsipras är säker på att det röstas igenom, skriver grekiska Kathimerini..

YLE - 18 jul 16 kl. 14:32

EU överens om nytt stödpaket till jordbruket

EU-rådet för jordbruk och fiske beslutade på måndagen om ett nytt stödpaket på 500 miljoner euro för jordbruket. Mjölkproducenterna får 150 miljoner euro av hela paketet för att minska på produktionen. På mötet diskuterades speciellt marknadsläget inom jordbruket och åtgärder för att underlätta situationen.

SvD - 11 aug 15 kl. 07:40

Just nu: Grekland överens med långivarna

Grekland och dess långivare är överens om ett nytt stödpaket till landet, skriver nyhetsbyrån Direkt..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klart med stödpaket - Spanien andas ut

Spanien får andrum. I natt kom finansministrarna i eurogruppen överens om att pumpa in pengar till de krisande spanska bankerna..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Formel 1-fabrik tillverkar andningsmaskiner

Coronakrisen har inneburit ett hårt slag mot världens biltillverkare. Hos tyska Daimler som tillverkar Mercedesbilar så varierar produktionen väldigt mycket mellan olika länder, säger bolagets vd Ola Källenius..

SR - 15 minuter sedan

Japan förklarar nödläge – och klubbar enormt nödpaket

I Japan har regeringen förklarat nödläge i huvudstaden Tokyo och sex andra regioner i landet i ett försök att att sätta stopp för de senaste dagarnas snabba spridning av coronaviruset i landet. I Tokyo finns nu över 1 000 bekräftade fall vilket är dubbelt så många som för en vecka sedan och nära 4000 fall har rapporterats från hela landet..

SR - 1 timme sedan

Utsatta områden värst drabbade av corona i Stockholm

Nya siffror i Stockholm bekräftar bilden av att så kallade utsatta områden drabbas hårdast av coronaviruset..

SR - 1 timme sedan

Miljardstöd efter corona splittrar EU-länderna

En Marshallplan för Europa så att unionen kan möta den ekonomiska krisen i spåren av coronapandemin - det är vad många ropat efter inför mötet med EU:s finansministrar idag..

SR - 2 timmar sedan

Källor: Oförändrat läge för Johnson

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har tillbringat natten i intensivvård på ett sjukhus i London sedan hans coronavirussymtom förvärrats under måndagen..

SR - 2 timmar sedan

Beslut: Enbart poströstning i presidentval i Polen

Trots kritik gick sent igår kväll beslutet i det polska parlamentet. Nu ska 30 miljoner röstkuvert administreras..

SR - 2 timmar sedan

Moderaterna: Byt ekonomisk strategi

Moderaterna vill att Sverige ska byta ekonomisk strategi under coronakrisen för att klara jobben..

SR - 4 timmar sedan

Striktare regler vid gränsen till Finland

Den finländska regeringen har under en pressträff på morgonen meddelat att de inför striktare gränsrestriktioner för arbetspendling till Sverige..

SR - 5 timmar sedan

Butiker för hemmafix ser uppsving i coronakrisen

Ekot har ringt runt till 20 butiker som säljer allt ifrån brädor och skruvar till färg och tapeter, och alla har märkt av fler kunder den senaste månaden..

SR - 5 timmar sedan

Privata vårdgivare stöttar offentliga under coronan

Vårdpersonal från privata vårdbolag kan gå in och stötta den offentliga vården under den pågående coronapandemin. Regionerna i Skåne och Stockholm är redan i färd med att ta in personal från det privata..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.