SR > Nyheter

Thursday, 09 April, 10:34

SR - 25 mar 20 kl. 17:09

Systembolaget ökar försäljning efter restriktionernaSystembolaget har ökat sin försäljning med 10 procent under mars månad jämfört med förra året. Den totala skillnaden utgörs av 3 miljoner mer liter vin, sprit och öl, enligt Systembolagets presschef Lennart Agén..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Systembolagets, Lennart Agén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systembolaget, ökar, försäljningefter , restriktionerna
Expressen - 16 jul 18 kl. 11:12

Systembolaget ökar – mitt i sommarhettan

Systembolagets försäljning ökar i sommarhettan.Under april-juni ökade omsättningen med nästan 200 miljoner kronor.”Många högtider tillsammans med en ovanligt varm försommar har påverkat kundernas efterfrågan”, skriver vd Magdalena Gerger.

SvD - 01 dec 16 kl. 22:03

Volvo ökar försäljning i USA

Volvo Cars ökar sin försäljning USA. I november sålde biltillverkaren 7 723 fordon på den amerikanska marknaden, vilket är 11,9 procent mer än under samma period förra året, skriver företaget i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 nov 17 kl. 07:32

Populära kedjan ökar försäljning

Clas Ohlson ökar sin försäljning.Den steg med en procent i oktober, framgår av ett pressmeddelande.Och bäst gick det i Finland..

Expressen - 27 sep 18 kl. 08:03

H&M:s rapport: Ökar onlineförsäljning rejält

H&M:s resultat försämrades mer än marknaden befarat men samtidigt ökar koncernens försäljning online kraftigt. (Texten uppdateras).

DN - 01 feb 13 kl. 22:44

Volvo ökar försäljning i USA

Volvo Personvagnar fortsätter att öka sin försäljning i USA. Årets januari blev den bästa sedan 2008, meddelar företaget..

Affärsvärlden - 09 jun 14 kl. 08:01

H&M-konkurrent ökar försäljning

Den amerikanska klädkedjan Gaps försäljning i jämförbara butiker ökade med 1,0 procent i maj. Väntat var en ökning med 0,3 procent enligt Retail Metrics Consensus..

DI - 15 aug 14 kl. 08:06

Clas Ohlson ökar försäljning

Clas Ohlsons totala försäljning steg med 7 procent under juli, till 586 miljoner kronor från 546 Mkr. I lokala valutor steg försäljningen med 6 procent..

DI - 02 feb 16 kl. 14:42

Fiat Chryslers ökar försäljning i USA

Fiat Chrysler ökade sin försäljning i USA med 7 procent i januari vilket innebar det bästa resultatet för månaden på nio år..

Expressen - 17 jul 17 kl. 09:09

Efter alla bakslag – H&M ökar försäljning

Efter alla bakslag:H&M redovisar en ökad försäljning med sju procent i lokala valutor i juni.Samtidigt meddelar klädjätten att man slutar publicera försäljningsutveckling månadsvis..

Expressen - 13 okt 17 kl. 08:14

Clas Ohlson ökar försäljning – trots utmaningar

Trots alla utmaningar ökade försäljningen för Clas Ohlson i september.Kedjan totala försäljning steg med fem procent.Det är mer än förväntat  – och bäst går det i Norden..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Dramatisk försäljningstapp för kläder och skor

Försäljningen av skor och kläder har rasat kraftigt under mars månad..

SR - 1 timme sedan

New York tros ha haft coronaviruset sedan februari

Coronaviruset började troligen spridas i New York redan i mitten av februari och kom dit från Europa. Det visar flera nya studier, skriver New York Times. Det skulle betyda att smittan var i omlopp i staden flera veckor innan det första fallet konstaterades..

SR - 3 timmar sedan

Påskresor har minskat kraftigt

Antalet boende i Stockholms län som reser över påsk ser ut att minska kraftigt i coronakrisens spår. Helgen före påsk minskade till exempel resorna till de stora skidorterna i fjällen med över 90 procent jämfört med förra året..

SR - 3 timmar sedan

Oxfam: Halv miljard människor hotas av fattigdom

Coronakrisen kan tvinga ytterligare 500 miljoner människor in i fattigdom, varnar hjälporganisationen Oxfam i en ny rapport..

SR - 4 timmar sedan

Ny coronalag tystar oliktänkande i Bolivia

I Bolivia anklagas interimsregeringen för att utnyttja coronakrisen till att tysta och hota oliktänkande. Ett nytt dekret gör klart att den som sprider felaktig information om coronakrisen eller regeringens åtgärder kan dömas till 10 års fängelse..

SR - 4 timmar sedan

Fortsatt köer och trängsel trots nya coronaregler

Trots Folkhälsomyndighetens regler om hur restauranger och barer ska agera för att minska smittspridningen, så är det på flera håll fortsatt både trängsel och köer. Det visar Ekots kartläggning av närmare 50 olika verksamheter..

SR - 4 timmar sedan

Rättegångar mot IS-anhängare skjuts upp

Planerna på att ställa utländska IS-anhängare inför rätta i Syrien skjuts upp tills vidare på grund av coronaviruset. Dessutom finns en oro för hur säkerheten ska garanteras för tusentals IS-fångar vid en större coronaepidemi i området..

SR - 5 timmar sedan

Hårt slag när gränshandeln uteblir

Kommuner med mycket gränshandel drabbas hårt av coronakrisen. Det märks extra tydligt nu i påsktider när det i vanliga fall är full fart i butikerna..

SR - 6 timmar sedan

Regeringen: Mer gödsel ska bli drivmedel

Sveriges jordbruk är i dag helt beroende av importerat fordonsbränsle – något som kan ställa till problem i kristider. Lösningen kan bli att lantbrukare själva ska producera biodrivmedel av gödsel och avfall. Regeringen väntas tillsammans med C och L föreslå att ytterligare 120 miljoner ska läggas på en satsning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.