YA > Lokalt

Tuesday, 31 March, 23:49

YA - 25 mar 20 kl. 17:01

Sluta inte träna bara för att du inte kan gå till gymmetMen anledning av folkhälsomyndighetens uppmaning till personer över 70 år att undvika onödiga sociala kontakter och hålla Facebooka fick Anders Håkansson på IFC gym i Skurup tänka om och hitta ett alternativ till de vanliga träningspassen för seniorer som gymmet erbjuder två gånger i veckan. Resultatet blev live-sända gruppträningspass via Facebook.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Facebooka, Anders Håkansson, IFC, Skurup, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutainte , träna, baraför att du inte kan , gå till gymmet
Cornucopia - 23 maj 19 kl. 10:01

Horaceindex - hur mycket imponerar du på andra män?

TRIGGERVARNING: Inlägget kan väcka anstöt, så om du tar illa vid dig av bland annat träning, iq, sex, satir, Horaceindex, män, kvinnor, Gyldene Freden eller enkäter på Internet, sluta omedelbart att läsa nu. I övrigt, ursäkt på förhand.
En ledamot i det finaste som finns i Sverige, Svenska Akademien, har i dagarna släppt en bok, som fått medial uppmärksamhet och inte helt insmickrande recensioner.

Nyheter 24 - 20 sep 13 kl. 11:42

Horan, Leksandsbajare och ostbegär ? här är veckans sporttweets

5. Starke Sakho Om Mamadou Sakho är stark? Liverpool tvingades köpa ny utrustning till gymmet då 23-åringen på allvar hade sönder en av maskinerna.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Posh24 - 02 nov 14 kl. 13:31

Khloe Kardashians extrema bantningsmetod avslöjad!

Khloe Kardashian har praktiskt taget bott på gymmet den senaste tiden. För realitystjärnan har träningen fungerat som terapi efter hennes två senaste uppbrott – först från Lamar Odom i december förra året och sedan French Montana i början av hösten. Nu verkar dock hennes träningshets ha gått alldeles för långt, och anhöriga har börjat oroa sig för stjärnan.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 18:00

Dödligt hot – 22

– Intressant, är det från den tiden begreppet supa kommer?Ingen detalj var för liten, allt skulle malas genom rätts-maskineriet för att hitta Dupont och hans medhjälpare. Om det nu var honom de skulle söka efter?

Sydsvenskan - 05 jun 11 kl. 14:01

Livet är en kamp

Foto: Håkan Röjder
En passion så stor att allt annat får komma på andra plats. En sport där du får sparka, slå, strypa och knocka din motståndare. För Pannie Kianzad är MMA, mixed martial arts, den stora kärleken och det som får hennes fingrar att pirra och klia.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Män, ta ert ansvar – vi behöver inte fler sätt att skydda kvinnor" Mer om Magda

Vi konstruerar appar till mobilen som med ett klick ska larma våra kompisar om att vi befinner oss i fara. Vi designar trosor som ska vara extra svåra att ta av vid ett överfall. Vi laborerar fram nagellack som ska visa på att vi har blivit drogade på nattklubben.

Kristianstadsbladet - 07 maj 11 kl. 06:30

"Mitt stora mål just nu är att bli skadefri

Margret Lara Vidarsdottir var landslagsspelare i handboll, men valde fotbollen. Det har hon inte ångrat en sekund. "Jag lever min dröm", säger 24-åringen som är det isländska landslagets bästa målgörare genom tiderna.

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 07:00

Michaneks nya landskap

Foto: Henrik Svensson
I Tyskland håller den unge konstnären Hannes Michanek på att göra sig ett namn. Frilansjournalisterna Martin Brusewitz och Henrik Svensson åkte till Frankfurt för att ta reda på hur elevassistenten från Åhus tog sig in i konstens stora rum.
I närheten av Frankfurts finanskvarter, Europas ekonomiska epicentrum, i en gränd bakom en garageport ligger en liten bubbla som rymmer en helt annan värld än den kostymklädda finansvärld som rör sig på gatorna några kvarter bort.

Fler nyheter från YA

YA - 10 timmar sedan

Två inbrott i samma uterum på drygt en vecka

Två gånger på en veckas tid har samma bostad i Almaröd drabbats av inbrott. Men vid det andra tillfället hade husägaren skaffat både larm och kamera. .

YA - Igår: 16:11

Ingen Covid -19 i äldreomsorgen

Ingen konstaterad eller misstänkt coronasmitta finns på kommunens särskilda boenden.

YA - Igår: 14:35

Även släktforskarjouren ställs in

På grund av coronaviruset väljer släktforskarjouren att ställa in sitt besök i Skurup denna vecka..

YA - Igår: 11:28

2 500 liter diesel stals från gymnasiet

Uppenbart väl förberedda dieseltjuvar har slagit till mot Nils Holgersson-gymnasiet. I slutet av förra veckan försvann 2 500 liter drivmedel från skolans inlåsta maskiner. Värdet på bytet är omkring 35 000 kronor..

YA - I förrgår: 19:00

Åtgärder krävs mot sopor och råttor

Skurups kommun har tagit emot ett flertal klagomål avseende råttor vid en flerfamiljsfastighet i Abbekås. Enligt de närboende rör sig skadedjuren kring soptunnorna, där det emellanåt uppges ligga berg av avfall..

YA - 28 mar 20 kl. 18:14

Hälsomässan drabbades av den senaste folksamlingsrestriktionen

De nya restriktionerna om att folksamlingar på mer än 50 personer inte längre är tillåtna drabbade hälsomässan i Skurup. Hälften av utställarna lämnade återbud. De deltagare som dock kom till mässan testade allt från Reiki till Falun Gong och healing..

YA - 28 mar 20 kl. 07:00

Avgiftslättnad och en särskild corona-akut - politiker vill hjälpa näringsidkare

Liksom övriga kommuner i Sverige gör Skurup vad de kan för att stötta sina företagare som drabbas av svårigheter på grund av Coronakrisen, bland annat genom att förlänga betalningstiden för kontroll och tillsynsavgifter.

YA - 28 mar 20 kl. 07:00

Politiker arbetar för mer lokalt stöd

Kommunstyrelsens ordförande, Johan Bolinder (M) beskriver läget i Skurup som ansträngt men under kontroll. .

YA - 27 mar 20 kl. 00:00

Nattlig dieselstöld polisanmäld

YA - 27 mar 20 kl. 15:45

Dyr skadegörelse av busskur

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.