YA > Nyheter

Saturday, 04 April, 13:22

YA - 25 mar 20 kl. 16:35

Österlen FF ser positivt på flytten: ”Tror det kan gynna oss”Österlen FF vill gärna se sig som en vinnare, när förbundet väljer att flytta fram och korta ner seriespelet i division 2. – Jag tror att det kan passa oss. Det här blir en utmaning och en möjlighet, säger tränaren Jonas Stridsberg..
Läs mer på YA
Läs mer om:
FF, Jonas Stridsberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖsterlenFF , ser, positivt, flytten, Trordet kan , gynna oss
Kristianstadsbladet - 17 feb 11 kl. 06:00

Lärare ser positivt på flytt

Foto: Bosse NIlsson
Om ett par år kan Norretullskolan vara ett minne blott. Eller kanske snarare återuppstått i ny skinande skepnad.
När byggnadsnämnden träffas i nästa vecka, har den två beslut på sitt bord som ritar om skolkartan i centrala Kristianstad.

SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 15:32

Polisen: Vi ser positivt på dem

Polisen Kronoberg ser positivt på Missing People. Men kan inte förlita sig på dem i samma utsträckning som exempelvis orienterare. Magnus Rostedt är ansvarig för sökoperationer vid Kronobergspolisen.

DI - 03 apr 19 kl. 19:22

Löfven ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien

BRYSSEL Sverige ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien, precis som Sverige ser positivt på andra sätt att underlätta handeln efter brexit..

Nyan - 10 jun 16 kl. 11:18

Mikael Selander ser positivt på framtiden

Eckerö kommun är sist ut i Nya Ålands serie om de åländska kommunerna: Det går bra för näringslivet i Eckerö men en åldrande befolkning och en eventuell kommunsammanslagning oroar kommunstyrelsens ordförande Mikael Selander. – Från kommunens sida hoppas vi kunna stötta en eventuell butiksverksamhet, säger han.
Smart Park, golfbanan, fiskodlingen och turismnäringen ger Eckerö hopp.

Alingsås tidning - 09 jun 17 kl. 15:35

M: ”Ser positivt på föreslagen utveckling av Lyckan”

Moderaterna tar ansvar för fattade beslut och vi driver aktivt förbättring och utveckling av Alingsås. Det innebär att vi har för avsikt att fullfölja den avsiktsförklaring som är tecknad med Trafikverket avseende hur E20 genom staden ska utformas. Avsiktsförklaringen avser hela E20 genom staden med fyra planskilda trafikplatser som tillsammans skapar stora möjligheter men också utmaningar.

Eurosport - 14 jul 11 kl. 18:51

Formel 1 - Webber: "Vi pratar - det ser positivt ut"

Mark Webber bekräftar uppgifterna om att han är nära en förlängning med Red Bull. "Det ser positivt ut", säger den australiske stjärnan till BBC Sport..

IDG - 04 jul 12 kl. 16:19

Dell ser positivt på Microsofts surfplatta

Det har spekulerats i att Microsoft tänker konkurrera med hårdvarutillverkarna med surfplattan Surface. En källa på Dell uppger dock att företaget ser positivt på släppet..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 13 kl. 13:05

Kulturskolan ser positivt på tillbyggnad

Kulturskolans rektor Per Lindborg ser positivt på förslaget att bygga ut biblioteket för att ge plats för instrument- och orkesterundervisning. Samtidigt är han fortfarande bekymrad över den pressade tidsplanen som innebär en flytt av kulturskolan till Tingshuset redan till hösten.? Risken är att terminsstarten blir försenad, säger han..

DI - 10 sep 14 kl. 08:08

SEB ser positivt på GE-affär

SEB Equity Research ser positivt på Electrolux aviserade förvärv av vitvaruverksamhet från General Electric för 23,4 miljarder kronor kontant..

SR - 20 apr 15 kl. 13:51

LO ser positivt på ekonomin

LO:s ekonomer ser positivt på Sveriges ekonomi och tror att BNP ökar med tre procent i år. Framför allt är det en bättre utveckling i Europa som får tillväxten att ta fart, säger LO:s chefsekonom Ola Pettersson..

Blekinge Läns tidning - 24 feb 16 kl. 19:00

Kommunalråd i väst ser positivt på ny sjukvård

Kommunalråden ser positivt på att stänga dagakuten. Förändringarna kan till och med bli ett lyft för invånarna..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..

YA - 1 timme sedan

Lokalt quiz uppmuntrar till motion på säkert avstånd

Även om vi ska hålla oss hemma i så stor utsträckning som möjligt uppmuntras fortfarande frisk luft och motion. Ett sätt att variera sin promenad på är att kombinera den med ett quiz..

YA - 1 timme sedan

Selena Gomez: Jag är bipolär

YA - 1 timme sedan

Biskop om nytt sätt att fira påsk: Smärtsamt

Ingenting är sig likt under den kristna kyrkans största högtid, påsken. I Stockholms stift kommer kyrkorna inte att vara öppna för gudstjänst på vanligt sätt, men i vissa andra delar av landet bedöms det vara fortsatt möjligt. Så här resonerar tre biskopar..

YA - 1 timme sedan

Coronakrisen: Historisk makt till regeringen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – detta utan att först få riksdagens godkännande. Det skulle vara de mest långtgående maktbefogenheterna för en regering sedan andra världskriget. – För Sverige skulle detta vara unikt, säger Mark Klamberg, professor i folkrätt..

YA - 2 timmar sedan

Facit för ligorna – om de stoppas av corona

Första ligatiteln för Liverpool på 30 år, en utebliven triumf för Lazio, nedflyttning för Werder Bremen – och Alexander Isak till Champions League? Det blir några av utfallen om herrarnas fotbollsligor skulle avslutas i förtid och slutgiltigförklaras som tabellerna ser ut just nu..

YA - 2 timmar sedan

Vårvärmen sprider sig över landet

Goda chanser till sol i helgen i stora delar av landet. Det är prognosen från SMHI. Och med lite tur varar det ända fram till påska..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.