Expressen > Nyheter

Sunday, 05 April, 08:13

Expressen - 25 mar 20 kl. 15:55

Migrationsverkets personal vädjar om hjälp: SmitthärdKritiken mot Migrationsverkets hantering av coronaviruset växer. Nu slår flera medarbetare i Sundbyberg larm om att läget är ohållbart. – Man undrar om det är någon i ledningen som tänker, säger en kvinnlig teamledare på myndigheten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Migrationsverkets, Sundbyberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Migrationsverkets, personal, vädjarom , hjälp, Smitthärd
YA - 17 maj 19 kl. 00:01

Personal vädjar om att få behålla hela Björkbacken: ”Stäng inte ner en välfungerande verksamhet”

Det är inte bara i Blentarp som vård- och omsorgsnämndens planer på att skära ner på äldreboenden väcker oro. Björkbackens personal vädjar nu om att alla avdelningar ska få vara kvar på det boendet..

SmålandsPosten - 26 sep 17 kl. 22:05

Personal vädjar - stäng intaget på Bup

Enligt personal på barn- och ungdomspsykiatrikliniken i Växjö får högprioriterade barn inte hjälp. Nu vädjar personal till ledningen: ”Stäng intaget tillsvidare”. – Personal är förtvivlade och söker sig bort från kliniken, säger en uppgiftslämnare..

SvD - 11 jan 16 kl. 17:01

Konsthögskolans personal vädjar om granskning

Toppstyrning och rättsosäkerhet präglar Konsthögskolan i Stockholm, enligt en skrivelse till utbildningsdepartementet. Personal vid skolan vädjar nu till myndigheter om granskning..

Hela Gotland - 31 maj 17 kl. 09:28

Fritids­personal vädjar till stats­ministern

Personal på Fårö förskola och fritids vädjar till statsminister Stefan Löfven om att låta två flyktingfamiljer som integrerats i samhället få stanna kvar..

Expressen - 08 jan 14 kl. 20:18

Lasarettets personal vädjar om bröstmjölk

Nu gapar mjölkfrysarna snart tomma på neonatalavdelningen på Helsingborgs lasarett. Personalen vädjar därför till nyblivna mammor: Bli mjölkdonator!.

Dalarnas tidningar - 19 nov 13 kl. 06:20

Personal kräver nytt äldreboende

Gagnefsgårdens och Rosengårdens personal vädjar till politikerna att sätta människan i centrum. – Vi kämpar för att ge våra äldre en bra vård- och livskvalitet, men orkar snart inte mer..

Opinionen.se - 14 nov 13 kl. 08:50

Hånad personal vädjar: Ni måste sparka vår chef


Det råder kaos på Sveriges största museum, Naturhistoriska riksmuseet. Personalens missnöje med överintendent Jan Olov Westerberg har nu lett till öppen revolt..

Kristianstadsbladet - 27 sep 16 kl. 03:00

Larm inifrån Vuxenpsyk – personal vädjar om åtgärder

Anställda på vuxenpsykiatrin avdelning 1 i Kristianstad har skickat ett alarmerande mejl till chefer där de värnar om hjälp om patientsäkerheten. De hävdar att problem sopas under mattan..

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 17 kl. 08:00

Insändare: Personal vädjar om att rädda Eric Ruuth i Höganäs

Lägg inte ner stora delar av Sveriges dokumenterat bästa kulturskola och fritidsgård..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 20 kl. 11:45

Flygplatsen i Ängelholm har varslat all personal – vädjar till kommunerna om hjälp

Trafiken har minskat med upp emot 90 procent på grund av coronakrisen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Krisdraget i Braslien – går emot presidenten

Brasiliens president Jair Bolsonaro har tidigare avfärdat coronaviruset som en ”snuva”.Nu meddelar landets hälsodepartement att man snart kan behöva testa upp mot 50 000 personer per dag..

Expressen - 45 minuter sedan

Johnsons gravida fästmö misstänkt coronasmittad

Häromveckan konstaterade Boris Johnson att han hade covid-19.Nu berättar premiärministerns gravida fästmö, 32-åriga Carrie Symonds, att hon också misstänks vara drabbad av coronaviruset.”Jag har tillbringat den senaste veckan i sängen”, skriver hon på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Dubbelt så många kan vara döda

Reviderade officiella dödssiffror vittnar om att antalet döda i covid-19 hittills har varit klart högre än tidigare rapporterat.Det framgår av en granskning som TT har gjort..

Expressen - 1 timme sedan

Sydsvenska kommuner vädjar: ”Kom inte hit!”

I normala tider skulle påsken vara starten på säsongen för de över 10 000 danskar som har fritidshus i Sverige.Men coronasmittan sätter stopp.– Jag vädjar till danska fritidshusägare att följa regeringens uppmaning och undvika att besöka oss just nu, hälsar Markaryds kommunalråd Bengt Germundsson, KD..

Expressen - 1 timme sedan

HSB lät inte familjen sörja Elias: ”Käftsmäll”

83-årige Elias var pigg och kry när han fick beskedet att han hade corona.Två dagar senare var han död.När familjen ville sörja och trösta änkan blev de stoppade av bostadsrättsföreningen som skrev att de ”skulle hålla sig borta”.

Expressen - 1 timme sedan

Grundlagsprofessorns varning för maktdraget

Regeringen vill få större makt för att bekämpa coronaepidemin.Men grundlagsprofessorn Joakim Nergelius är kritisk. – Det är inte visat att regering och riksdag har haft svårt att få fram beslut.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan corona behandlas – expert: ”Ser lovande ut”

De flesta coronasmittade får milda symtom och behöver inte vårdas. Men för att behandla de som insjuknar genomförs nu kliniska studier av antivirala läkemedel – som tidigare använts mot exempelvis ebola och malaria.– Det ser lovande ut, säger Anna-Lena Spetz, professor i immunologi vid Stockholms universitet..

Expressen - 3 timmar sedan

Så kan coronapandemin sluta – tre olika scenarier

Ingen vet säkert när ett vaccin blir klart eller när vi blir kvitt det nya coronaviruset för gott. Men virushotet kan också minska i takt med att viruset muterar – som vi vet det att det kommer att göra. Mest troligt blir viruset snällare.

Expressen - 4 timmar sedan

Kommunkravet: Fler tester av personal på äldreboende

Personalen inom äldreomsorgen måste stanna hemma vid minsta förkylningstecken på grund av coronapandemin.Det har inneburit att många kommuner i Sverige har svårt att klara bemanningen.Nära 100 kommuner vill ha större möjligheter att testa personalen inom äldreomsorgen visar Ekots kartläggning..

Expressen - 6 timmar sedan

Bussföraren Jason varnade om hostande resenär – nu är han död

Bussföraren Jason Hargrove lade upp en video på sociala medier där han upprört klagade på en resenär som hostade på bussen utan att hålla för munnen trots den pågående coronapandemin.– Ska vi ta oss igenom det här så måste ni ta det här på allvar, folk dör där ute, sade Hargrove i videon.Fyra dagar senare insjuknade Hargrove.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.