Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 28 March, 09:47

Sydsvenskan - I förrgår: 15:19

Sandberg vill ha ny juridisk bedömning om hyresfria månader”Beroende på svaret så får vi se vad det finns för vägval och vad vi har för verktyg.”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandbergvill ha ny , juridisk, bedömningom , hyresfria, månader
Sydsvenskan - 11 feb 15 kl. 09:09

Bedömning, inte betyg, hjälper elever framåt

Hans Jägfeldt begår ett alltför vanligt misstag i sin insändare "Sluta klema bort elever – förbered dem för livets krav genom tidiga betyg" (Åsikter 6/2) - han blandar ihop betyg med bedömning. Ett av de viktigaste pedagogiska verktyg jag som lärare har är bedömningen. Vad kan den här eleven nu?

Kristianstadsbladet - 04 jun 12 kl. 06:30

Bakverk för bedömning

Foto: Bosse Nilsson
Tårtor, bakelser och chokladskulpturer trängs i bageriet på Österänggymnasiet. Febrilt arbete pågår under en koncentrerad tystnad. Om några timmar kan förhoppningsvis alla eleverna titulera sig som bagare och konditorer.

YLE - 19 nov 16 kl. 16:20

Amnesty väntar på Migris Irak-bedömning: "En och en halv månad är en lång tid"

I Sverige bedömer migrationsverket att Irak blivit farligare men i Finland har Migri inte uppdaterat sin bedömning från maj. Migrationsverket gör en ny bedömning av läget i Irak i början av nästa år och tar då ställning till om det kommer att påverka asylbesluten. Januari är ganska sent, säger Niina Laajapuro, som är tf verksamhetsledare vid Amnesty International.

YLE - 12 jul 17 kl. 17:41

Polisen: Finland först-demonstrationen får fortsätta vid Kiasma - "Vi gör en ny bedömning om något händer"

Demonstrationen Finland först (Suomi ensin) får fortsätta utanför Kiasma vid sidan av de asylsökandes demonstration. Detta trots att polisen tidigare vräkte gruppen från Järnvägstorget och ansåg den vara en fara för allmänheten. Vad har förändrats?

YLE - 01 sep 16 kl. 06:27

Henriksson: Ett par sidor om språk är ingen bedömning

SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson och hennes medarbetare sökte med ljus och lykta efter vårdreformens utlovade språkkonsekvensbedömning. Det man hittade var ett par sidor. Det här duger inte, säger Henriksson.

Sydsvenskan - 14 apr 13 kl. 06:30

Tre: Verkstaden gjorde fel bedömning

Orsaken till att Tre ändrade sig när det gäller ärendet med Susann E Persson var att det visade sig att Apples verkstad gjort ett fel när de bedömde felet på hennes mobil.Det menar Erik Hörnfeldt, presschef hos mobiloperatören.??Vårt syfte är inte i första hand att sälja mobiler.

Barometern - 28 nov 13 kl. 07:21

Gör en vetenskaplig bedömning

Vi håller med Jägareförbundet om att Sverige behöver en långsiktig rovdjursförvaltning. Men Centerpartiets rovdjursfientliga proposition är inte lösningen. Den brister på en rad väsentliga punkter och bör göras om i grunden.

Affärsvärlden - 17 jul 14 kl. 11:03

Japan höjer ekonomisk bedömning

Japans regering uppgraderar sin övergripande bedömning av den japanska ekonomin i sin senaste månadsrapport. Det är första gången på sex månader som bedömningen höjs..

Länstidningen i Jämtland - 24 nov 17 kl. 12:05

Skolinspektionens bedömning: Högsta betyg till skola i Svenstavik

I september besökte Skolinspektionen årskurs 7-9 på Svenstaviks skola för en kvalitetsgranskning. Man granskade områdena undervisning, rektorns ledarskap, trygghet och studiero samt bedömning och betygsättning. Myndigheten bedömde "god kvalitet" på samtliga områden, den högsta nivån av tre möjliga..

ÖstersundsPosten - 24 nov 17 kl. 12:05

Skolinspektionens bedömning: Högsta betyg till skola i Svenstavik

I september besökte Skolinspektionen årskurs 7-9 på Svenstaviks skola för en kvalitetsgranskning. Man granskade områdena undervisning, rektorns ledarskap, trygghet och studiero samt bedömning och betygsättning. Myndigheten bedömde "god kvalitet" på samtliga områden, den högsta nivån av tre möjliga..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Rysk ilska höjer temperaturen på Svalbard

När isarna smälter på Svalbard ökar de storpolitiska spänningarna. En olönsam kolgruva och satsning på turism har blivit symboler för maktkampen på den arktiska ögruppen. Kilometer efter kilometer av snötäckta vidder passerar när skotern arbetar sig fra.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Brasiliens Bolsonaro ifrågasätter dödssiffror

Brasiliens president Jair Bolsonaro ifrågasätter den egna regeringens statistik över coronarelaterade dödsfall, som han menar överdrivits för att tjäna "politiska intressen". Enligt hälsodepartementet har 68 människor i delstaten São Paulo mist livet i.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bilfabrikernas tvärstopp sänder chockvågor

I början av förra veckan fanns det ännu företag som ville köpa mer än förut, så fort som möjligt. Sedan tvärstannade bilindustrin. Nu läggs det som produceras på lager.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ledande medborgarrättskämpe död i USA

Pastorn och medborgarrättskämpen Joseph Lowery har avlidit. Han blev 98 år gammal, rapporterar amerikanska medier. Lowery stod sida vid sida med ledande aktivister som Martin Luther King och Jesse Jackson under 1960-talets amerikanska medborgarrättsröre.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kondombrist hotar i coronans spår

En global brist på kondomer hotar, enligt världens största producent, som tvingats hålla sina tre fabriker stängda i en vecka till följd av coronavirusets framfart. Malaysiska Karex tillverkar var femte kondom i världen och ungefär en veckas stopp inneb.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Läkare i USA: ”En mörk, sorglig miljö”

Intensivvårdsavdelningen är redan full av covid-19-patienter på universitetssjukhuset i Chicago Narkosläkaren Cory Deburghgraeve har jobbat mer än 90 timmar den senaste veckan, när antalet insjuknade patienter blivit fler och fler. – Patienterna är inte.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Misstänkt mördare gripen i Örebro

En man misstänks ha mördats i Örebro, enligt polisregion Bergslagen. Han hittades svårt misshandlad efter ett överfall i stadsdelen Väster och avled senare. Polisen har gripit en person som är misstänkt för mord.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Över 20 000 beräknas behöva sjukhusvård

Beräkningarna grundar sig på antaganden om ett värsta scenario..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Misstänkt anlagd brand ovanpå elstation

Grupp med ungdomar misstänks ha anlagt brand..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Anders de la Motte: ”Det känns lite skumt att lansera en bok just nu”

I dagarna släpper Anders de la Motte sin nya kriminalroman ”Våroffer”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.