YA > Lokalt

Tuesday, 31 March, 08:48

YA - 25 mar 20 kl. 06:10

Trångt i samband med vägarbeteKyrkogårdsgatan kommer delvis att stängas av i samband med arbetet i höjd med Folkhögskolan under den kommande veckan meddelar Skurups kommun..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Folkhögskolan, Skurups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trångti , sambandmed , vägarbete
Jönköpingsnytt - 20 nov 12 kl. 16:45

Trafikverket ersätter bilist efter vägarbete på E4

En privatperson från Huskvarna får ersättning av Trafikverket efter skador på bilen som uppstod i samband med ett vägarbete..

Jönköpingsnytt - 20 nov 12 kl. 16:45

Trafikverket ersätter bilist efter vägarbete

En privatperson från Huskvarna får ersättning av Trafikverket efter skador på bilen som uppstod i samband med ett vägarbete..

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 15:35

Husbil krockade vid vägarbete

Vid 15-tiden körde en husbil på ett arbetsfordon vid trafikplats Härlöv i Kristianstad.
På platsen pågår ett vägarbete, men det är oklart om arbetsfordonet var på plats i samband med det. Skadeläget är i nuläget oklart men polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen.

Expressen - 26 sep 14 kl. 07:45

52 fortkörare åkte fast vid vägarbete i Lund

52 personer åkte fast för fortkörning under två timmar vid ett vägarbete i Lund. Åtta av dem körde så fort att de blev av med sina körkort. Fortkörarna hejdades i samband med att polisen gjorde en landsomfattande kontroll av trafiken på torsdagskvällen..

Alingsås tidning - 24 maj 16 kl. 13:25

Olycka vid vägarbete

En olycka med ett arbetsfordon inträffade på Liveredsvägen vid lunchtid på tisdagen. Olyckan skedde en bit in i Ale kommun där ett arbetsfordon välte ner i ett dike i samband med vägarbete. En person har förts till sjukhus för kontroll..

Västerbottens Folkblad - 07 jun 18 kl. 07:17

Risk för köer under vägarbete

Ett vägarbete riskerar att skapa köer i trafiken under torsdagen. Det är längs väg 611 mellan Vännäs(Nybyvägen) och Pengfors som vägarbetet kommer att pågå under torsdagen. Trafikverket meddelar att det handlar om ett beläggningsarbete som kommer påverka båda riktningar.

Västerbottens Folkblad - 10 maj 19 kl. 09:53

Vägarbete på E4 kan stoppa trafik

En del av E4:an stängs av i samband med ett vägarbete under maj och juni. Från den 20 maj till den 12 juni ska ett beläggningsarbete pågå mellan Bureå och Sikeå. Mer specifikt ska arbetet utföras mellan E4 i Sikeå och trafikplats Yttervik i båda riktningarna.

Magazin24 - 23 jun 12 kl. 16:51

Vägarbete påverkar trafiken i Köping

Trafikverket meddelar att de utför ett akut vägarbete på väg 250 från Arbogavägen/Ängebyleden till Kristinelunds Sportfält i Köping. Anledningen till arbetet är läckaget i fjärrvärmesystemet, som Magazin24 tidigare skrivit om. Ett körfält är avstängt i korsningen Bergslagsvägen/Nya Hamnvägen.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 21:09

Nytt vägarbete på E 22 kan skapa köer

Foto: Tom Wall
Sommaren är högsäsong för vägarbeten och från och med natten till onsdagen pågår ett beläggningsarbete mellan trafikplats Härlöv och trafikplats Kristianstad.
Arbetet på motorvägssträckan beräknas pågå till kvällen den 10 juli och sker på körbanan mot Bromölla. Ett körfält är under arbetet avstängt och hastigheten är sänkt till 50 km/h vilket kan medföra längre köer.

YLE - 02 maj 17 kl. 09:43

Halva vägen avstängd i Runsala under vägarbete

Ett körfält kommer att vara stängt medan ett vägarbete pågår i Runsala. Fräsnings- och beläggningsarbetet påbörjas på tisdag och avslutas fredagen den 5 maj. Trafiken längs Runsala parkväg påverkas på avsnittet Runsalabron-Fridhemsvägen.

Fler nyheter från YA

YA - 16 timmar sedan

Ingen Covid -19 i äldreomsorgen

Ingen konstaterad eller misstänkt coronasmitta finns på kommunens särskilda boenden.

YA - 18 timmar sedan

Även släktforskarjouren ställs in

På grund av coronaviruset väljer släktforskarjouren att ställa in sitt besök i Skurup denna vecka..

YA - 21 timmar sedan

2 500 liter diesel stals från gymnasiet

Uppenbart väl förberedda dieseltjuvar har slagit till mot Nils Holgersson-gymnasiet. I slutet av förra veckan försvann 2 500 liter drivmedel från skolans inlåsta maskiner. Värdet på bytet är omkring 35 000 kronor..

YA - Igår: 19:00

Åtgärder krävs mot sopor och råttor

Skurups kommun har tagit emot ett flertal klagomål avseende råttor vid en flerfamiljsfastighet i Abbekås. Enligt de närboende rör sig skadedjuren kring soptunnorna, där det emellanåt uppges ligga berg av avfall..

YA - I förrgår: 18:14

Hälsomässan drabbades av den senaste folksamlingsrestriktionen

De nya restriktionerna om att folksamlingar på mer än 50 personer inte längre är tillåtna drabbade hälsomässan i Skurup. Hälften av utställarna lämnade återbud. De deltagare som dock kom till mässan testade allt från Reiki till Falun Gong och healing..

YA - 28 mar 20 kl. 07:00

Avgiftslättnad och en särskild corona-akut - politiker vill hjälpa näringsidkare

Liksom övriga kommuner i Sverige gör Skurup vad de kan för att stötta sina företagare som drabbas av svårigheter på grund av Coronakrisen, bland annat genom att förlänga betalningstiden för kontroll och tillsynsavgifter.

YA - 28 mar 20 kl. 07:00

Politiker arbetar för mer lokalt stöd

Kommunstyrelsens ordförande, Johan Bolinder (M) beskriver läget i Skurup som ansträngt men under kontroll. .

YA - 27 mar 20 kl. 00:00

Nattlig dieselstöld polisanmäld

YA - 27 mar 20 kl. 15:45

Dyr skadegörelse av busskur

YA - 26 mar 20 kl. 18:00

Försök till stöld i garage

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.