Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 07 April, 06:16

Världen Idag - 25 mar 20 kl. 17:00

Michael W Smith bjöd på lovsångskonsert från hemmetMed lovsång, bibelord, nyskrivna sånger och hoppfulla hälsningar vill kristna artister nu sprida ljus under coronakrisen. Dessutom gör Michael W Smith en översättning av en populär lovsång för att stötta Italien, som drabbats hårt av coronaviruset..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Smith, Michael, Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MichaelW , Smith, bjöd, lovsångskonsertfrån , hemmet

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 15 minuter sedan

Sea: Momsbefria kyrkor under coronakrisen

Regeringens beröm till kyrkorna och trossamfunden borde omsättas i praktiska förslag. Det menar Svenska evangeliska alliansen (Sea) som föreslår ett momsmoratorium för samfunden under 2020 och 2021..

Världen Idag - 6 timmar sedan

Systemet hänger ihop – men en dag ska det dömas

Skakningarna i coronapandemins spår fortsätter. Inte minst är det våra jobb och vår försörjning som påverkas. Varslen och permitteringarna duggar tätt – och i allt fler fall även konkurserna.

Världen Idag - 6 timmar sedan

Hyllningarna kom nämligen till slut, när sanningen segrade.

Fler och fler över hela världen, inklusive inuti Kina, lär nog komma att ställa frågor om vad det kinesiska kommunistpartiet egentligen gjorde, och inte gjorde, när några oroliga kinesiska läkare slog larm om vad de befarade kunde bli en pandemi. Jag funderar på om det kommer att gå för kommunistpartiet som i en film jag nyligen såg, Milada. Det är en ovanligt stark film om en kvinna som jag bara inte kan begripa att jag inte hade koll på.

Världen Idag - 8 timmar sedan

Assyrisk-ortodox församling hårt drabbad av corona

Enligt sajten Hujådå, som utges av Assyriska riksförbundet, har åtta äldre medlemmar i församlingen assyrisk-ortodoxa S:t Petrus, belägen i Stockholmsförorten Hallonbergen, avlidit efter att ha drabbats av coronaviruset. Ytterligare 40 personer i samma församling ska ha smittats av viruset, enligt sajten..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Pingst manar svenskarna att be – annonserar i Expressen

Under påskveckan satsar Pingst på en stor annonskampanj i Expressen. I lördags ägnades ett helt uppslag i papperstidningen åt kampanjen och denna vecka publiceras ett nytt budskap varje dag på webben. Satsningen görs i samband med Daniel Alms predikan Sveriges Radio i söndags..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Kungen förmedlade hopp: ”I slutet segrar ljuset”

Vi alla kan ta till oss av påskens budskap. Det sade kungen då han på palmsöndagen höll ett tv-tal till nationen med anledning av coronapandemin. – Vandringen är lång och mödosam.

Världen Idag - 13 timmar sedan

Kungen: ”I slutet segrar ljuset”

Vi alla kan ta till oss av påskens budskap. Det sade kungen då han på palmsöndagen höll ett tv-tal till nationen med anledning av coronapandemin. – Vandringen är lång och mödosam.

Världen Idag - Igår: 20:00

Många insjuknade i corona efter körövning

Majoriteten av deltagarna i en körövning i en amerikansk kyrka insjuknade efter övningen och två dog av konstaterat covid-19-virus. Forskare förbryllas då ingen av de 60 närvarande ska ha uppvisat något symptom på sjukdomen..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Torpkonferensen inställd – för första gången

Torpkonferensen ställs in för första gången på över 130 år. Detta på grund av av coronapandemin. – Det är verkligen en sorg, men vi litar fullständigt på att Gud har allt i sin hand, kommenterar EFK:s projektledare Christer Aadland..

Världen Idag - I förrgår: 13:00

M och KD vill utesluta Viktor Orbáns parti

Moderaterna och Kristdemokraterna kräver att det ungerska regeringspartiet Fidesz kastas ut ur europeiska partiet EPP. Bakgrunden är att Ungerns parlament gett premiärminister Viktor Orbán och hans regering kraftigt utökade maktbefogenheter under coronakrisen. ”Politisk häxjakt”, svarar Ungern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.