BT > Nyheter

Monday, 30 March, 14:54

BT - 25 mar 20 kl. 16:28

Boråselever gläds åt fria luncher på restaurang: ”Underlättar”Fri lunch för gymnasieelever, ökad omsättning för restauranger. Boråspolitikernas nya drag i coronakrisen får tummen upp..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boråselever, gläds, åt, fria, luncher, restaurang, Underlättar

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Lugn musik tröstar i karantäntider

Den sociala distanseringen för att minska coronavirusets spridning har förändrat hur vi lyssnar på musik, enligt uppgifter från Spotify. Många söker lugn i meditationspoddar och stillsam musik – och fler än tidigare lyssnar på nyhetspoddar..

BT - 30 minuter sedan

Eurovisionarena blir coronasjukhus

Rotterdam Ahoy, arenan i Nederländerna som i maj skulle varit ett glittrande europeiskt musikcentrum, görs om till ett sjukhus för att klara av coronavirusets utbrott i landet..

BT - 45 minuter sedan

146 döda i Sverige– stabsläge i alla regioner

Sverige har nu mer än 4 000 bekräftade fall av covid-19 och av dem har 146 avlidit. Samtliga regioner jobbar nu i stabs- eller förstärkningsläge..

BT - 1 timme sedan

SKR: "Vi ger inga rekommendationer om skydd"

Nej, regioner och kommuner har inget med rekommendationerna om nivå på skyddsutrustning att göra. Det är helt och hållet Folkhälsomyndighetens sak, enligt Sveriges kommuner och regioner. Men förtroendeklyftan mellan personal och arbetsgivare är inte bra, enligt sektionschefen Emma Spak..

BT - 1 timme sedan

Fördubbling av coronafall på Säs på kort tid – yngsta i 40-årsåldern

Just nu vårdas 13 coronapatienter på Säs, varav fyra på intensivvården. – Åldersspannet på de inneliggande patienterna är från 40-årsåldern till drygt 90, säger chefläkare Sara Degerman Carlsson..

BT - 1 timme sedan

Corona stänger igen skidanläggningar

Flera skidanläggningar har nu stängt igen för säsongen på grund av coronaviruset. Genom att stänga vill Romme Alpin i Borlänge och Galtis i Arjeplog minska smittspridningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.