DN > Inrikes

Tuesday, 07 April, 19:06

DN - 25 mar 20 kl. 15:20

Häpnadsväckande möten på CFHILLCFHILL i Stockholm visar Christine Ödlunds både andliga och jordnära bilduniversum parallellt med Hanna Hansdotters organiska. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
CFHILL, Cfhill, Stockholm, Christine Ödlunds, Hanna Hansdotters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häpnadsväckande, möten, CFHILL
Kristianstadsbladet - 01 mar 13 kl. 07:00

Kreativa möten med Hilma af Klint

Foto: Terje Östling
Hilma af Klint är konstnären som sätter avtryck i vinterns utställningslandskap. Konstskribent Bo Bjelvehammar ser hur hennes verk möter dagens konstnärer på ett stimulerande sätt. Lokal: Lunds konsthall.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

BT - 18 sep 13 kl. 08:00

Verklig tes ? eller önsketänkande?

Kvinnorna tar över nu och männen går tyvärr under, är Hanna Rosins tes när hon går igenom kvinnors förmodat framflyttade positioner i världen i allmänhet och i USA i synnerhet. Bevisen hon lägger fram bygger på statistik och intervjuer och en del häpnadsväckande kommer fram, en del kanske lite mindre häpnadsväckande. Det finns kvinnor som också gillar engångssamlag, det finns kvinnor som utbildar sig och vill ha höga maktpositioner i näringslivet, det finns kvinnor som inte går med på att definieras av män och eller bli hemmafruar.

SmålandsPosten - 24 sep 13 kl. 07:22

Mannens undergång ? i kvinnans tidsålder

Kvinnorna tar över nu och männen går tyvärr under. Det är Hanna Rosins tes när hon går igenom kvinnors förmodat framflyttade positioner i världen i allmänhet och i USA i synnerhet. Bevisen som hon lägger fram bygger på statistik och intervjuer och en del häpnadsväckande kommer fram, en del kanske lite mindre häpnadsväckande.

BT - 15 dec 14 kl. 15:01

Hotet mot kulturtidskrifterna

Alliansens planer på att amputera stödet till kulturtidskrifter med tre fjärdedelar kan betyda branschens undergång. Ett uttryck för häpnadsväckande ointresse och okunskap, anser kulturredaktionens Niclas Sennerteg. Ett pressmeddelande trillar ut ur senaste numret av den tjocka tidskriften Const Literary (P)review som i 2,5 år anser sig ha tagit tempen på den svenska litteraturscenen: "Höstens nummer blir tidskriftens sista", står det.

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 14:59

Yee haw! Den galna sannsagan om årets låt

Från att vara pank och helt okänd till att se sin låt toppa Billboardlistan för sjunde veckan – via en smittsam cowboydans i sociala medier och en rasismkontrovers … 20-åringen Lil Nas X kan summera ett händelserikt halvår. Montero Hill från Atlanta, mer känd som Lil Nas X, har en låt på Spotify. En.

BT - 26 nov 13 kl. 14:36

Ett stort steg tillbaka för rovdjursfrågan

För att inte fördröja det viktiga pågående arbetet med att nå samförstånd i rovdjursfrågan, och i förvaltningen av övriga djur och fåglar, bör den framtida förvaltningen ligga kvar hos Naturvårdsverket – och inte överföras till en ny myndighet som jaktlagsutredaren Håkan Larsson föreslår. I september pulvriserade regeringens rovdjursproposition det bräckliga samförstånd den statligt tillsatta vargkommitténs betänkande presenterat knappt tre veckor tidigare. Naturvårdsmässigt förflyttades vi 20 år tillbaka i tiden.

Dagens PS - 17 nov 16 kl. 11:17

Så avskydd är regeringen

I USA råder det ett mer eller mindre politiskt virrvarr och stora oklarheter kring vilka som ska styra landet tillsammans med nye presidenten Donald Trump. I Sverige har statsminister Stefan Löfven, som Dagens PS tidigare berättat, tvingats stuva om i sitt kabinett efter vårens många klavertramp från miljöpartistiska statsråd. Nu har Yougov i samarbete med Metro bland annat frågat folk vad de tycker om ministrarna i Sveriges rödgröna minoritetsregering och resultatet från enkäten i november är häpnadsväckande.

Kristianstadsbladet - 19 jul 12 kl. 08:50

Listan som sätter press på IFK:s miljonprojekt

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Här är den okända finanslistan som sätter press på IFK Kristianstads guldsatsning. Kristianstadsbladet kan avslöja att IFK:s klubbledning lägger överlägset mest pengar av alla elitserieklubbar på sitt A-lag säsongen 2012/13. ?

BT - 21 dec 12 kl. 09:16

3D-teknik lyfter Pi till en helt ny nivå

Innan Berättelsen om Pi är slut så kommer du att tro på Gud. Det utlovar iallafall Pi själv, när han i vuxen ålder (spelad av Irrfan Khan) förtäljer sina häpnadsväckande livserfarenheter till en aspirerande författare. Jag inte så säker på det där med Gud.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Socialstyrelsen välkomnar lägre krav på skyddsutrustning

Tillgången på skyddsutrustning inom vården är ännu ansträngd under den pågående coronakrisen, det meddelade Socialstyrelsen på en….

DN - 1 timme sedan

Risk för ökat spelmissbruk under coronakrisen

Svenskarnas spelande på onlinecasinon har ökat under coronakrisens ökande hemmasittande, enligt nya siffror från Spelinspektionen..

DN - 1 timme sedan

Trumps pressekreterare mötte aldrig pressen

Den amerikanske presidenten Donald Trumps pressekreterare Stephanie Grisham meddelar att hon lämnar sin post..

DN - 3 timmar sedan

Arlanda nästan helt öde i cornakrisen: ”Det är som en spökstad”

Arlanda flygplats är vanligtvis ett myller av människor och på start- och landningsbanorna trängs 80 plan i timmen om utrymmet..

DN - 3 timmar sedan

Färöarnas hemliga vapen i kampen mot nya coronaviruset: Tester för lax

För 20 år sedan hotade ett virus i Färöarnas laxodlingar att slå ut landets största exportindustri..

DN - 3 timmar sedan

”Kan behöva flytta Håkan Hellströms konserter”

Det ser mindre och mindre troligt ut att Håkan Hellströms fyra konserter på Ullevi i sommar blir av enligt plan..

DN - 3 timmar sedan

Så här många företag har ansökt om korttidspermittering

I dag öppnade anmälan för att ansöka om stöd vid korttidsarbete. På bara några timmar lämnade 8.000 företag sitt intresse, enligt….

DN - 3 timmar sedan

Zoom: Videomöten i coronakrisen skakas av säkerhetsproblem

Videokonferenser via Zoom är coronakrisens nya sätt att hålla kontakten för miljontals människor..

DN - 4 timmar sedan

Polisen varnar för coronabedragare

Polisen varnar för bedragare som försöker sko sig på coronarädslan. Det har inkommit flera polisanmälningar men drabbade kommer sannolikt….

DN - 4 timmar sedan

Sexbrottsdömd kardinal frias i högsta domstolen

Den tidigare sexbrottsdomen mot den australiske kardinalen George Pell har upphävts av Australiens högsta domstol. ”Jag har konsekvent….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.