SR > Nyheter

Monday, 30 March, 15:07

SR - 25 mar 20 kl. 17:43

Regeringen presenterar nytt krispaket för företagRegeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Liberalerna, Magdalena Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, presenterar, nytt, krispaketför , företag
Expressen Dina Pengar - 25 mar 20 kl. 16:31

Regeringen presenterar nytt krispaket

Finansminister Magdalena Andersson presenterar nu ytterligare ett krispaket för att stötta landets hårt pressade företag. Insatserna inriktar sig framför allt på småföretagen och handlar bland annat om sänkta arbetsgivaravgifter. – Det är en väldigt allvarlig ekonomisk situation vi är i, säger Magdalena Andersson på en pressträff..

Regeringen - 19 apr 12 kl. 12:49

Regeringen presenterar nytt initiativ för fler ingenjörer

Vid en webbutsänd pressträff klockan 11.00 idag presenterar regeringen en ny satsning för att få fler ungdomar intresserade av att bli ingenjörer. Pressinbjudan: Nytt initiativ för fler ingenjörer Utbildningsdepartementet, 19 april 2012.

SVT - 10 dec 15 kl. 08:17

Regeringen presenterar nytt förslag om amorteringskrav

I dag lägger regeringen ett nytt förslag om amorteringskrav på nya bolån som därmed kan införas i vår. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) säger till TT att han dessutom kommer att bjuda in till fortsatta politiska samtal om bland annat ränteavdragen..

Regeringen - 21 mar 17 kl. 13:28

Regeringen presenterar nytt brottförebyggande program

Rättsväsendet ska klara upp fler brott och det grova våldet måste få ett slut. Men vi måste också bli bättre på att förebygga att brott över huvud taget inträffar. Därför lanserar regeringen idag ett nationellt brottsförebyggande program..

Regeringen - 14 mar 14 kl. 10:23

Regeringen presenterar förslag till en ny ungdomspolitik

Ett nytt övergripande mål föreslås för alla statliga beslut och insatser som berör ungdomar mellan 13 och 25 år. Detta framgår av propositionen "Med fokus på unga - en politik för goda levnadsvillkor, makt och inflytande" som regeringen fattat beslut om. Det nya målet ska ersätta de nuvarande målen för ungdomspolitiken.

Supermiljöbloggen - 03 okt 16 kl. 13:52

Regeringen presenterar nytt bidrag för energilagring

Efter sommarens heta diskussioner om solskattens vara eller icke vara ger regeringen solenergin ett nytt försök.  Nu kan den som vill lagra sin egenproducerade el räkna med ett nytt bidrag. I somras beslutade regeringen att den som har solcellsanläggningar på 255 kilowatt eller mer måste skatta för sin elproduktion, ett beslut som fick ett mulet mottagande av svenska solels-förespråkare.

Regeringen - 10 feb 15 kl. 17:46

Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration

Onsdagen den 11 februari presenterar utrikesminister Margot Wallström regeringens utrikesdeklaration i riksdagen. Utrikesdeklarationen berättar om hur den svenska utrikespolitiken ska se ut och presenterar det kommande årets mål och politiska prioriteringar.

Artikel: Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration
Webb-tv: Riksdagens webb-sändning

Utrikesdepartementet, 10 februari 2015.

Regeringen - 14 nov 11 kl. 16:09

Regeringen presenterar Framtidskommission

Onsdagen den 16 november presenterar regeringen Framtidskommissionen vid ett seminarium på Blackebergs gymnasium i Stockholm. Framtidskommissionen kommer att ledas av statsministern och får i uppdrag att under ett och ett halvt år titta närmare på några av de frågor som Sverige behöver hantera på längre sikt. Pressmeddelande: Regeringen presenterar Framtidskommission Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 14 november 2011.

Regeringen - 16 jun 11 kl. 18:19

Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken

Torsdagen den 16 juni, klockan 14.15, presenterar barn- och äldreminister Maria Larsson och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström regeringens strategi för genomförande av funktionshinderspolitiken 2011-2016 vid en direktsänd pressträff i Rosenbad. Pressmeddelande: Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken Arbetsmarknadsdepartementet, Socialdepartementet, 16 juni 2011.

Regeringen - 03 maj 18 kl. 16:10

Regeringen instiftar nytt exportpris för kulturella och kreativa näringar

Regeringen presenterar idag de nominerade till det nyinstiftade exportpriset för kulturella och kreativa näringar, som delas ut av handelsminister Ann Linde för första gången i år..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Vårdutbildning för SAS-personal startar idag

Hur ska sjukvården hantera situationen om - eller när - man får en stor anstormning av mycket sjuka patienter? Idag startar Sophiahemmet i Stockholm en snabbkurs för korttidspermitterade SAS-anställda som ska skolas om för att hjälpa till inom vården. Hör hela intervjun på P1 Morgons programsida..

SR - 30 minuter sedan

146 döda i coronaviruset i Sverige

I Sverige har nu 146 personer avlidit i sviterna av coronaviruset, enligt de senaste siffrorna från Folkhälsomyndigheten. Det är en ökning med 36 personer från söndagen. Antalet konstaterade smittade är över 4 000 personer..

SR - 1 timme sedan

Antalet konkurser ökar kraftigt

Drygt 200 aktiebolag ansökte om konkurs förra veckan - en ökning med nästan 50 procent jämfört med samma vecka 2019..

SR - 1 timme sedan

Rekordbillig olja – gynnar bilägare

Inte sedan 2002 har oljan varit så billig. På måndagsmorgonen rasade priset ytterligare och låg vid lunchtid på runt 23 dollar för ett fat Nordsjöolja..

SR - 1 timme sedan

Färre migranter – då kan grönsaker bli dyrare

Det kan bli dyrare med frukt och grönsaker framöver. Migrantarbetare som i vanliga fall skördar allt från sparris till tomater har antingen återvänt hem eller inte kunnat lämna sina hemländer..

SR - 2 timmar sedan

Åström: Alla prognoser har varit i underkant

Under mången presenterade Arbetsförmedlingen historiskt höga varselsiffror till följd av coronakrisen. – Det är skrämmande, jämför vi med prognoser för bara en vecka sedan talades om kanske 30 000 i mars, nu pratar vi alltså om 36 800, säger Ekots ekonomikommentator Kristian Åström..

SR - 2 timmar sedan

Larmet: Italienska maffian tjänar på epidemin

I Italien väntas regeringen förlänga utegångsförbudet och invånarna kan tvingas leva med det nationella nödläget i flera månader till. Det finns en oro för att maffian utnyttjar situationen. På Sicilien har affärer börjat plundras när människor utan pengar behöver mat..

SR - 2 timmar sedan

Österrike inför krav på ansiktsmasker

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz sa vid en presskonferens idag att det inom kort kommer att bli obligatoriskt att bära andningsskydd i livsmedelsaffärer. Från och med onsdag ska ansiktsskydd delas ut vid ingången till butiker..

SR - 3 timmar sedan

Historiskt höga varseltal – 18 000 på en vecka

Varslen om uppsägningar ökar i en ännu högre takt. Samtidigt dubblas antalet nya arbetssökande..

SR - 3 timmar sedan

Martin testades hos privat vårdgivare – trots bristen på skyddsutrustning

Martin fick göra ett coronatest hos en privat vårdgivare – trots att den skriande bristen på skyddsutrustning för att göra coronatester gör att Region Stockholm bara provtestar patienter i behov av sjukhusvård eller äldreomsorg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.