YA > Nyheter

Monday, 06 April, 01:43

YA - 25 mar 20 kl. 17:15

Tid för politisk samlingCoronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidför , politisk, samling
Trelleborgs Allehanda - 25 mar 20 kl. 17:15

Tid för politisk samling

Coronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas.

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 05:00

Tid för politisk samling

Coronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas..

HBL - 21 aug 12 kl. 05:30

Politisk samling

De närmaste dagarna är Raseborg i fokus för den finländska politiken. I dag inleder Svenska folkpartiets riksdagsgrupp sitt sommarmöte, i morgon samlas den socialdemokratiska riksdagsgruppens arbetsutskott, partiledningen och ministergruppen till en tvådagarsträff i Billnäs.Båda partierna förbereder sig för budgetförhandlingarna i slutet av månaden.

Sydsvenskan - 10 sep 15 kl. 07:48

Löfven kallar till nationell samling

Regeringen vill samla hela det offentliga Sverige i en nationell samling kring hur nyanlända snabbare ska komma in i samhället. I dag presenteras satsningen "Sverige tillsammans".Kommuner, idrottsföreningar, religiösa trossamfund, fack och arbetsgivare ska bjudas in till en stor konferens i nästa månad.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 15 kl. 07:48

Löfven kallar till nationell samling

Regeringen vill samla hela det offentliga Sverige i en nationell samling kring hur nyanlända snabbare ska komma in i samhället. I dag presenteras satsningen "Sverige tillsammans".Kommuner, idrottsföreningar, religiösa trossamfund, fack och arbetsgivare ska bjudas in till en stor konferens i nästa månad.

UNT - 28 maj 13 kl. 09:00

Ingen samling för Sävja

Erik Pelling, kommunalråd (S), beklagar att det inte blir någon politisk samling för att främja en positiv utveckling av Sävjaområdet..

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland


En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen.Strukturen är att det ska finnas fem vårdområden som svarar för hur social- och hälsovårdstjänsterna ska se ut med kommunerna som tjänsteproducenter..

UNT - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Både regerings- och oppositionspartierna är nöjda med lösningen.(TT).

BT - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen. Strukturen är att det ska finnas fem vårdområden som svarar för hur social- och hälsovårdstjänsterna ska se ut med kommunerna som tjänsteproducenter..

SvD - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Lex Maria-anmälan efter mordförsök i Malmö

En 22-årig man dömdes i mars för mordförsök efter att i november i fjol ha överfallit en kvinna i en busskur i Malmö. Nu lex Maria-anmäler psykiatrin i Malmö sig själv för att ha missat att ge mannen vård, skriver ..

YA - 1 timme sedan

Socialdemokraterna: Mer resurser till vård, skola och omsorg

Coronavirusets spridning är först och främst en fara för människors liv och hälsa, men det har också lett till ett mycket allvarligt läge i ekonomin, både globalt och här hemma i Sverige. .

YA - 1 timme sedan

Göran Brante (V): De som röstas fram marknadsekonomin har också ett ansvar

Den 21 mars skrev jag i YA om hur marknadsekonomin motverkar gemensamma godheter, och använde som exempel intensivvårdsplatser. .

YA - 1 timme sedan

Pär Moberg (V): Bygg ut Folktandvården i Skurup

Många Skurupsbor har säkert, liksom vi, med irritation noterat att Folktandvården i Skurup sedan hösten 2018 inte tar emot några nya vuxna patienter. Detta på grund av brist både på lokaler och personal som gör att man inte kan möta efterfrågan. .

YA - 1 timme sedan

Henrik Ekblom Ystén: Med en pudelrockare som livsguide

På frågan om hur det är att gå i väntans tider för att bli pappa för första gången finns bara ett rimligt svar: Det är den sista nedräkningen. .

YA - 1 timme sedan

Här rensas för att ge ljus och luft åt skogens guldkorn

Under vintern har Sandskogen rensats på invasiva buskar för att ge plats åt områdets naturliga växter och göra det möjligt att röra sig utanför stigarna. – Nu behöver man inte machete för att ta sig fram, säger Alex Bentervall, arbetsledare på parkavdelningen..

YA - 1 timme sedan

Kissarkeolog demaskerar sanningen

Barn älskar sagor. Så även journalisten Johan Bentzel, och en saga som han blev helt uppslukad av var den om bandet Kiss. Än idag är han hängiven denna saga, vilket gör poddserien ”Alex Room Service”, av Kissarkeologen Alex Bergdahl, till en stor favorit.

YA - 2 timmar sedan

Ökat behov i Stockholm men lediga IVA-platser

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar men ännu så länge ligger vården steget före, enligt sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. På söndagen intensivvårdades elva fler patienter än under föregående dag – men omkring 70 intensivvårdsplatser stod lediga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.