Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 05 April, 08:17

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 17:25

Han blir ny krögare på önHannes Kindeberg från Lund blir ny krögare på Hanö. Han kommer att driva Restaurang Briggen tillsammans med sin kompanjon Sacki Fliskas och sin sambo Sofia Lindmark. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kindeberg, Lund, Hanö, Restaurang Briggen, Sacki Fliskas, Sofia Lindmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny krögare, ön
YLE - 01 feb 17 kl. 16:37

Framtidens jägare bor i städerna

Allt fler jägare bor i städer och är beredda att betala för till exempel ett jaktveckoslut med kompisarna. Ändrade jaktvanor skapar nya företag på landsbygden som kan syssla med allt från jaktupplevelser till viltsafari och slakteritjänster. Ungefär två tredjedelar av Finlands drygt 300 000 jägare bor nära sina jaktmarker.

HBL - 04 maj 13 kl. 06:29

Åbovarvet hoppas på ny ägare

STX Corporation i Sydkorea, moderbolag till STX-varven i Finland, har ansökt om skuldsanering. Näringsminister Jan Vapaavuori utesluter inte att staten går in som delägare.Det koreanska jättebolaget STX Corporation och dess dotterbolag STX Heavy Industries och STX Engine ansökte i går om skuldsanering, uppger Koreas statliga utvecklingsbank KDB.

YLE - 03 sep 17 kl. 14:26

Vad händer om du och din hund möter ett rovdjur i skogen? Rovdjurstest överraskar många hundägare.

Många hundägare har dykt upp på sandplanen bredvid Kalkvägen i Pargas. Där ska hundarna få pröva på hur det är att möta ett nästan riktigt rovdjur. Det är hundföreningen Par-Hau som arrangerar testet under veckoslutet och på lördagen är intresset stort.

YLE - 31 maj 16 kl. 10:08

Anvias småägare ser inga fördelar med Elisa-affären

Anvias småägare ser inga fördelar med affären mellan Anvia och Elisa som innebär att Elisa köper Anvias kärnverksamhet. Föreningens ordförande professor Vesa Routamaa är överraskad över Anvias beslut att sälja. Anvias ägarstruktur består till stor del av småägare, alltså privatpersoner eller företag som äger en eller några aktier i bolaget.

YLE - 06 mar 17 kl. 04:32

Ny djurskyddslag kräver utbildning av djurägare

Från och med nästa år kan professionella djurägare tvingas visa upp vissa kompetenskrav, men det här oroar inte djurägare vi pratat med. I stället ställer de sig positiva till lagförslaget. Stallägaren Sirpa Leinola-Schöring från Vasa har haft stall i 15 år, men har ingen utbildning i djurskötsel.

Cornucopia - 27 feb 19 kl. 09:01

Misstänkt insidergynnande hos Swedbank - gav storägare information om penningtvätt i förväg

Penningstvättsbanken Swedbank har eventuellt begått ytterligare olagligtheter i samband med de senaste veckans avslöjanden om miljardtvätten av pengar i bankens regi. Man informerade i förväg flera storägare om SVT:s granskning av bankens illegala penningtvätt, men inte samtliga aktieägare. Aktien har nu fallit över 20% och storägare fick chansen att sälja i förväg.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 20:04

Sju fastighetsägare i projekt för solceller

MALMÖ Sju fastighetsägare deltar i ett stort projekt med solceller i Sofielund. Och det är tak på totalt nio fastigheter i området som ingår.
Projektet drivs av EON och Fastighetsägare Sofielund i samarbete med stadsbyggnadskontoret.

Magazin24 - 24 okt 12 kl. 12:42

Västmanland behöver fler eftersöksjägare

Nationella Viltolycksrådet söker fler eftersöksjägare i Västmanland. Som eftersöksjägare blir man utkallad på uppdrag om att spåra vilt som skadats vid trafikolyckor. Ibland krävs också att man avlivar det skadade djuret för att minska deras lidande.

YLE - 30 nov 12 kl. 05:12

Radar: Anonyma ägare på finska börsen

Utländska ägare på finska börsen är anonyma men Radars granskning visar att ett av världens största fondbolag Capital Group äger aktier i finländska börsbolag med över 2 miljarder euro. Fondbolaget är till exempel försäkringsbolaget Sampos tredje största ägare. Här syns Capital Groups ägande i Finland.

YLE - 26 jun 15 kl. 04:43

Anvias småägare jagar fullmakter

Dagligen kontaktas föreningen Anvias småägare av aktieägare som vill ge föreningen fullmakt att företräda dem på bolagsstämman. Det går över förväntan, säger Dan Örndahl i föreningens styrelse. Föreningen bildades i ett enda syfte, att behålla telecombolaget Anvia i österbottniska händer.

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Flytt utomhus ny lösning i coronatider

När virusrädslan tömmer butikerna gäller det att tänka nytt. Ett motdrag kan vara att flytta ut försäljningen på trottoaren, något som provas i flera svenska städer. I Borås går det också att få håret klippt ute i friska luften..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nytt avsnitt av "Tiger king" kan vara på gång

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Coronakrisen ruskar om Italiens politik

Italien är känt för regelbundna politiska kriser men under det pågående coronautbrottet har detta ändrats..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Riksbankschefen vill döda deflationsspöket

Coronakrisen kan väcka deflationsspöket – en farlig utveckling med fallande priser..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

NHL-stjärnan håller igång – via Instagram

Rookiesäsongen fick ett abrupt stopp när coronviruset lamslog världen. Nu sitter Pierre Engvall hemma i Ljungby och väntar på nya besked från NHL. Träningen sköter han bland annat med hjälp av Instagram..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tv-aktuella paret Zackari bryter mot lagen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pixar-pionjärer får datorernas "Nobelpris"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Polishuset i Broby utsattes för skadegörelse sent på lördagskvällen. I Malmö ingrepp polisen mot ett streetrace..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Religiöst massmöte tros ha sprit viruset

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nya uppgifter visar högre dödstal

Reviderade officiella dödssiffror vittnar om att antalet döda i covid-19 hittills har varit klart högre än tidigare rapporterat. Det framgår av en granskning som TT har gjort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.