DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 08:40

DI - 25 mar 20 kl. 15:10

Formpipe ska utvärdera utdelningsförslagetFormpipes styrelse kommer genom att senarelägga årsstämman ges möjlighet till en löpande analys och bedömning av situationen, och utifrån. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Formpipeska , utvärdera, utdelningsförslaget
DI - 20 mar 20 kl. 16:35

Swedbank flyttar fram årsstämman och utvärderar utdelningsförslaget

Swedbank flyttar fram årsstämman på grund av coronapandemin. Banken kommer även utvärdera utdelningsförslaget för 2019. .

PrivataAffärer - 20 mar 20 kl. 16:42

Swedbank ska utvärdera utdelningsförslaget

Swedbank påtalar i sitt pressmeddelande samtidigt att banken har en stark finansiell ställning, både ur likviditets- och kapitalperspektiv, men uppger ändå att det lagda förslaget till utdelning för 2019 kommer att utvärderas. I går beslutade Finansinspektionen att Swedbank ska få betala en sanktionsavgift på 4 miljarder kr för brister i arbetet mot penningtvätt. .

PrivataAffärer - 19 mar 20 kl. 11:57

SEB drar tillbaka utdelningsförslaget

”Styrelsens förslag till utdelning för 2019 motiverades av bankens starka kapitalposition samt ett solitt finansiellt resultat. Givet den exceptionella omvärldsutvecklingen är det i dagsläget svårt att bedöma i vilken omfattning SEB:s kunder behöver ytterligare finansiering och stöd. För att skapa ännu större utrymme för SEB att agera i kundernas och aktieägarnas intresse kommer SEB:s styrelse att analysera och bedöma situationen för att därefter utvärdera förslaget till utdelning för 2019”, heter det.

YLE - 16 aug 17 kl. 05:31

Vörå vill utvärdera kommunsammanslagningen

Nu skall processen kring sammanslagningen av Vörå utvärderas. Resultatet kan var till nytta för både Vörå och andra kommuner. Förslaget kommer från Rainer Bystedt, i dag styrelseordförande.

Skånskan - 16 mar 20 kl. 15:30

”Utvärdera psykiatriflytt”

ESLÖV/Kristianstad Nu vill regionpolitikern Per Einarsson (KD) att den tillfälliga flytten av vuxenpsykiatrin i Eslöv ska utvärderas.
Samtidigt ser han många fördelar med en permanent flytt till Lund.Förslaget om utvärderingen läggs av Per Einarsson (KD) som är ordförande i psykiatri- habilitering- och hjälpmedelsnämnden i Region Skåne.

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 13:44

Bilia skjuter upp stämman och utvärderar utdelningsförslaget

Bilia har, till följd av spridning av coronaviruset, fattat beslut om att skjuta upp årsstämman till ett senare datum..

DN - 30 sep 15 kl. 15:24

”Förslaget utmanar den svenska modellen”

Den parlamentariska utstationeringskommittén har (30/9) presenterat sina förslag på DN Debatt. Kommitténs uppgift har varit att utvärdera den lagstiftning som infördes genom lex Laval. Syftet med förslagen är enligt majoriteten, bestående av de rödgröna partierna och Sverigedemokraterna, att värna den svenska modellen och de arbetstagare som kommer hit från andra länder.

YLE - 15 apr 16 kl. 13:36

Svenska förslaget: Också dam-VM i Norden

Sverige vill arrangera dam-VM rapporterar Radiosporten. Tillsammans med Finland, Norge och Danmark ska arrangemanget bli verklighet inom tio år. De nordiska länderna har redan sagt att man vill ansöka om herr-EM inom en snar framtid.

Supermiljöbloggen - 23 jan 16 kl. 11:58

Peter Eriksson (MP): ”Dags att ta itu med klimatfinansieringen”

"Det är genom att följa pengarna, se till att satsningarna i EU:s budget är riktiga, som klimatmålen verkligen kan nås." Det skriver Peter Eriksson, Europaparlamentariker för Miljöpartiet. När klimatförhandlingarna i Paris nu äntligen har rotts i hamn är det dags att fundera på vad som sker här näst.

BT - 11 sep 13 kl. 18:40

Billigare att semestersurfa nästa år

EU-kommissionen vill kraftigt begränsa mobiloperatörernas roamingpriser från och med halvårsskiftet nästa år. Operatörerna måste då erbjuda samma priser för samtal och mobil surfning i utlandet som de gör i abonnentens hemland.Under en övergångsperiod fram till slutet av 2016 kan operatörerna klara sig med att erbjuda detta pris i större delen av EU-länderna, för att därefter i princip ha ett och samma pris i hela unionen.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Powercell tar order från Bosch

Bränslecellsbolaget Powercell har tagit en order på Powercell 3 från tyska Bosch, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 10 minuter sedan

Saab drar tillbaka utdelningsförslaget

Försvarskoncernen Saabs styrelse har beslutat sig för att dra tillbaka utdelningsförslaget i spåren av coronavirusutbrottet. .

DI - 15 minuter sedan

Per Norman ny ordförande i Leo Vegas

Valberedningen i bettingbolaget Leo Vegas föreslår att Mathias Hallberg, Carl Larsson, Per Norman och Torsten Söderberg väljs in i….

DI - 15 minuter sedan

Fem saker att hålla koll på inför börsöppningen

Allt fler storbolag meddelar hur coronapandemin påverkar dem, senast i raden ABB som spår lägre intäkter inom samtliga affärsområden under….

DI - 15 minuter sedan

Astra Zeneca avbryter studie i förtid efter goda resultat

Astra Zeneca avbryter sin fas 3-studie Dapa-CKD i förtid kring diabetesläkemedlet Farxiga efter att ha visat på god effekt hos patienter….

DI - 15 minuter sedan

Sänkt riktkurs för SSAB - här är måndagens rekar

Här samlar vi de senaste uppdateringarna kring bolagsrekommendationer. Texten kan komma att uppdateras. .

DI - 15 minuter sedan

Australien presenterar stödpaket

Australien har på måndagen presenterat ett stödpaket om 130 miljarder Australiendollar för att rädda jobb i spåren av coronaviruset. .

DI - 30 minuter sedan

Medicinteknikbolag spår försäljningsökning på 50 procent till följd av corona

Medicinteknikbolaget Sedana Medical räknar med en försäljningsökning om cirka 50 procent för första kvartalet 2020 jämfört med samma period….

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Regeringen planerar för fler tester

Regeringen jobbar för att fler inom kort ska kunna testas för coronaviruset inom kort..

DI - 30 minuter sedan

Eniro bekräftar rekonstruktion för moderbolaget

Moderbolaget i sök- och annonskoncernen Eniro ansöker om företagsrekonstruktion.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.