Sydöstran > Nyheter

Thursday, 02 April, 06:18

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 16:35

Gustafsson gör politik av en samhällskrisDet är beklämmande att Elina Gustafsson försöker göra politik av en samhällskris på samma sätt som William Hahne försöker göra affärer. Kanske är de två inte så långt ifrån varandra trots allt?.
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Elina Gustafsson, William Hahne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustafsson, gör, politikav en , samhällskris

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Krispaketen för små och långsamma

Krispaketen räcker inte för många drabbade företag och stöden riskerar att komma när det redan är för sent, enligt flera företagarorganisationer. De efterlyser mer, och mindre krångliga, stöd..

Sydöstran - 5 minuter sedan

Skånsk handlingskraft i coronakrisen

Matinköp, bibliotekslån eller bara ett samtal om det nya livet i isolering. I skånska Vellinge lyfter allt fler personer från riskgrupperna på luren och ber om hjälp. Diakonen Christina Dongas är en av dem som svarar..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Vacker soluppgång över Sölvesborgs viken

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tävling: Vinn skärgårdspass!

Ta chansen att vinna festivalpass till sommarens Karlskrona skärgårdsfest - svara på dagens fråga här!.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nu öppnar tomtkö för nytt villaområde

Idag öppnar tomtkön för det nya villaområdet i Mjällby. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

”Glad påsk! Vi tänker på er!”

För att pigga upp både de äldre och personalen på äldreboendena och inom vården är eleverna på Karlskrona språkskola igång med att tillverka påskkort. Ebba Larsson i årskurs 2 säger att hon tycker att idén är jättebra. – Så att man åtminstone kan göra något litet för dem..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Krisledningsstab flyttad till hemlig plats

Ronneby kommuns organisation har sedan snart tre veckor tillbaka styrts av en krisledningsstab. Under tisdagen flyttade staben ut ur stadshuset till en hemlig plats..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Karlshamn spurtar mot bredbandsmålet

Sedan 2014 har Karlshamn energi accelererat utbyggnaden av bredbandsfiber. Man leder nu utbyggnadsligan i länet och har en högre utbyggnadstakt än riket i stort..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kulturtidskrifterna hotas av coronakrisen

Försäljningen störtdyker och alla evenemang måste ställas in – coronakrisen kan bli slutet för Sveriges rika flora av kulturtidskrifter..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Rekordförsäljningen räddningen i krisen

Många klubbar har korttidspermitterat spelare. Regerande mästarklubben Djurgården går ännu mot strömmen – stärkt av rekordförsäljningen av Marcus Danielson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.