Expressen > Nyheter

Thursday, 09 April, 12:28

Expressen - 25 mar 20 kl. 16:12

”Många kommer tyvärr att förlora jobbet”Vilken inverkan har coronakrisen på ekonomin? Hör sparekonomen Joakim Bornold i senaste avsnittet av Expressen förklarar.- När marknaden väl vänder, då behöver man ha aktier kvar i sin portfölj, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Joakim Bornold, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många kommer tyvärratt , förlora, jobbet
UNT - 16 okt 13 kl. 21:55

"Anstränger oss för att förlora"

ISHOCKEY. Nio segrar på elva försök, Wings vägrar verkligen att förlora i hockeyettan.? Tyvärr anstränger vi oss till det yttersta för att förlora den här matchen, säger tränaren Mike Beharrell efter 5?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Du duger på jobbet

Många går tyvärr omkring med en känsla av att de inte duger på jobbet och oftast helt i onödan för de högsta kraven kommer enligt min erfarenhet som beteendevetare och karriärcoach i de flesta fall från individen själv. Ta av jämförelseglasögonen Ett vanligt orsak bakom känslan av att inte duga är att man jämför sig lite för mycket jämför sig med andra kollegor och samarbetspartners på jobbets prestation och hur de är och vad de gör än andra som känner sig mer värdefulla i sig själva. Alla jämför sig med andra någon gång då och då på jobbet vilket är helt naturligt och helt ok.

Kristianstadsbladet - 07 jun 13 kl. 23:55

Zlatan: Vi ska inte förlora den här

Lagkapten Zlatan Ibrahimovic var också besviken.1-2 mot Österrike var en stor missräkning. - Det här känns inte bra alls, sade han.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 06:00

Vindkraftsbyggare på väg förlora en utdragen kamp

SVALÖV Vindkraftsbyggarna Christer Laurell, Håkan Pålsson och Thomas Pålsson i Tarstad är på väg att förlora kampen mot Svalövs kommun.Kravet att få ersättning på drygt 6 miljoner kronor för fördröjning av byggnationen av ett antal kraftverk grusas nu av hovrätten:
Ärendet har avgjorts och där medges inget fortsatt prövningstillstånd. Sista chansen blir nu Högsta domstolen som kan ändra beslutet.

Skånskan - 05 dec 16 kl. 10:57

Vinna och förlora – nyttig livslektion

ERWP.fif(0)En tilltufsad inbakad fläta, en rodnad under ena ögat, tårar som trillar och en träningsjacka som kastas i golvet i gruvlig besvikelse.
Det gör ont att förlora.

Opinionen.se - 27 maj 13 kl. 08:01

Bli mer kreativ på jobbet

Det mesta blir roligare när man blir mer kreativ och man blir mer kreativ när man ökar motivationen ? det blir en positiv spiral helt enkelt. Dessutom blir man ofta även effektivare och får mer gjort när man tänker i nya banor.

BT - 26 maj 14 kl. 09:11

Rätten till glädje över jobbet

Bättre arbetsmiljö. Utöver kampen mot arbetslösheten måste vi ta kampen för bättre arbetsmiljö. Rapporter säger att stress på jobbet i förlängningen skapar allvarliga problem för arbetarna.

YA - 28 mar 14 kl. 04:00

Mot första jobbet

Foto: Staffan Claesson / TT
För att ett lärlingssystem ska bli framgångsrikt måste arbetsmarknadens parter ta ett större ansvar.
Sysselsättningsgraden hos personer mellan 20 och 24 år ligger på cirka 60 procent, vilket är en minskning med 20 procentenheter sedan i början av 1990-talet. Det pekar tydligt på att ungas etablering på arbetsmarknaden sker senare än förr.

Nerikes Allehanda - 05 dec 17 kl. 21:31

Facket om sextrakasserierna: "Tyvärr är jag inte förvånad"

Personer som utnyttjat sin maktställning. Anställda som har mått dåligt när de ska gå till jobbet - sextrakasserierna skakar Universitetet. – Tyvärr är jag inte förvånad, säger fackliga ombudet Jens Ekengren..

Nyheter 24 - 18 dec 13 kl. 11:07

Tillbaka på jobbet? Vi vet hur du känner

Natten till första jobbmåndagen. 
Hur det ser ut när du och kollegan gör sällskap till jobbet första dagen. Du kan ju gissa vem du är.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

S och M överens – de som är i riskgrupp kan få ersättning

Socialdemokraterna går Moderaterna till mötes i frågan om ersättning till dem som tillhör riskgrupper för corona och därför bör stanna hemma från arbetet, erfar DN. S vill nu snabbt utreda hur man ska definiera riksgrupperna och hur ett system för utbetalningar skulle kunna utformas. .

Expressen - 30 minuter sedan

S och M överens om förslaget – riskgrupper kan få ersättning

S och M är överens om att den så kallade smittbärarpenningen ska utvidgas, erfar DN.Enligt förslaget så ska riskgrupper som bör stanna hemma från jobbet kunna få ta del av ersättningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Spanien planerar att häva nedstängning

Enligt den spanska premiärministern, Pedro Sanchez, har Spanien nått kulmen av coronasmittan. Därmed kommer landet snart att häva den nationella nedstängningen, sa Sanchez under en presskonferens i dag..

Expressen - 1 timme sedan

Beslutet: Halvera parkeringsavgifterna

Socialdemokraterna och Alliansen har kommit överens om att närmare 12 000 parkeringsplatser ska få sänkt taxa de kommande månaderna med anledning av coronapandemin.Beslutet togs av styrelsen i det kommunala parkeringsbolaget under onsdagskvällen. .

Expressen - 1 timme sedan

Här skålar Walter, 99, – är frisk från corona

Walter, som fyller 100 om tre månader, är på fötterna igen efter att ha kämpat mot corona-viruset under en lång sjukhusvistelse.Nu ser han fram mot att fira påsken i hemmet och repa sig.– Och att få träffa min familj som jag inte sett på en månad, säger Walter..

Expressen - 1 timme sedan

Flygandet minskade med 60 procent: ”Dramatiskt”

Flygandet från Swedavias tio flygplatser minskade med 60 procent under mars, jämfört med samma period i fjol.Hittills i april har flygandet minskat med 97 procent.– Coronakrisens samhällspåverkan är dramatisk och det slår med full kraft mot Swedavia, säger vd:n och koncernchefen Jonas Abrahamsson i ett pressmeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

Ingen intensivvård för personer över 80

Coronapatienter med en biologisk ålder på över 80 ska inte få intensivvård på Karolinska universitetssjukhuset.Inte heller multisjuka över 60 år, enligt ett dokument som Aftonbladet fått ta del av.Dokumentet visar vilka patienter som bortprioriteras i covid-krisens Stockholm..

Expressen - 2 timmar sedan

Ylvas make dog – fick betala extra för transporten

Ylva Janssons make, Henning, avled vid 81 års ålder i coronaviruset efter att smittan spridit sig på hans äldreboende. Först fick Ylva Jansson besked om hon inte fick se honom en sista gång – kistan skulle vara sluten av smittskyddsskäl.  – Sedan berättade de att transportören skulle ha 1 995 kronor extra för att frakta honom från bårhuset till krematoriet, säger hon.

Expressen - 3 timmar sedan

Professorn: 30-40 procent av Stockholmarna kan ha smittats

Forskare tror att vi kan uppnå flockimmunitet när 60 procent av jordens befolkning smittats av coronaviruset.I Stockholm kan runt 30 till 40 procents redan haft viruset, det tror Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska institutet..

Expressen - 4 timmar sedan

CORONA I KORTHET: USA går om Spanien i antal dödsfall • Wolds kritik efter smittan på äldreboenden: ”Tänk om” • Larmet från Malmö: Vårdpersonal jobbar i privata kläder

USA har konstaterat nästan 2 000 nya dödsfall – och har nu gått om Spaniens totala dödsantal.■■■Professor Agnes Wold är kritisk till coronasmittan på äldreboenden och inom hemtjänsten – och menar att Sverige måste tänka om.■■■Vårdpersonal i Malmö larmar om att de tvingas arbeta i sina privata kläder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.