Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 07 April, 05:39

Trelleborgs Allehanda - 25 mar 20 kl. 17:15

Tid för politisk samlingCoronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidför , politisk, samling
YA - 25 mar 20 kl. 17:15

Tid för politisk samling

Coronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas.

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 05:00

Tid för politisk samling

Coronaepidemin och dess följder är av sådan dimension och breder ut sig över så många områden att politiken behöver ta en paus från konflikten. En bred politisk uppgörelse om ekonomin för minst de kommande två åren är nödvändig. En krisregering med Socialdemokraterna och Moderaterna bör inte uteslutas..

HBL - 21 aug 12 kl. 05:30

Politisk samling

De närmaste dagarna är Raseborg i fokus för den finländska politiken. I dag inleder Svenska folkpartiets riksdagsgrupp sitt sommarmöte, i morgon samlas den socialdemokratiska riksdagsgruppens arbetsutskott, partiledningen och ministergruppen till en tvådagarsträff i Billnäs.Båda partierna förbereder sig för budgetförhandlingarna i slutet av månaden.

Sydsvenskan - 10 sep 15 kl. 07:48

Löfven kallar till nationell samling

Regeringen vill samla hela det offentliga Sverige i en nationell samling kring hur nyanlända snabbare ska komma in i samhället. I dag presenteras satsningen "Sverige tillsammans".Kommuner, idrottsföreningar, religiösa trossamfund, fack och arbetsgivare ska bjudas in till en stor konferens i nästa månad.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 15 kl. 07:48

Löfven kallar till nationell samling

Regeringen vill samla hela det offentliga Sverige i en nationell samling kring hur nyanlända snabbare ska komma in i samhället. I dag presenteras satsningen "Sverige tillsammans".Kommuner, idrottsföreningar, religiösa trossamfund, fack och arbetsgivare ska bjudas in till en stor konferens i nästa månad.

UNT - 28 maj 13 kl. 09:00

Ingen samling för Sävja

Erik Pelling, kommunalråd (S), beklagar att det inte blir någon politisk samling för att främja en positiv utveckling av Sävjaområdet..

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland


En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen.Strukturen är att det ska finnas fem vårdområden som svarar för hur social- och hälsovårdstjänsterna ska se ut med kommunerna som tjänsteproducenter..

UNT - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Både regerings- och oppositionspartierna är nöjda med lösningen.(TT).

BT - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen. Strukturen är att det ska finnas fem vårdområden som svarar för hur social- och hälsovårdstjänsterna ska se ut med kommunerna som tjänsteproducenter..

SvD - 23 mar 14 kl. 15:24

Samling bakom vårdreform i Finland

En ovanligt bred politisk samling har ställt sig bakom ett förslag till en social- och hälsovårdsreform i Finland. Samtliga regerings- och oppositionspartiers ledare var uppenbart nöjda med sin skapelse, när de höll presskonferens i statsrådsborgen i Helsingfors på söndagen..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

”Vi har blivit utkastade i onödan”

Politikerna är nöjda, men invånarna som påverkats av kommunens planer på ringväg och östlig hamninfart är inte imponerade av kommunens överenskommelse med Trafikverket. ”Vi blev utslängda från våra hus helt i onödan”, säger Österbon Ellen Lohmeier..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Var rädd om språket!

Språket är en viktig del i en demokrati..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Tänk om innan det är försent!

Jag vill uppmana alla som bryr sig om Trelleborg att gå in på kommunens hemsida och ta del av planen att bygga två höga byggnader vid Stortorget och Stadsparken. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Musen som röt!

På min insändare (den 17 mars) fick jag ingen reaktion från Helmuth Peterséns (SD) sida. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Insändare: Vi är alla förlorare i ringvägssoppan

Är det någon annan än jag som känner sig totalt grundlurad?.

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Brand: Sprejburk fattade eld

Räddningstjänsten ryckte ut till en park i centrala Trelleborg sedan en sprejburk fattat eld..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Coronakrisen får företag att erbjuda gratisträning på nätet

Med anledning av coronakrisen erbjuder det nystartade företaget Mind your body en gratis provmånad på sina kurser. ”Vi vet att det är många som känner oro, och att man tappar sina rutiner när man isoleras i hemmen”, säger Alexandra Palmblad, en av företagets grundare..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Pizzaleverans värmer vårdpersonal i svåra tider

Under veckan serverar Haval Mohamad från Anderslövs pizzeria lunch till personalen på Trelleborgs lasarett. ”I dessa tider måste man hjälpa till,” säger han..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborgs kommun får 46 miljoner kronor i coronastöd

Av de 15 miljarder som regeringen pytsar ut till kommunerna i coronakrisens spår får Trelleborgs kommun 46,6 miljoner kronor. ”Jag antar att det kommer att gå till vård, skola och omsorg”, säger kommunalrådet Mikael Rubin (M)..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Ovanligt metallfynd gjordes på strand

Två metallföremål hittades på stranden av Lise Jörgensen i helgen. Nu undersöker Trelleborgs kommun vad det kan vara..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.