YLE > Finland

Saturday, 04 April, 13:28

YLE - 25 mar 20 kl. 12:24

UM rättar medieuppgifter: 200 000 finländare inte på väg till Finland - finländare bosatta utomlands ombeds stanna kvarDet stämmer inte att 200 000 finländare som har rest i riskområden väntas återvända till Finland, såsom medier tidigare har uppgett. Det är några tusen som ännu väntas återvända..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UM rättar, medieuppgifter, 200, 000, finländareinte på , väg, till Finland finländare bosatta utomlands ombeds stanna kvar
Dagens PS - 19 jun 19 kl. 08:33

Hon har time-out – plockar ut över 200.000 kronor

”Förtroendeskadligt”, säger talmannen om riksdagskvinnans agerande. Det är Aftonbladet som berättar att den förra L-toppen Emma Carlsson Löfdahl hittills kvitterat ut över 200.000 kronor – trots att hon har time-out och inte närvarar överhuvud taget i riksdagsarbetet.

Nyheter 24 - 03 maj 16 kl. 16:03

Tomas två sjuka guldspel gav honom 200 000 kronor: "De två gånger jag spelat de senaste tjugo åren"

Tomas Rohlin har gjort något som andra bara drömmer om. Inte nog med att han spelade på att Norrköping skulle ta hem titeln i Allsvenskan förra året. Efter det spelade han på Leicester.

Skånskan - 07 maj 18 kl. 05:00

200 000 i potten för evenemangsbidrag

HÖRBY Ett nytt evenemangsbidrag har införts i Hörby kommun från och med den 1 maj. Inte bara ideella föreningar, utan även andra arrangörer kan numer söka ekonomiskt stöd från kommunen för att genomföra olika typer av evenemang. 200 000 kronor har lagts in i potten.

Magazin24 - 26 mar 13 kl. 11:00

Kvinnojouren KAK får 200 000 kronor

Flera kommuner och ideella organisationer i Västmanland kommer få stöd av socialstyrelsen, uppger Länsstyrelsen. Totalt 90 miljoner kronor portioneras ut i utvecklingssmedel för att kvalitetsutveckla arbetet med våldsutsatta kvinnor och barn. I Västmanland kommer 1,6 miljoner kronor fördelas bland kommuner och föreningar.

BT - 07 aug 14 kl. 11:54

FN: 200 000 flyr norra Irak

Uppemot 200 000 människor är på flykt från de senaste dagarnas strider med jihadister i norra Irak, uppger FN. - Det är en tragedi av enorma proportioner, säger David Swanson talesman för Ocha, det FN-organ som koordinerar hjälpen, enligt AFP.Samtidigt har några av de människor ur minoritetsgruppen yazidier som strandats i Sinjar-bergen räddats under det senaste dygnet, enligt Swanson som är på plats i Irak.

YA - 26 jul 13 kl. 06:30

Förälskad kvinna lurades att betala 200?000

Kvinnan fick kontakt med mannen på Facebook. Nästan ett år senare hade hon betalat 200?000 kronor till honom - utan att de hade träffats.

Expressen - 29 apr 14 kl. 10:55

Hedman köpte knark för 200 000 kronor

Från fotbollsproffs - till drogmissbrukare. Magnus Hedman har skrivit bok om sitt liv, men nu berättar han för tidningen Faktum om hur han köpte amfetamin för 200 000 kronor, om lögnerna för polisen och om sex-köpet. - Amfetamin gav mig ett lugn i själen men också massor med energi.

Expressen - 15 nov 14 kl. 21:18

Sigge Eklunds klocka värd 200 000 kronor

Sigge Eklunds klocka kostar cirka 200 000 kronor. För Café berättar han om den kära ägodelen - som var en gåva från brodern Fredrik Eklund. – Klockan är som ett band mellan oss nu, säger Eklund till tidningen..

Expressen - 09 apr 19 kl. 15:43

Jessica stämmer frisören på 200 000 efter besöket

Resultatet av frisörbesöket blev verkligen inte vad Jessica Bray väntat sig. Efter att håret ramlat av och skapat en ”hockeyfrilla” beslutade hon sig för att stämma företaget på 200 000 kronor. – Jag fick höra att jag skulle raka av mig allt, berättar Jessica för news.

BT - 04 jun 12 kl. 18:35

Boråskvinna förskingrade 200 000

En 43-årig kvinna från Borås har dömts till att betala skadestånd på sammanlagt 200 000 kronor till en stor butikskedja, samt till en butik i Borås sedan hon förskingrat över 200 000 kronor som anställd i de båda företagen. Det var när Boråskvinnan arbetade som butiksbiträde i en större butikskedja och i en butik här i Borås som brotten ägde rum. Från och med mars 2008 till september 2009 ska den 43-åriga kvinnan gjort sig skyldig till grov förskingring samt urkundsförfalskning genom att ha lurat till sig över 200 000 kronor genom påhittade returköp.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Cancervården fortsätter som förut, men hjärtpatienter vågar inte besöka sjukhus

Cancerorganisationernas riksomfattande rådgivning har fått ta emot många samtal av bekymrade cancerpatienter och deras anhöriga. Man är speciellt orolig för hur stor risk tidigare cancerpatienter har att insjukna allvarligt i coronasjukdomen covid-19..

YLE - 3 timmar sedan

Expert tror inte på snabb återhämtning - fyra orsaker till varför den ekonomiska krisen blir långvarig

Den som tror att coronapandemin leder till en enbart tillfällig ekonomisk svacka, misstar sig rejält. Det säger Vesa Puttonen, professor i finansiering vid Aalto-universitetet. Han listar fyra skäl till sin pessimism - och ger småsparare några börstips i krisläget..

YLE - 4 timmar sedan

Coronakrisen kan tvinga eurozonen att välja mellan ökad solidaritet och sönderfall

Både USA:s utsatthet och eurons framtid oroar när coronaviruset tvingar världens länder att öka sin skuldsättning..

YLE - 6 timmar sedan

Linn Henrichson ställde ut konst i Madrid men hamnade kort därefter i karantän på en ö i Pargas skärgård

Nyländska Linn Henrichson studerar och bor i Stockholm men befinner sig nu på en ö ute i Åbolands skärgård på grund av coronakrisen. Nu vet hon inte om hon borde ta sig hem till Stockholm eller stanna kvar i skärgården på grund av det konstant förändrande läget i världen..

YLE - 6 timmar sedan

Nu är krogarnas dörrar stängda – företagarna förutspås hamna i knipa på kort tid

Från och med nu får finländarna vänja sig vid att ofta rycka förgäves i restaurangernas dörrhandtag. Så kommer det troligen att vara fram till slutet av maj. Förbudet mot normal restaurangverksamhet har trätt i kraft i och med att det blivit lördag..

YLE - 18 timmar sedan

Regeringen har inte fattat beslut om gränsstängningar inom Norden – ''Det är i kristider som det nordiska samarbetet mäts''

Regeringen har hela veckan grunnat på hur hälsovårdsmyndigheternas önskan att stänga gränserna i norr ska förverkligas. Ministern för nordiskt samarbete Thomas Blomqvist säger att en stängning är problematisk på många sätt..

YLE - 18 timmar sedan

Hur är coronaläget i din kommun? THL publicerade statistik över bekräftade coronavirusfall efter kommun

THL har uppdaterat sin karta där alla laboratoriebekräftade coronavirusfall samlas. Både alla bekräftade fall och fall per kommun hittas numera på kartan. Flest smittade finns det i Helsingfors, 511 stycken.

YLE - 18 timmar sedan

Folkpensionsanstalten: Vi är förberedda på coronavirusepidemin – ansökningarna fördubblades på en vecka

Folkpensionsanstalten förbereder sig på att kunna behandla en ökad mängd ansökningar och på att kapaciteten för kundtjänsten ska vara tillräcklig, uppger FPA i ett pressmeddelande efter att dess styrelse i dag gått igenom hur coronavirusepidemin påverkar FPA:s tjänster och bidrag..

YLE - 20 timmar sedan

"Coronapandemin ger oss en andningspaus i arbetet" - Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg glada över folkbildningsmedaljen

Degerbyborna Lena Selén och Berndt Gottberg tilldelades SFV:s folkbildningsmedlaj för sitt engagemang kring Porkalaparentesen. De är överraskade över utmärkelsen och säger att coronapandemin gett dem en kort andningspaus i arbetet med att digitalisera material i museet Degerby Igor..

YLE - 21 timmar sedan

Anställd vid intensivvårdsavdelningen vid Åucs bekräftas vara smittad av coronaviruset: "Risken är mycket liten att personen smittat patienter"

Den anställda är den första smittade vid avdelningen och man följer med läget mycket noggrannt, säger chefsöverläkaren Mikko Pietilä vid Åucs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.