Barometern > Nyheter

Tuesday, 31 March, 20:54

Barometern - 25 mar 20 kl. 16:47

Tvist om påstått matos från servering avgjordLänsstyrelsen avslutar nu ärendet med en tvist kring en matservering där en granne klagat på matos och buller. Enligt beslutet är störningen inte så stor att det behövs ytterligare utredningar eller åtgärder..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvistom , påstått, matosfrån , servering, avgjord
Barometern - 17 sep 14 kl. 13:19

Tvist om vägskyltar på Dämmet

Trafikverkets skyltar till Salvestadens café fick sitta uppe tre år efter att anläggningen lagts ner. Men att få upp en skylt till den servering som finns är hittills omöjligt. Det menar Göksel Degmez på Gasolkungen, Rahmatyllo Shakirov på Bistro Dämmet och deras jurist Birger Andersson.

HBL - 26 jul 14 kl. 05:00

Storm kring trendig pizzabar i Tölö

Linko slog upp dörrarna i juni i fjol och har under ett år nått stor popularitet bland stadsborna. Nu hotar en tvist i husbolaget att stänga den omtyckta kvartersrestaurangen i Tölö i Helsingfors.Linko Pizzabar på Linnankoskigatan i Bortre Tölö har snabbt etablerat sig bland Helsingfors restauranger och blivit en populär samlingsplats bland unga finlandssvenskar.

Skånskan - 25 apr 19 kl. 20:00

Handelsplaner klubbade trots oro från Hörby

SJÖBO Politikerna klubbar det reviderade planförslaget för handelsområdet Sjöbo Väst – nu med plats för hamburgerkedjan McDonalds men utan konkurrenten Sibylla.
Genom klubbslaget avvisar politikerna också oro från grannkommunen i norr att det nya området kan påverka handeln i centrala Hörby.I den gamla detaljplanen, som antogs 2010, var tanken att det skulle byggas små butiker och restauranger kring en central gågata.

Skånskan - 30 apr 19 kl. 10:30

Öppnar 15 juni och vill ha hotellrum

Barsebäckstrand Köper kommunen Turisthotellet vill Fritid Österlen gärna driva hotellverksamhet, men inte restaurang. Nu står det klart att campingen öppnar den 15 juni och priserna hålls nere det första gåret.I slutet på mars utsågs Fritid Österlen till ny entreprenör i Barsebäckstrand.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Anna Pella blir Folke Bernadotte-stipendiat

Barometern - 3 minuter sedan

Serber kräver att få rasta sina hundar

Tusentals människor i Serbien kräver av landets premiärminister Ana Brnabic att han tillåter dem att rasta sina hundar under det utegångsförbud som införts på grund av coronaviruset..

Barometern - 15 minuter sedan

Dopningschef varnar fuskarna: "Misstar sig"

För den som vill dopa sig innebär coronakrisen en stor möjlighet, tror USA:s antidopningsbyrå Usada. Storbritanniens dito, Ukad, håller inte med..

Barometern - 30 minuter sedan

Arbetsmarknadsministern: Är ett tufft läge

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) är beredd att vidta fler åtgärder för att hantera den snabbt stigande arbetslösheten. Under tiden får de politiska förhandlingarna om att reformera Arbetsförmedlingen pausa..

Barometern - 30 minuter sedan

Rusning efter plastskydd till butikskassorna

Det är svårt att hålla två meters avstånd när man ska betala. För att skydda sin personal mot droppsmitta väljer allt fler butiker att sätta upp plastskydd vid kassorna..

Barometern - 30 minuter sedan

USA:s dödssiffra högre än Kinas

Antalet coronasmittade människor som har avlidit i USA stiger och har passerat den officiella dödssiffran i Kina..

Barometern - 45 minuter sedan

Hon har bytt New York-flyg till vårdutbildning

Bara för några veckor var hon ansvarig för servicen ombord på ett SAS-flyg till New York. Nu står Malin Öhman på Sophiahemmet och lär sig om smittspridning och patientsekretess. Hon är en av 300 före detta SAS-anställda som genomgår intensivutbildning för att kunna jobba inom vård och omsorg..

Barometern - 45 minuter sedan

Hedman NHL:s bästa back – enligt spelarna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.