Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 09 April, 11:28

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 17:03

Förseningar för tåg mellan Malmö och LundPå grund av ett signalfel i Åkarp råder det förseningar i tågtrafiken mellan Malmö och Lund..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Lund, Åkarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förseningarför , tågmellan , Malmöoch , Lund
SmålandsPosten - 25 jul 14 kl. 13:30

Tågförseningar mellan Malmö och Lund

Godståg orsakar stora tågförseningar mellan Malmö och Lund. Trafikverket meddelar att alla tåg mellan Malmö, Lund och Höör är försenade och att vissa avgångar är inställda. Orsaken till detta är att ett godståg står med maskinfel söder om Lund och hindrar övrig tågtrafik.

Nyheter Väst - 08 mar 14 kl. 14:16

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Detta beror på en kontaktledning som har rivits ner över banan. Ett tåg är fast mitt på banan och passagerarna får ej lämna på grund av säkerhetsrisk.

SmålandsPosten - 25 jul 14 kl. 13:30

Tågen rullar åter mellan Malmö och Lund

Godståg orsakade stora tågförseningar mellan Malmö och Lund på fredagen. Enligt Trafikverket stod tågtrafiken stilla mellan Malmö, Lund och Höör under fredagen Orsaken till detta var att ett godståg stod med maskinfel söder om Lund och hindrade övrig tågtrafik. Bussar ersätte tågtrafiken mellan Malmö och Höör.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 17 kl. 10:44

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

En nedriven kontaktledning orsakar stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Resenärer får räkna med förseningar och att tåg ställs in med kort varsel, uppger Trafikverket. Också i fredags drabbades sträckan av förseningar och inställda tåg, som senare.

Expressen - 28 jun 17 kl. 19:33

Fortsatta tågförseningar mellan Malmö och Lund

Det råder fortsatta tågförseningar mellan Malmö och Lund – och mellan klockan 23 och 04 stoppas trafiken helt.
Orsaken är ett växelfel..

SmålandsPosten - 20 nov 18 kl. 07:28

Tågstopp mellan Malmö och Lund – förseningar på flera håll

På tisdagsmorgonen är det stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund, uppger Trafikverket. Det har lett till förseningar och inställda tåg även på Ystadsbanan. .

Expressen - 01 nov 19 kl. 11:16

Signalfel stoppar tågen mellan Malmö och Lund

Ett signalfel i Burlöv orsakar förseningar i tågtrafiken mellan Malmö och Lund, uppger Trafikverket i ett pressmeddelande. Vissa tåg omleds via annan bana. En busspendel ersätter tågtrafiken på sträckan Kävlinge-Gunnesbo-Lund och omvänt.

Kristianstadsbladet - 22 jan 13 kl. 17:20

Tågstopp mellan Malmö och Lund


Tågtrafiken mellan Malmö och Lund stoppades på tisdagseftermiddagen sedan en kontaktledningen rivits ner i Hjärup. Ersättningsbussar sattes in på sträckan.Det innebär förseningar och en del regionala tåg ställs in.

Sydsvenskan - 20 jan 15 kl. 17:32

Tågstopp mellan Malmö och Lund

En olycka på eftermiddagen gör att inga tåg går mellan Malmö och Lund. Personal på olycksplatsen bedömer att tågstoppet på sträckan kommer att vara fram till minst klockan 19, meddelar Trafikverket.Olyckan som orsakade stoppet skedde i höjd med Åkarp vid 15-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 17 kl. 13:45

Tågen rullar igen mellan Malmö och Lund

Tågtrafiken rullar åter mellan Malmö och Lund efter ett tidigare stopp. Men följdförseningar kommer att pågå ytterligare ett tag under eftermiddagen och drabbar flera tågbanor i södra Sverige, meddelar Trafikverket. Orsaken till är stoppet var en befara.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Frölundajuniorer berusade sig med lustgas

Flera ishockeyspelare i ett akademilag i Frölunda använde lustgas för att berusa sig i samband med en bortaresa, skriver GP. – Det här är inte okej och inget som vi vill förknippas med. Vi har hanterat det här med vårt lag, med inblandade spelare och må.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Ranégie slutar: ”Mitt knä håller inte”

Knäproblemen ger sig inte och nu har fotbollsanfallaren Mathias Ranégie beslutat sig för att lägger av. – Jag har spelat min sista match. Det har jag kanske vetat ett tag nu men jag har försökt kämpa mig tillbaka så det känns lite vemodigt.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uniqlo vinstvarnar

Japanska bolaget Fast Retaliing med bland annat klädkedjan Uniqlo tvingas att vinstvarna efter ett rejält inkomstfall på den kinesiska marknaden. Uniqlo som är en av H&M:s konkurrenter spår nu att intäkterna i år kommer att sjunka med 41 procent. Detta.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Oljepriset upp inför möte om kvoter

Oljepriset stiger på världsmarknaden inför dagens videokonferens om produktionskvoter mellan Opecländerna, Ryssland och andra stora oljeproducenter. Ett terminskontrakt för så kallade brentolja för leverans om en månad går upp drygt 1 procent till 33:25.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Drastisk minskning av inbrott i Vellinge – kan bero på stängda gränser

”Jag är ganska övertygad om att det beror på att gränserna är stängda” säger kommunpolis..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Studie: Viruset kom till New York från Europa

Coronaviruset började troligen spridas i New York redan i mitten av februari och kom dit från Europa. Det visar flera nya studier, skriver New York Times. Det skulle betyda att smittan var i omlopp i staden flera veckor innan det första fallet konstater.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kyrkopolitiker chockade över kvittobrister

Fick varningar redan i november och kunde agerat..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Historiskt ras för modehandeln: ”Krisläge”

Nya siffror visar hur djup krisen är för landets modehandel. I mars halverades skoförsäljningen, och nu spår Svensk Handel att en konkursvåg väntar om inga nya besked kommer från regeringen. Under början av mars pekade försäljningen nedåt för modehandel.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stadsteaterns ateljé gör skydd till vården

Kostymateljén vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm ställer om. Nu får personalen sy skyddsförkläden till stadens äldreboenden och hemtjänst. – Det känns bra att vi kan göra något som är värdefullt, säger mask- och kostymchef Nancy Andreassen Peters..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Virus kan spridas ”som en löpeld” i IS-läger

Tusentals kvinnor och barn sitter inlåsta i läger för IS-anhängare i nordöstra Syrien. Förhållandena är redan svåra och nu växer oron för att coronaviruset ska få fäste. Ta hem de svenska barnen, uppmanar Rädda Barnen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.