Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 09 April, 08:53

Expressen Dina Pengar - 25 mar 20 kl. 16:31

Regeringen presenterar nytt krispaketFinansminister Magdalena Andersson presenterar nu ytterligare ett krispaket för att stötta landets hårt pressade företag. Insatserna inriktar sig framför allt på småföretagen och handlar bland annat om sänkta arbetsgivaravgifter. – Det är en väldigt allvarlig ekonomisk situation vi är i, säger Magdalena Andersson på en pressträff..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Magdalena Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, presenterar, nytt, krispaket
DI - 30 mar 20 kl. 16:00

Regeringen presenterar nytt krispaket

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna har kommit överens om ett nytt krispaket för svenska ekonomin..

SR - 25 mar 20 kl. 17:43

Regeringen presenterar nytt krispaket för företag

Regeringen, Centern och Liberalerna föreslår ännu ett krispaket för företag. Fokus är att stödja svenska småföretag, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. En punkt är lättnader vad gäller arbetsgivaravgifter..

Regeringen - 19 apr 12 kl. 12:49

Regeringen presenterar nytt initiativ för fler ingenjörer

Vid en webbutsänd pressträff klockan 11.00 idag presenterar regeringen en ny satsning för att få fler ungdomar intresserade av att bli ingenjörer. Pressinbjudan: Nytt initiativ för fler ingenjörer Utbildningsdepartementet, 19 april 2012.

SVT - 10 dec 15 kl. 08:17

Regeringen presenterar nytt förslag om amorteringskrav

I dag lägger regeringen ett nytt förslag om amorteringskrav på nya bolån som därmed kan införas i vår. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) säger till TT att han dessutom kommer att bjuda in till fortsatta politiska samtal om bland annat ränteavdragen..

Regeringen - 21 mar 17 kl. 13:28

Regeringen presenterar nytt brottförebyggande program

Rättsväsendet ska klara upp fler brott och det grova våldet måste få ett slut. Men vi måste också bli bättre på att förebygga att brott över huvud taget inträffar. Därför lanserar regeringen idag ett nationellt brottsförebyggande program..

Regeringen - 14 mar 14 kl. 10:23

Regeringen presenterar förslag till en ny ungdomspolitik

Ett nytt övergripande mål föreslås för alla statliga beslut och insatser som berör ungdomar mellan 13 och 25 år. Detta framgår av propositionen "Med fokus på unga - en politik för goda levnadsvillkor, makt och inflytande" som regeringen fattat beslut om. Det nya målet ska ersätta de nuvarande målen för ungdomspolitiken.

Supermiljöbloggen - 03 okt 16 kl. 13:52

Regeringen presenterar nytt bidrag för energilagring

Efter sommarens heta diskussioner om solskattens vara eller icke vara ger regeringen solenergin ett nytt försök.  Nu kan den som vill lagra sin egenproducerade el räkna med ett nytt bidrag. I somras beslutade regeringen att den som har solcellsanläggningar på 255 kilowatt eller mer måste skatta för sin elproduktion, ett beslut som fick ett mulet mottagande av svenska solels-förespråkare.

Regeringen - 10 feb 15 kl. 17:46

Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration

Onsdagen den 11 februari presenterar utrikesminister Margot Wallström regeringens utrikesdeklaration i riksdagen. Utrikesdeklarationen berättar om hur den svenska utrikespolitiken ska se ut och presenterar det kommande årets mål och politiska prioriteringar.

Artikel: Regeringen presenterar årets utrikesdeklaration
Webb-tv: Riksdagens webb-sändning

Utrikesdepartementet, 10 februari 2015.

Regeringen - 14 nov 11 kl. 16:09

Regeringen presenterar Framtidskommission

Onsdagen den 16 november presenterar regeringen Framtidskommissionen vid ett seminarium på Blackebergs gymnasium i Stockholm. Framtidskommissionen kommer att ledas av statsministern och får i uppdrag att under ett och ett halvt år titta närmare på några av de frågor som Sverige behöver hantera på längre sikt. Pressmeddelande: Regeringen presenterar Framtidskommission Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 14 november 2011.

Regeringen - 16 jun 11 kl. 18:19

Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken

Torsdagen den 16 juni, klockan 14.15, presenterar barn- och äldreminister Maria Larsson och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström regeringens strategi för genomförande av funktionshinderspolitiken 2011-2016 vid en direktsänd pressträff i Rosenbad. Pressmeddelande: Regeringen presenterar strategi för funktionshinderspolitiken Arbetsmarknadsdepartementet, Socialdepartementet, 16 juni 2011.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 45 minuter sedan

Avvaktande på börserna inför nya USA-siffrorna

”Stilla veckan” går in på sin sista börsdag.I Asien har handeln varit blandad med både upp och nedgångar.Många investerare väntar spänt på arbetslöshetssiffror som presenteras i USA i dag..

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Bli en pensionsvinnare under coronakaoset

Börsfall och fonder som störtdyker.Inte konstigt att många oroas över hur coronaviruset slår mot pensionen.– Coronakrisen kan påverka din pension, men på olika sätt, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

Expressen Dina Pengar - 23 timmar sedan

Ica ökade försäljningen rejält under coronakrisens mars

Försäljningen i de svenska Ica-butikerna steg med 11,1 procent i mars 2020 jämfört med motsvarande månad i fjol.I jämförbara butiker var försäljningen upp 10,8 procent under månaden.Det framgår av ett pressmeddelande från Ica..

Expressen Dina Pengar - 23 timmar sedan

Cloetta: Efterfrågan på påskgodis minskar kraftigt

Konfektyrbolaget Cloetta bekräftar i en uppdatering om effekterna av covid-19 risken att kundernas efterfrågan av lösgodis kommer att minska kraftigt.Det framgår av ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:20

Tecken på att börsen öppnar på rött i dag

Efter uppgångarna i början av veckan ser börsen ut att öppna betydligt försiktigare i dag.Förhandeln antyder att Stockholmsbörsen backar med omkring en procent. I Asien visar flera av de största börserna röda siffror på onsdagen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Experten: Smartaste sätten att använda skattepengarna

Nu i veckan börjar skattepengar trilla in på bankkontot och då är frågan, ska man spara, amortera, investera eller konsumera pengarna?– Det beror på hur ekonomin i just ditt hushåll ser ut, säger Johanna Kull, sparekonom på Avanza.Här är hennes tips på hur just du använder dina skattepengar bäst..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Historien och pengarna bakom kungliga juvelerna

Det svenska kungahusets smycken väcker uppmärksamhet i hela världen.– Det är ett kulturarv. Det står för så mycket av det som Sverige har stått för, säger drottning Silvia.

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:00

Nu gör Isabella Löwengrip sig av med ännu ett bolag

Isabella Löwengrips bolagsimperium fortsätter krympa.Nu avvecklar hon Löwengrip Social Relations, vars affärsidé var att hjälpa företag att använda social medier.Det skriver Dagens industri i dag.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:57

Gränshandeln går på knä: ”Det är stendött, riktigt illa”

Den stängda gränsen mot Norge slår skoningslöst mot gränshandeln.– Det är stendött. Hela Charlottenberg är stendött.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:27

Skatteverket nedringt om skatteåterbäringen

Skatteverket är redo att trycka i väg miljarder kronor i skatteåterbäring.Oroliga deklaranter utan några skattepengar på sina konton har ringt förskräckta till Skatteverket i tron att pengarna redan började betalas ut efter midnatt.– Utbetalningarna börjar i dag efter lunch, säger Johan Schauman, verksamhetsutvecklare på Skatteverket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.