DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 15:46

DI - 25 mar 20 kl. 15:14

Ulf Kristersson om regeringens krishantering: ”Bekymmersam attityd”Moderaterna kommer att söka majoritet i riksdagen för sina egna krispaket så länge regeringen inte inför fler lättnader för företag. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulf, Kristerssonom , regeringens, krishantering, Bekymmersam, attityd
Cornucopia - 28 feb 20 kl. 16:38

Moderaterna och Ulf Kristersson kanske inte ska göra politik av ett virus?

"Inför risken för en kris på grund av coronaviruset, där tusentals personer bland våra äldre och andra i riskgrupper riskerar att bli svårt sjuka, eller i värsta fall avlida i förtid, så vill vi som oppositionsparti lägga våra politiska meningskiljaktigheter åt sidan. Ett virus bryr sig inte om höger-vänster eller GALTAN. Därför ställer vi oss helhjärtat bakom regeringen i att motverka och hantera en kommande kris och är beredda att ingå i en tvärparlamentarisk krisgrupp.

Dagens PS - 25 apr 18 kl. 11:46

Centerns asylpolitik upprör Ulf Kristersson

I går kom beskedet som splittrar Alliansen.Centerpartiet beslutade då att säga ja till regeringens lagförslag om att ensamkommande som en gång redan nekats asyl ändå ska få stanna i Sverige. Redan första gången som förslaget lades fram möttes det av stenhård kritik från bland andra lagrådet.

DN - 01 nov 17 kl. 06:00

Ulf Kristersson: ”Nej, jag tänker inte samtala med Sverigedemokraterna”

○ Moderaternas nya partiledare Ulf Kristersson sänder ett tydligt budskap till statsministern: Regeringens dagar är räknade. ○ Men han tänker inte ta hjälp av SD-ledaren Jimmie Åkesson för att nå regeringsmakten. ○ – Jag tänker inte samtala eller förhandla eller kompromissa med Sverigedemokraterna, säger Ulf Kristersson i en stor DN-intervju..

SVT - 22 sep 19 kl. 19:18

Ulf Kristersson: Vi röstar för regeringens förslag

Moderaterna kommer att rösta för regeringens förslag kring bekämpningen av gängkriminlaitet – om de läggs på riksdagens bord. Det meddelar Ulf Kristersson på sin Instagram..

Skånskan - 12 nov 18 kl. 10:42

Ulf Kristersson vill bilda regering med KD

Vid en presskonferens på måndagen berättade moderatledaren Ulf Kristersson att han vill bilda regering med Kristdemokraterna.Det var strax före klockan 10 som Ulf Kristersson gick till talmannen för att meddela vilka partier som ska ingå i hans regeringsunderlag. Ulf Kristersson uppgav att Moderaterna vill bilda regering tillsammans med Kristdemokraterna.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 11:11

Ulf Kristersson hyllar Reinfeldt: ”Rätt signal”

M-ledaren står fortfarande bakom företrädaren Fredrik Reinfeldts utskällda pensionsutspel. Moderaternas nye ledare Ulf Kristersson har haft en flygande start vid rodret för Sveriges näst största parti. De senaste siffrorna från Aftonbladet/Inizio visade att partiet skulle få 23,7 procent av rösterna om det var val i dag och samtidigt drar Alliansblocket ifrån med ett försprång om 5,1 procentenheter över de rödgröna.

SVT - 18 apr 17 kl. 22:39

Ulf Kristersson: Regeringen saknar plan för arbetslösa utrikesfödda

Svensk ekonomi är välmående, men samtidigt är arbetslösheten hög bland utrikesfödda. Det anser Moderaternas Ulf Kristersson, som underkänner regeringens åtgärdsplan för att få den berörda gruppen i arbete i en debatt med finansministern i Aktuellt..

DN - 30 okt 17 kl. 20:51

Ulf Kristersson: En ny anställningsform behövs

Regeringen vill inte prata om problemen med att arbetslösheten bland utrikesfödda är så hög, enligt Moderatledaren Ulf Kristersson som dömde ut regeringens politik på området när duellen om jobb inleddes i TV4:s partiledarduell..

DI - 03 maj 18 kl. 13:22

Ulf Kristersson: M har mycket kvar att göra i miljöfrågan

Alliansen kommer att satsa på klimatfrågan, lovar en självkritisk M-ledare. Men regeringens miljöpolitik sågar Ulf Kristersson vid fotknölarna. .

DN - 01 jul 18 kl. 20:27

Ulf Kristersson: Vi kommer inte regeringsförhandla eller regera med Sverigedemokraterna

Visby. Moderaterna vill göra en rivstart om partiet får bilda regering efter höstens val. Bland annat vill M skrota delar av den nuvarande regeringens budget för att genomföra egna prioriteringar.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 17:33

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ikea ställer om produktion för att hjälpa vården

Coronakrisen har tvingat Ikea till rekordstora avbeställningar från sina leverantörer..

DI - 5 minuter sedan

Ambeas vd välkomnar besöksförbudet på äldreboenden

Ambeas vd Fredrik Gren välkomnar regeringens besked om att förbjuda besök på äldreboenden. ”Jag är glad att man fattat ett nationellt….

DI - 15 minuter sedan

Ericssons styrelse håller fast vid utdelning

Ericsson backar inte från utdelningen på drygt 5 miljarder kronor. Styrelsen håller fast vid förslaget att skifta ut 1,50 kronor per aktie..

DI - 30 minuter sedan

Svenska bioteknikbolaget rusar: ”Kan förbättra situationen för coronapatienter”

Svenska NGM-bolaget Glycorex har levererat ett antal enheter av en produkt som bioteknikföretaget har utvecklat för framtagning av….

DI - 45 minuter sedan

Emissionen registrerad och handeln med BTA upphör

ChromoGenics AB har genomfört en företrädesemission av aktier som avslutades den 4 mars 2020..

DI - 30 minuter sedan

Wall Street: Terminerna pekar nedåt – tungt för kryssningsredare

Terminerna för USA-börserna rörde sig på tisdagen mestadels i negativt territorium, men rörelserna varit relativt sett begränsade..

DI - 30 minuter sedan

Läkare och sjuksköterskor får intensivvård i Stockholm

Tre läkare och två sjuksköterskor intensivvårdas på sjukhus i Stockholm efter att ha smittats med covid-19, uppger flera medier..

DI - 45 minuter sedan

Storstäderna har dålig beredskap för skyddsutrustning

Storstadskommunerna har lägre beredskap än andra kommuner när det gäller material och skyddsutrustning..

DI - 45 minuter sedan

Skadedjursbutiken lanserar CO2- neutral hemsida i Danmark

Skadedjursbutiken siktar nu på att bli en ledande aktör i Norden och att förse kunder med ett så brett utbud av effektivaoch….

DI - 1 timme sedan

Se upp – sista dagen att få tidigare a-kassa

Det går snabbare att kvalificera sig för a-kassa med nya regler. Och den som ansöker om medlemskap i dag, 31 mars, vinner en hel månad. ”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.