DN > Inrikes

Friday, 03 April, 12:41

DN - 25 mar 20 kl. 15:16

”Generation wealth” – en generations lyxliv som blev ett luftslottLauren Greenfield har ägnat 25 år åt att dokumentera rika människor och statusjakt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Greenfield

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Generation, wealthen , generations, lyxlivsom blev ett , luftslott
Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 09:01

Så attraherar du nästa generations talanger

Vad vi kan säga är att millenniegenerationen (födda på 1980- eller 90-talet och som ”blev vuxna” i det nya årtusendet enligt Pew Research har använt modern teknik större delen av sina liv och är vana vid en i stor utsträckning digital värld. Deras karriärmål, attityder till arbete, och kunskap om verktyg, program och tjänster definierar i allt högre grad 2 000-talets arbetsplatskultur och påverkar hur HR och rekryteringsavdelningar måste arbeta mot millenniegenerationen. Det bör inte komma som någon överraskning att de företag som är mest framgångsrika på att attrahera millenniegenerationens begåvningar (som Google, Apple och Facebook) är teknikinnovatörer.

Regeringen - 25 aug 12 kl. 07:41

Sverige satsar på nästa generation JAS Gripen

Sverige har nu kommit överens med Schweiz om anskaffning av nästa generations JAS Gripen. I budgetpropositionen för 2013 kommer regeringen att föreslå att Försvarsmaktens anslag ökar med 300 miljoner kronor 2013 och 2014 och därefter 200 miljoner kronor årligen. Tillsammans med redan avsatta medel skapas utrymme för anskaffning av 40-60 nästa generations JAS Gripen för Sveriges del.

The Local - 12 jan 14 kl. 09:13

'Sweden's mineral wealth is sold too cheaply'

Critics argue that Sweden is selling its vast mineral resources far too cheap, raising the idea that the country should follow neighbouring Norway and establish a wealth fund to invest for future generations..

Dagensanalys.se - 18 jan 18 kl. 20:14

Nästa generations medarbetare vill kunna jobba från hemmet

Möjligheten att kunna jobba hemifrån, från ett café eller på tåget är något som blir allt vanligare i vårt digitaliserade samhälle. Enligt en undersökning som företaget Fuze tagit fram ställer allt fler ungdomar högre krav på just teknologi som möjliggör arbete hemifrån eller någonstans utanför kontoret. Idag vill ungdomar i stor utsträckning fortsätta att jobba i team med sina kollegor och ha möjligheten att kommunicera face-to-face.

BLT - 26 feb 11 kl. 12:00

Love Generation är favoriter i Malmö

Lördagens Melodifestival är svårtippad. Men ett bidrag väcker mer uppmärksamhet än de andra. Love Generations RedOne-skrivna "Dance alone" har seglat upp som favorit.

Expressen - 24 feb 11 kl. 13:20

Love Generation: "Det är dumt att döma ut oss"

MALMÖ. Lady Gagas demonproducent Redone står bakom tjejgruppen Love Generation som tävlar i Melodifestivalen på lördag. Trots det dömer Bert Karlsson nu ut tjejernas chanser: - Jag tror att folk förväntar sig en låt som Lady Gaga kunde ha gjort, men de kommer att bli besvikna, säger han.

Sydsvenskan - 26 jun 11 kl. 06:30

En generations sista chans att bli gyllene

Sverige kommer inte att vara med och slåss om medaljerna - men det kan bli ett riktigt roligt VM ändå, skriver Anja Gatu.
Sista chansen. Det är så det känns.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 12 kl. 00:31

Xbox kungen av nästa generations konsoler?

DET BÖRJADE som en makalös flopp. Sen tog det sig rejält. I nästa generation konsoler har Xbox alla chanser att bli herre på täppan.

Posh24 - 14 feb 11 kl. 10:38

Love Generation riskerar att diskas!

Oj, det har bara gått två veckor in i årets Melodifestival och den kantas redan av problem av större storlek! Först Blir Danny Saucedo anklagad för plagiat läs mer här, så att han nu hotar att hoppa av, och nu har Love Generations låt "Dance Alone" läckt ut på internet! Det var sent i natt som popgruppens låt skriven av stjärnproducenten RedOne släpptes i en version på 30 sekunder.

NT - 25 feb 11 kl. 11:48

Love Generation är favoriter i Malmö

Lördagens Melodifestival är svårtippad. Men ett bidrag väcker mer uppmärksamhet än de andra. Love Generations RedOne-skrivna "Dance alone" har seglat upp som favorit..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Från sovrummet blickade Emily Dickinson ut över nya kontinenter

Hon tillbringade större delen av sitt liv i självvald isolering. Omsluten av sovrummets väggar skrev Emily Dickinson poesi som sökte sig….

DN - 2 timmar sedan

Amnesty: Minst två dödade vid turk-grekiska gränsen i mars

Minst två män har dödats och en kvinna saknas vid den turk-grekiska gränsen där grekiska gränsvakter skjutit skarpt och använt tårgas mot….

DN - 2 timmar sedan

Höjer pris på handsprit med 1.000 procent

En av statens stora leverantörer hävdar ”Force majeure” • Statens inköpscentral godkänner..

DN - 2 timmar sedan

Moderaterna vill slopa mängdrabatt för brottslingar

Slopad mängdrabatt, begränsning av villkorlig frigivning och en översyn av påföljder för de allra farligaste våldsbrottslingarna..

DN - 4 timmar sedan

Omfattande elfel stoppar tågtrafik

Pendel- och regionaltågen mellan Stockholm och Uppsala är inställda under fredagsmorgonen, rapporterar SVT Nyheter Uppsala..

DN - 4 timmar sedan

Nu kan man uppleva tio unika svenska 1700-talsorglar

Orgelprofessor Hans Davidsson har med hjälp av Riksantikvarieämbetet och ett större projektteam skapat en möjlighet för alla att med ljud….

DN - 5 timmar sedan

Säverman: Ajöss gamla vanor man inte skänkt en tanke

Kåseri. Plötsligt ska vi tänka ut allt i förväg som barnen ska handla. Bestämma, skriva listor, komma ihåg, sånt som vi slutade med för….

DN - 6 timmar sedan

Bilist avled efter fallande träd i blåsten

Nedblåsta träd, tusentals hushåll utan el och inställd tåg. Torsdagens blåsiga väder ställde till det rejält på många håll i landet..

DN - 7 timmar sedan

Stort coronautbrott i staden Guayaquil – i 30-gradig värme och hög luftfuktighet

I miljonstaden Guayaquil i Ecuador är det omkring 30 grader varmt – och staden har nu Latinamerikas största utbrott av covid-19.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.