BT > Nyheter

Saturday, 28 March, 21:00

BT - 25 mar 20 kl. 15:16

Åtalas efter bråk vid Folkets parkFesten i Herrljunga Folkets park avbröts efter att bråk hade uppstått i kön. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för våld mot tjänsteman..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Folkets, Herrljunga Folkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas efter bråkvid , Folkets, park
Sydsvenskan - 17 jun 11 kl. 20:04

Sura gäss sågar Folkets park

Foto: Folkets park
Gässen älskar Malmös parker - utom Folkets park. Nu finns gässen även i skyltform.
Gässens uppgift är att baktala Folkets park.

Skånskan - 14 sep 19 kl. 13:30

S: Gör Folkets park till grön mötesplats

LÖDDEKÖPINGE Det har varit många turer om Folkets park och hus i Löddeköpinge.
Nu förbereds för en markanvisningstävling men oppositionsrådet Catrin Tufvesson (S) menar att förutsättningarna för en sådan inte finns längre.
– En ny faktor har tillkommit.

Sydsvenskan - 06 feb 14 kl. 05:30

Det ska spreta om Folkets park

För många Malmöbor är Folkets park ett andra vardagsrum. Jag gissar att det är spretigheten som lockar. Beroende på vilka vi är använder vi parken på så många olika sätt.

Skånskan - 28 apr 17 kl. 19:00

Mat för alla smaker i Folkets Park

MALMö Folkets Park är en populär samlingsplats för alla åldrar i Malmö, men nu ska besökarna stanna kvar lite längre. När magen kurrar så finns det nämligen från i dag flera matalternativ att välja mellan. ERWP.

Barometern - 12 sep 14 kl. 07:35

Vi vill utveckla Folkets Park-området

Om vi fårväljarnas förtroende kommer vi att arbeta för att utveckla Folkets Park. Vi vill i första hand utveckla området som park och rekreationsområde. Eftersom vi kommer att bygga mycket bostäder runt omkring Folkets park så ser vi ett stort behov att utveckla ytterligare ett grönområde som kan nyttjas bland annat av boende runt omkring.

Barometern - 23 maj 14 kl. 17:43

Folkets park räddas från bebyggelse

Folkets park räddas ännu en gång. Kommunen överger planerna på att bebygga området och vill i stället bygga utanför parken. Den mer än hundra år gamla Folkets park verkar ha fler liv än en katt.

Barometern - 19 jun 13 kl. 07:25

Folkets park blir bostäder

Två potentiella köpare till Folkets Park har nu sållats ut. Det blir bostäder i parken, om LW Fastigheter och Skanska får bestämma. Men kommunen vill ha ett finger med i planeringen innan de säljer.

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 07:12

Nej till förskola i Folkets park

Det blev nej till att bygga nya förskolan i Folkets park när barn- och utbildningsnämnden skulle ta ställning till förslaget. Nämnden var inte enig men efter votering blev beslutet att fortsätta planera för en förskola inom Björkåkraområdet. Diskussionerna om var förskolan i Åseda ska ligga har pågått länge.

Barometern - 11 sep 14 kl. 17:36

Nya protester mot bygge i Folkets Park

S planer på ett äldreboende i Folkets Park har väckt gamla protester till liv. I veckan kom Socialdemokraterna med förslaget att riva huvudbyggnaden i Folkets Park till förmån för ett nytt äldreboende tillsammans med ett rekreationsområde för äldre och boende i området. Lars Hamrin, Lennart Berg och Roger Carlsson samlade i våras in mer än 800 namnunderskrifter mot det bostadsprojekt som det då var tal om att bygga i Folkets Park, nu är de upprörda på nytt.

Skånskan - 08 maj 19 kl. 09:00

Historisk odyssé i Folkets park

Malmö I dag kan det vara svårt att föreställa sig att Folkets park från början låg långt utanför staden, omgiven av åkrar och en parkallé.
Vi hängde med förre parkchefen Sverker Haraldsson på en historisk odyssé genom världens äldsta rörelsedrivna folkpark, och fick en rad anekdoter på köpet.Ett tiotal personer trotsade majkylan för att följa Sverker Haraldsson genom parken.

Skånskan - 23 okt 19 kl. 20:19

Ja till tävling om Folkets park

Löddeköpinge Trots protester från Swing It och oppositionen tog kommunstyrelsen beslut om att göra en markanvisningstävling för Folkets park i Löddeköpinge. Innehållet i tävlingen är hemligt ett par veckor till.Vid onsdagens sammanträde i kommunstyrelsens sade alliansen ja till en markanvisningstävling gällande Folkets park i Löddeköpinge.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Skadestånd till kolonialvåldets anhöriga

Andi Monji var bara ett barn när han 1947 såg sin pappa mördas av nederländska soldater i Indonesien. Nu, 73 år senare, får han rätt till ersättning för övergrepp från kolonialmakten..

BT - 30 minuter sedan

Vårtecken: Storkarna har börjat lägga ägg

Nu gör sig skånska storkpar redo för att bli föräldrar. De första har redan börjat lägga ägg, berättar Petter Albinson, projektledare i Storkprojektet. Går det lika bra som förra året blir det uppåt 200 nya storkar under vår och försommar..

BT - 30 minuter sedan

Dubble guldmedaljören tvekar om Paralympics

Att Paralympics i Tokyo skjuts upp till 2021 ställer till det för rullstolstennisspelaren Stefan Olsson och hans planering..

BT - 1 timme sedan

Två månader till säsongen – då erbjöd spelbolag odds på Sandared-Kronäng

Sandared-Kronäng var en av få träningsmatcher som spelades under lördagen. Då gick det att spela på matchen på en av de största spelsajterna. – Det gillar jag inte, säger Sandareds lagkapten Joakim Hagberg..

BT - 1 timme sedan

Corona oroar många pollenallergiker

Pollensäsongen rullar snart in med full kraft. Astma- och allergiförbundet får många frågor från pollenallergiker om symptom som inledningsvis kan väcka misstanke om coronasmitta..

BT - 1 timme sedan

Försäljningen av sömnmedel ökar i Borås – Mira har använt i flera år: ”Konstant trött”

Apoteken säljer allt mer sömnläkemedel. Boråsaren Mira har använt medicin för att kunna sova i drygt fyra år. – Jag är konstant trött.

BT - 1 timme sedan

Vårdcentral i Borås satsar på gruppverksamhet för unga som sover dåligt: ”Jättevanligt symptom”

Allt fler i åldern 15-19 äter sömnläkemedel i Västra Götaland. På mottagningen Ungas psykiska hälsa satsar man på gruppverksamhet för unga. – Mild till måttlig psykisk ohälsa ökar lavinartat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.