YA > Lokalt

Wednesday, 08 April, 04:33

YA - 25 mar 20 kl. 16:00

Tv: De klappar händerna för vårdens hjältar: ”Ett avbrott i tristessen”Över hela landet ekar applåderna för vårdens hjältar i coronavirusets härjningar. Även på Rosentorget i Simrishamn hörs hyllningen. Varje kväll klockan 20..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Rosentorget, Simrishamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv De klappar, händernaför , vårdens, hjältarEtt , avbrott, i tristessen

Fler nyheter från YA

YA - 10 timmar sedan

29 coronamiljoner i statsbidrag

Regeringen delar ut 15 miljarder extra i coronastöd. Simrishamns kommun får nästan lika mycket som Ystads kommun. Simrishamn får 29 miljoner kronor.

YA - Igår: 15:19

Stöldförsök: Nattligt besök på tippen – tjuvar påkomna

En man och en kvinna som mitt i natten försökte stjäla elektronikskrot upptäcktes av väktare..

YA - Igår: 00:01

Oppositionen: Sociala effekter av coronapandemin inte tillräckligt belysta

Den politiska oppositionen i Simrishamn anser att konstaterade eller tänkbara sociala konsekvenser av coronapandemin inte är tillräckligt belysta, varken av medier eller från myndighetshåll, och har därför formulerat en gemensam skrivelse till kommunstyrelsen. .

YA - Igår: 15:42

Ny stöld i hamn

YA - Igår: 14:46

Film: Se uppfinnarnas hembyggda respirator: ”Lite spartanskt”

Uttrycket ”nöden är uppfinningarnas moder” har sällan stämt bättre än nu. För två sydostskånska uppfinningsrika män innebär det bland annat att de skickat in en modell på en hemmabyggd respirator till två internationella tävlingar på temat ”livräddande utrustning”. .

YA - I förrgår: 06:00

Österlenminnen-bild från simskola i havet väckte minnen

Häromdagen publicerade YA en bild från simskola vid en brygga i havet. En som kände igen sig var simläraren på bilden: Bodil Axelsson som lärde Simrishamnsbarn att simma i den ofta svinkalla Östersjön fem somrar i rad på 50-talet..

YA - 03 apr 20 kl. 17:15

Företagare misskötte bokföringen

Tingsrätten anser att företagaren gjort sig skyldig till två fall av bokföringsbrott. Men då han varit psykiskt nedkörd menar rätten inte att det var it medvetet utan av oaktsamhet. Därför blir domen villkorlig.

YA - 03 apr 20 kl. 08:15

Inga fondpengar till konstfestival – ny ansökan välkomnas

Sea Art Festival får inget bidrag från Yngve Östbergs minnesfond – just nu. Men en ny mer specificerad ansökan kan mycket väl ge ett bidrag. .

YA - 02 apr 20 kl. 20:15

Satte sig bakom ratten i lastbil trots att han var full

Mannen satte sig bakom ratten i en lätt lastbil trots att han druckit alkohol. Nu döms 60-åringen till en månads fängelse för grovt rattfylleri. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.