BT > Nyheter

Friday, 03 April, 12:47

BT - 25 mar 20 kl. 15:52

Beslutet: Hit ska Myråsskolans elever evakueras under renoveringenPlanerna för Myråsskolans närmaste framtid är fastlagda. De yngsta får stanna kvar i Brämhult, medan de äldsta får åka buss närmare två mil varje dag..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Myråsskolans, Brämhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutet, Hitska , Myråsskolans, elever, evakuerasunder , renoveringen
BT - 13 nov 12 kl. 13:58

Rödgröna försenade Myråsskolans ombyggnad

En ombyggnation av Myråsskolan är något många väntar på. Elever, personal och föräldrar samt alla politiker i stadsdelsnämnd Öster. Kommunstyrelsen beslöt den 7 maj i år att återremittera Östers förslag om ombyggnad av skola samt nybyggnad av förskola till lokalförsörjningsnämnden.

YA - 26 jun 14 kl. 12:24

Sommarskola erbjuder elever lugn och ro

Foto: Hanna F.Ellborg
"Man får mycket gjort och mer hjälp. Det är kul".

Nerikes Allehanda - 28 aug 15 kl. 15:39

Förslag: Hit flyttas Risbergskas elever

Risbergskas program flyttar till Rudbecksskolan, utom SAHA (samhällsprogrammet, högfungerande autism) som flyttas till Virginska. Det är förslaget som går till gymnasienämndens extra sammanträde den 4 september..

Sydöstran - 16 nov 18 kl. 08:16

Hit flyttar 400 elever – stora förändringar för gymnasiet

Nu finns ett nytt förslag klart som innebär stora förändringar för gymnasieskolan i Karlskrona. Flera program ska flyttas till andra skolor och en helt ny enhet ska sjösättas..

ÖstersundsPosten - 19 mar 20 kl. 11:08

Insändare: Beslutet om att flytta elever från Aspås skola är taget på helt fel grunder

Som politiker har jag svårt att förstå hur man kan förbise medborgares engagemang och....

BT - 21 nov 12 kl. 14:09

Historisk satsning på barnomsorgen i Borås

Alla barn i Borås som behöver plats på förskola ska få det inom utsatt tid. Men för att kommunen ska klara servicen till medborgarna krävs framförhållning . Att det idag är trångt på våra förskolor är givetvis bekymmersamt.

BT - 02 apr 19 kl. 14:21

Förslag på nya Myrås ute för synpunkter – ska ge plats åt 756 elever

Myråsskolan och idrottshallen ska byggas ut för att rymma fler elever. Nu har allmänheten en dryg månad på sig att lämna synpunkter på förslaget till ny detaljplan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Rävåsskolans öde avgörs kanske i juni

Frågan om Rävåsskolans vara eller inte vara blev inte enklare när den kom till kommunfullmäktige. Det är inte heller säkert att frågan kommer att avgöras i juni, som beslutet blev på tisdagskvällen..

YLE - 30 okt 16 kl. 19:50

I kyla och hetta - tusentals elever tillbringar skoldagen i exil

Barackskola är lösningen på många håll i Svenskfinland när skolan har blivit för farlig att vistas i. Tusentals skolbarn utsätts dagligen för dålig inomhusluft och många kommuner sölar med beslut om hur problemen ska åtgärdas. På skolgården vid Sirkkala skola i Åbo är det trångt om saligheten.

YLE - 12 feb 17 kl. 20:00

Behovet av skolskjutsar ökar - lång väg till skolan är vardag för allt fler elever

Trenden att stänga byskolor och samla upp eleverna i större centrala enheter leder till att behovet av skolskjutsar ökar hela tiden. Ändå är kommunerna njugga med hur skjutsar beviljas. Hos familjen Wiberg i Barösund i Ingå har barnen en skolväg på nästan 25 kilometer.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

JUST NU: Fyra åtalas för största knarkfyndet någonsin – här ligger 40 kilo amfetamin på golvet

När de två Borås stad-anställda gick in i bostaden stod där en man i kemikaliedräkt – och på golvet låg 43 kilo amfetamin. Nu åtalas fyra män för synnerligen grovt narkotikabrott. Fälls de blir männen de första i Borås att dömas för den rubriceringen.

BT - 1 timme sedan

Lägesbilden i regionen: Ansträngt men under kontroll

Inte lika illa som i Stockholm, men heller inte lika bra som i Skåne. Så lät det på Västra Götalandsregionens pressträff under fredagen..

BT - 1 timme sedan

Närakut och vårdcentral stänger: ”Måste samla resurserna”

Närakuten i Skene och jourcentralen i Ulricehamn stänger från och med lördagen på grund av coronaviruset. – Vi måste samla resurserna på Borås jourcentral, säger Maritha Bäck, primärvårdschef Närhälsan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.