Barometern > Nyheter

Saturday, 04 April, 02:09

Barometern - 25 mar 20 kl. 16:31

Så mycket får Kalmar FF betala i lokalhyra på Guldfågeln Arena825 000 kronor per år. Det ska Kalmar FF betala i hyra till Kalmar kommun för kansli, omklädningsrum, förråd och kiosker på Guldfågeln Arena. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar FF, Guldfågeln Arena, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket får , KalmarFF , betalai , lokalhyra, Guldfågeln Arena
Corren - 27 aug 18 kl. 10:30

Löfte: Föreningar slipper lokalhyra

Socialdemokraterna i Vadstena vill att fritids- och kulturföreningar ska slippa att betala lokalhyra i kommunägda lokaler..

Skånskan - 04 mar 16 kl. 08:00

Olagligt i Kalmar län är tillåtet i Skåne

Skåne Ombordavgift på buss i Kalmar län är olagligt, men inte i Skåne. Lagen om betaltjänster tolkas olika.I tisdags beslutade regionfullmäktige att införa en tilläggsavgift på tio kronor som läggs på det vanliga biljettpriset i all busstrafik när man betalar med kort.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kalmar FF stoppar sponsring från SD efter kritik på sociala medier

Bland annat Vänsterpartiets tidigare partiledare Lars Ohly och komikern Özz Nujen uppmärksammade under torsdagen en bild som sprids på Twitter och Instagram.  Sponsras alltså Kalmar FF av rasister? http://t.

Barometern - 27 jul 13 kl. 13:48

Kryphål räddar Kalmar landsting

Landstinget i Kalmar har gått ut hårt med att de från skulle vara helt kontantfria från och med årsskiftet. Men det finns ett kryphål. Om det verkligen, verkligen, kniper så går det att betala kontant i alla fall.

Barometern - 06 sep 13 kl. 08:12

Kalmar kommun hjälpte Ikea att skatteplanera

Kalmar kommun hjälpte Ikea och Ikano att minska skatten med tre kvarts miljon i samband med att det nya varu­huset byggdes. Betala skatt för en av fastigheterna och slipp att göra det för resten. Så har Ikea och Ikano med hjälp av kommunerna de etablerat sig i undvikit att betala 13 miljoner kronor i skattunder 2000-talet.

Barometern - 29 nov 13 kl. 07:30

Inga jobb i Kalmar

Har efter 40 år i arbetslivet blivit av med jobbet på grund av, som det heter i företagen, "ojämna penningströmmar" – vilket menas med att kunder inte betalar sina räkningar i tid så att företaget inte kan fungera som det ska när bankerna inte vill riskera något för att hjälpa upp situationen. OK då kommer man in på Arbetsförmedlingen, där säger de blixtsnabbt att i Kalmar finns inget jobb, ingen framtid. Utan sök er härifrån så snabbt ni kan!

Barometern - 09 jan 14 kl. 08:16

Monopol ökar bostadsbristen i Kalmar

Kalmar kommun har markmonopol och planmonopol i Kalmar tätort.
Tomter för småhus erbjuds i flera orter runt Kalmar. Trots det är kommunens tomtkö lång.

Barometern - 25 feb 14 kl. 16:39

Var tredje ska betala tillbaka bostadsbidrag

I dagarna får drygt 1500 personer i länet ett brev där Försäkringskassan kräver tillbaka pengar. Försäkringskassan kräver i dagarna pengar tillbaka från 71 000 svenskar som fått bostadsbidrag enligt Hyresgästföreningens medlemstidning Hem och hyra. Av dessa finns alltså drygt 1500 i Kalmar län och det genomsnittliga beloppet som länsborna ska betala tillbaka är 6035 kronor var.

Barometern - 06 maj 14 kl. 23:16

Porr-hot fick surfare att betala

Med hot om att hängas ut som porrsurfare tvingades privatpersoner betala in pengar. Nu har flera misstänkta åtalats för grov utpressning. Förra året fick flera personer i bland annat Kalmar län fakturor hemskickade med skadeståndskrav för illegalt nerladdade porr­videoklipp.

Barometern - 11 jul 14 kl. 06:36

Fejkade olycka - ?offren? får betala

Kompisarna krockade med varandra utanför Kalmar. Men försäkringsbolagen blev misstänksamma och vägrade betala ut ersättning. Den påstådda olyckan inträffade i trakterna av Kläckeberga vintern 2011.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Brasiliansk bönedag mot viruset

Barometern - 1 timme sedan

Täckta ansikten rekommenderas i USA

Barometern - 1 timme sedan

Kidnappad oppositionsledare "mår bra"

Barometern - 2 timmar sedan

Misstänkt järnrörsmisshandel i Uppsala

Barometern - 3 timmar sedan

Utegångsförbud för unga i Turkiet

Barometern - 3 timmar sedan

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Barometern - 3 timmar sedan

Jobbstatistik sänkte Wall Street

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.