YA > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:04

YA - 25 mar 20 kl. 15:36

Så ska handlarna stöttasSimrishamns kommun har tagit beslut om åtgärder som ska underlätta för handlare och företag i kommunen. Företagarna får bland annat längre tid på sig att betala sina räkningar till kommunen..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , handlarna, stöttas
YA - 02 jul 13 kl. 03:50

Prata så att någon vill lyssna

Nästa år är det valår. Det märks inte minst på tidningarnas insändarsidor. Nu börjar de komma ?

HBL - 18 maj 13 kl. 08:15

EU lägger ner sin nuvarande mathjälp vid årsskiftet

Det är osäkert om EU:s mathjälp fortsätter efter det här året. En del av medlemsländerna vill lägga ner hela mathjälpen, men EU-kommissionen har föreslagit att den ska ersättas med en ny fond för mindre bemedlade.För Finlands del kan det här innebära att livsmedelshjälpen minskar.

Barometern - 30 jul 13 kl. 11:34

Högsäsong för kontant betalning

Vid jordgubbsståndet och marknaden är det kontanter som gäller. Men om sommaren är högsäsong för sedlar och mynt så spås hösten bli tusenlapparnas tid. Samtidigt är pressen hög att undvika reda pengar.

Opinionen.se - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort


Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

BT - 14 dec 13 kl. 11:40

Fler butiker väljer kort

Allt fler butiker och hotell tar bort möjligheten för kunder att betala kontant. Tanken är att minska rånrisken och slippa kostnader för kontanthantering. Men kunderna bestämmer till slut, enligt Svensk Handel.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 18:17

Vandring i saluhallen

LUND Saluhallens historia, maten och traditionerna handlade det om när det på fredagen hölls en guidad tur i byggnaden vid Mårtenstorget.
Deltagarna hade också möjlighet att träffa krögare eller handlare och få veta mer om vad de hade att erbjuda.
Och även om det inte var någon smakvandring fick alla ändå prova lite olika delikatesser.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 16:14

Bussarna kör åter i centrum

HÖRBY Från och med denna veckan, med start den 7 januari, stannar Skånetrafikens bussar åter vid Gamla torg i Hörby.
Detta eftersom arbetet med att bygga om i centrum nu är avslutat. Bussarna har under ombyggnadstiden kört en annan rutt genom Hörby på väg till och från busstationen, men nu kör de åter på Storgatan och Ringsjövägen.

Skånskan - 26 okt 19 kl. 20:00

När vi tog oss med färja till Dragör

Helgreportage På kvällen den 31 oktober 1999 – alltså i dagarna för 20 år sedan – gick sista båten i reguljär trafik mellan Limhamn och Dragör. Färjelinjen hade då varit igång sedan våren 1960. Men även under 1930-talet fanns här en nog så livlig passagerartrafik, som fick ett abrupt slut i samband med krigsutbrottet 1939.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Facit för ligorna – om de stoppas av corona

Första ligatiteln för Liverpool på 30 år, en utebliven triumf för Lazio, nedflyttning för Werder Bremen – och Alexander Isak till Champions League? Det blir några av utfallen om herrarnas fotbollsligor skulle avslutas i förtid och slutgiltigförklaras som tabellerna ser ut just nu..

YA - 5 minuter sedan

Vårvärmen sprider sig över landet

Goda chanser till sol i helgen i stora delar av landet. Det är prognosen från SMHI. Och med lite tur varar det ända fram till påska..

YA - 15 minuter sedan

Historisk makt till regeringen i coronakrisen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – och detta utan att först få riksdagens godkännande. Sådan stor makt har en svensk regering inte haft sedan andra världskriget..

YA - 1 timme sedan

Just nu: Allvarlig mc-olycka på E65

Det är stopp i trafiken på E65 från Svedala till Skurup, sedan en motorcykelolycka inträffat vid Stenbäckskorset. .

YA - 45 minuter sedan

Smittskyddsläkaren: Ställ in Sweden Rock

Sweden Rock säger att man planerar att genomföra festivalen som vanligt. Något som är otänkbart enligt Folkhälsomyndigheten och Region Blekinges smittskyddsläkare Bengt Wittesjö. Enligt dem vore det direkt farligt att genomföra festivalen i början av juni..

YA - 45 minuter sedan

Sweden Rock ber om ”mer tid” – beslut inom två veckor

Ledningen för Sweden Rock kommer att fatta beslut om festivalen inom två veckor. Just nu kollar man om det går att flytta fram festivalen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.