Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 07:18

Expressen - 25 mar 20 kl. 16:31

Regeringen väntas presentera nytt krispaketFinansminister Magdalena Andersson presenterar nu ytterligare ett krispaket för att stötta landets hårt pressade företag. Tillsammans med företrädare för MP och samarbetspartierna C och L håller hon en pressträff klockan 17 på onsdagen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, väntas, presentera, nytt, krispaket
HBL - 29 nov 13 kl. 07:34

Regeringen väntas presentera nya strukturer

Regeringen väntas i dag komma med uppgifter om det nya strukturpaketets innehåll. Regeringspartiernas ordförande skulle fortsätta förhandla sent in på natten i går. Nu på morgonen ska i sin tur hela regeringen samlas till förhandlingar på Ständerhuset.

Nerikes Allehanda - 16 mar 20 kl. 08:55

JUST NU: Se regeringens presskonferens – väntas presentera åtgärder kring coronaviruset ►Vi sänder direkt

Regeringen väntas presentera nya åtgärder i spåren av coronaviruset. Du ser den direkt här på NA.se..

Regeringen - 16 sep 11 kl. 10:34

Regeringen stödjer ansökan om nytt biosfärområde

Regeringen har beslutat att stödja ansökan från Länsstyrelsen i Jönköpings län med flera om att Östra Vätterbranterna ska få status som biosfärområde. Pressmeddelande: Regeringen stödjer ansökan om nytt biosfärområde Om regeringens politik för biologisk mångfald Miljödepartementet, 16 september 2011.

HBL - 30 mar 15 kl. 09:04

Grekland väntas presentera reformer

Grekland väntas presentera en lista på ekonomiska reformer. Reformerna är ett krav för att landet ska få nästa lånerat av sina internationella finansiärer.Greklands pengar hotar ta slut om tre veckor om inte regeringen lyckas få fortsatt lånehjälp.

Expressen - 06 apr 16 kl. 12:18

Regeringen väntas ändra migrationslinjen

Regeringen väntas ändra i sin migrationspolitik. Migrationsminister Morgan Johansson (S) ska presentera ändringar i regeringens migrationslinje, uppger Sveriges Radio. .

DN - 07 apr 15 kl. 10:35

Regeringen väntas presentera järnvägssatsning


Ännu en del ur vårbudgeten presenteras på tisdagsförmiddagen. En inte alltför vågad gissning är att det handlar om mer pengar till järnvägsunderhåll eftersom presentationen äger rum på lokstallarna i Sundbyberg..

SR - 21 nov 16 kl. 13:55

Regeringen väntas sänka solskatten

Regeringen väntas idag föreslå att den nyss införda energiskatten på stora anläggningar för solenergi ska sänkas till lägsta möjliga nivå..

Regeringen - 12 feb 18 kl. 09:15

Regeringen avser återkomma med nytt förslag om en garanti för tidiga stödinsatser

Regeringen beslutade den 8 februari att ta hem propositionen Läsa, skriva, räkna – en åtgärdsgaranti. Regeringen kommer istället att återkomma till riksdagen med en ny proposition. Det nya förslaget ska ta hänsyn till de synpunkter om administration som lyfts fram i riksdagens utbildningsutskott..

Regeringen - 27 dec 17 kl. 11:00

Lagförslag om slopad Karensdag - regeringen föreslår nytt rättvisare avdrag

Regeringen föreslår i ett lagförslag, en lagrådsremiss, att avskaffa karensdagen och införa ett karensavdrag för att ge rättvisare förutsättningar för olika yrkesgrupper vid sjukfall. Förslaget förbättrar framförallt för yrkesgrupper som jobbar obekväma tider, inte minst i jul och nyårstider. Exempelvis undersköterskor, sjuksköterskor, brandmän och poliser..

HBL - 05 nov 14 kl. 18:48

Regeringen väntas klara förtroendeomröstningen

Regeringen torde överleva förtroendeomröstningen på fredag, om än med knapp marginal. FNB har talat med riksdagsgrupperna och det ser ut som att få riksdagsledamöter kommer att vara frånvarande, varken bland regerings- eller oppositionspartierna. Regeringen kan som mest få ihop 97 röster på fredag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Socialdemokraterna rusar i krisen – stödet ökar stort

Socialdemokraterna rusar i coronakrisen.Mätning efter mätning visar hur stödet för både S och Stefan Löfven har ökat den senaste månaden.I Aftonbladet/Demoskop ökar partiet med 5,3 procentenheter – och samlar nu 27,9 procent..

Expressen - 15 minuter sedan

Experterna: Därför har Skåne klarat sig bättre

Skåne har hittills klarat sig förhållandevis bra i kampen mot Covid-19. Varför har det blivit så – och kan Skåne rentav undvika en större smittspridning? Kvällsposten har frågat tre experter.

Expressen - 30 minuter sedan

Det gör vissa mer immuna än andra

Varför vissa blir så sjuka och andra inte märker av covid-19, är något forskarna är mycket intresserade av.Det är ett område där forskningen kommer att öka.– Det handlar om grader av en naturlig motståndskraft, säger Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska institutet..

Expressen - 1 timme sedan

Efter aprilsnön – då kommer solen igen

Stockholmarna vaknade upp till aprilsnö.Men snart återvänder solen – med besked.Det berättar meteorologen Johan Groth inför den stundande påskledigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Omvärldens dom: Så sköter Sverige corona

Öppna skolor, folk på gatorna. Råd snarare än förbud.Sverige går sin egen väg genom coronapandemin – och intresset i omvärlden är stort..

Expressen - 1 timme sedan

Alkoholförsäljningen ökar kraftigt i coronatider

Coronakrisen innebär mer tid hemma och mindre uteliv på restauranger och krogar. Det får konsekvenser på många sätt.Som att alkoholförsäljningen ökar kraftigt.

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Därför är våra symtom på corona så olika

Majoriteten av befolkningen får milda symtom av coronaviruset.Enligt Lennart Svensson, professor i molekylär virologi vid Linköpings universitet, finns det tre tydliga förklaringar till att vi reagerar så olika på smittan.– Viruset har en del udda egenskaper som vi virologer tycker är spännande, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Därför sprids viruset så snabbt i världen

De flesta smittar bara två eller tre andra. Sen finns superspridarna – som är mycket mer smittsamma och kan starta spridningskedjor som det är nästan omöjligt att stoppa. De kan dessutom vara ganska många.

Expressen - 4 timmar sedan

CIA jagar Kinas coronasiffror – tror inte på landets uppgifter

CIA-tjänstemän har ända sedan början av februari varnat Vita huset för att Kinas sifferuppgifter om antalet coronafall i landet inte stämmer enligt New York Times.Kina har rapporterat omkring sex coronafall per 100 000 invånare vilket är betydligt lägre än siffrorna från andra svårt pandemidrabbande länder som Italien, Spanien och USA.Nu pågår en jakt från underrättelseorganisationens sida för att ta reda på den ”faktiska” dödssiffran i Kina – hittills utan framgång..

Expressen - 6 timmar sedan

Fina gesten till vårdens hjältar – hyllades av miljoner britter

Vårdpersonal är hårt pressad världen över på grund av coronapandemin.Storbritannien gör sitt bästa för att visa sin uppskattning.Miljontals britter, däribland premiärminister Boris Johnson, klev för andra torsdagskvällen i rad ut i sin dörröppning eller på sin balkong och applåderade hjältarna skriver Mirror.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.